QUOTE(Tikrė @ 2014 09 23, 15:48)
Bet gal nieko jau tokio baisaus? Juk nebus nuo nulio

Ir
denaxa yra kažkada minėjus, kad sveika pertrauka tik leidžia mintims susigulėti
Aš kasdien vairuoju ir jaučiu, kokia nepakanti vairuotoja darausi

Na bet negaliu, iš proto varo kiti vairuotojai.. Važiuoja vėžlio greičiu, arba, anaiptol, lekia kaip akis išdegę, lenkia bet kur, mašinas numeta tokiose vietose, kad turiu išeiti lenkimui ten, kur nematau kelio.. Žodžiu, varau bambėdama
Nu tikiuosi, kad savaitėlės pertrauka didelio blogio nesukels

Tai ne 8 metų pertrauka
Aš prisimenu savo pirmus kartus kelyje, kai ten kur galima 90, vos ant 70 važiuodavau ir vyras bambėdavo, kad aš trukdau kitiems. Man vis atrodė, kad kas čia tokio - aplenks. Dabar pačiai jau tenka aplenkti tokius, tai vyras vis pasierzina, nu matai, kaip negerai lėtai važiuoti. Nemėgstu lenkti dviejų juostų kelyje, bet kartais tenka

Žinoma, juokais bambu, kad galėtų ir greičiau judėti, bet vis priduriu, kad suprantu juos ir dar nepamiršau, kaip pačiai buvo
QUOTE(susidomejus @ 2014 09 23, 17:55)
Pas mane pertrauka gavosi 10 metu

Nieko gero, bet tikrai ne nuo nulio pradejau dabar. Jauciasi
Taigi, man tas pats gavosi

Po išlaikymo truputį važinėjau po savo miestelį, vėliau pertrauka kokių 8 metų, tada mėnesį vėl važinėjau, tik po savo miestelį ir vėl pertrauka virš 8 metų. Per tuos metus gryno vairavimo stažo gal 2-3 mėnesiai susidarytų

Ir šį rugpjūtį pradėjau rimčiau vairuoti

Todėl nebenoriu pertraukų

Plius artėja žiema ir nežinau ar išdrįsiu žiemą vairuoti. Jei žiema ateitų ryt - tikrai auto pastatyčiau, bet tikiuosi ji neskubės ir dar truputį įgusiu labiau.
QUOTE(lagita @ 2014 09 23, 20:13)
oj aš būnma ir mėnesį negaunu pavairuot nu ir nieko pirmas kelias minutes daugiau paprakaituoji ir paskui įsijauti į važiavimą ir viskas būna gerai.. aišku tokios ilgos pertraukos ne į gerą bet yra kaip yra.. jau link savo svajonės aš einu

labai noriu savo mašinytės.. mažytės paprastutės, po miestą maltis daugiausiai..
Aš irgi svajoju apie nuosavą

Ir nors pripratau prie mechaninės pavarų dėžės, ir žinau, kad čia daug kas nepritaria, bet malimuisi po miestą, ieškosiu su automatine dėže

Gal kitos vasaros pabaigoje ar rudenį jau ir bus... Ilgai dar laukti. Mano pagrindiniame kelyje darbas-namai, ne vienoje vietoje yra įkalnės/nuokalnės, nenoriu kas kart galvoti apie pariedėjimą atgal...