Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(susidomejus @ 2014 09 22, 23:51)
Vairuoju dar tik menesis, bet drasiau, kai kas nors salia sedi smile.gif Tai keturios akys vistiek geriau nei viena. Nesvarbu, kad tas kitas nemoka vairuot, vistiek ramiau kazkaip smile.gif

Tas pats jausmas ir pas mane mirksiukas.gif Geriausiai jauciuos su vyru vaziuodama,tik daznai tenka pyktis,nes uzknisa kai replikuoja del duobiu ar sulniuku(Kaune ju neimanoma isvengt doh.gif )O kai vienai tenka kur vaziuot,tai jau is vakaro apima baime doh.gif Tikiuos su laiku baime dings doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 09 23, 14:42)
Tas pats jausmas ir pas mane mirksiukas.gif Geriausiai jauciuos su vyru vaziuodama,tik daznai tenka pyktis,nes uzknisa kai replikuoja del duobiu ar sulniuku(Kaune ju neimanoma isvengt doh.gif )O kai vienai tenka kur vaziuot,tai jau is vakaro apima baime doh.gif Tikiuos su laiku baime dings doh.gif

anksčiau kai tik gavau teises tai ir viena bijojau važiuot.. o dabar kaip tik vienai geriau važiuot.. aišku aš daug nevažinėju, ir važinėju gerai žinomais keliais aplinkeliais ax.gif
Atsakyti
Oi kai negerai jaučiuosi be auto lotuliukas.gif Atidavė į servisą, po to "krikšto", žadėjo trečiadienį grąžinti, bet vyras "nuramino", kad tik penktadienį atgautumėm smile.gif Aš dabar galvoju, kad tokia pertrauka ne į gerą man bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 09 23, 13:42)

Man tai visai neseniai bloga daryavosi jau is vakaro, blogai miegodavau, valgyt nenoredavau, jeigu ryte reikedavo kur nors vaziuot. Paskui klausiau ka visi sake, kad vaziuot reikia kasdien nors po truputi, taip ir dariau, menuo praejom jau miegu gerai ir visi jutimai blogi dingo tik vis dar vairuoju labai isitempus: ausys stacios akys placios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 23 rugsėjo 2014 - 14:32
QUOTE(Rida_R @ 2014 09 23, 14:23)
Aš dabar galvoju, kad tokia pertrauka ne į gerą man bus  g.gif

Bet gal nieko jau tokio baisaus? Juk nebus nuo nulio ax.gif Ir denaxa yra kažkada minėjus, kad sveika pertrauka tik leidžia mintims susigulėti 4u.gif
Aš kasdien vairuoju ir jaučiu, kokia nepakanti vairuotoja darausi doh.gif Na bet negaliu, iš proto varo kiti vairuotojai.. Važiuoja vėžlio greičiu, arba, anaiptol, lekia kaip akis išdegę, lenkia bet kur, mašinas numeta tokiose vietose, kad turiu išeiti lenkimui ten, kur nematau kelio.. Žodžiu, varau bambėdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 23, 15:48)
Bet gal nieko jau tokio baisaus? Juk nebus nuo nulio ax.gif Ir denaxa yra kažkada minėjus, kad sveika pertrauka tik leidžia mintims susigulėti 4u.gif
Aš kasdien vairuoju ir jaučiu, kokia nepakanti vairuotoja darausi doh.gif Na bet negaliu, iš proto varo kiti vairuotojai.. Važiuoja vėžlio greičiu, arba, anaiptol, lekia kaip akis išdegę, lenkia bet kur, mašinas numeta tokiose vietose, kad turiu išeiti lenkimui ten, kur nematau kelio.. Žodžiu, varau bambėdama biggrin.gif

Pas mane pertrauka gavosi 10 metu 4u.gif Nieko gero, bet tikrai ne nuo nulio pradejau dabar. Jauciasi
Atsakyti
oj aš būnma ir mėnesį negaunu pavairuot nu ir nieko pirmas kelias minutes daugiau paprakaituoji ir paskui įsijauti į važiavimą ir viskas būna gerai.. aišku tokios ilgos pertraukos ne į gerą bet yra kaip yra.. jau link savo svajonės aš einu ax.gif labai noriu savo mašinytės.. mažytės paprastutės, po miestą maltis daugiausiai.. ax.gif
Atsakyti

Nu tikiuosi, kad savaitėlės pertrauka didelio blogio nesukels smile.gif Tai ne 8 metų pertrauka biggrin.gif

Aš prisimenu savo pirmus kartus kelyje, kai ten kur galima 90, vos ant 70 važiuodavau ir vyras bambėdavo, kad aš trukdau kitiems. Man vis atrodė, kad kas čia tokio - aplenks. Dabar pačiai jau tenka aplenkti tokius, tai vyras vis pasierzina, nu matai, kaip negerai lėtai važiuoti. Nemėgstu lenkti dviejų juostų kelyje, bet kartais tenka smile.gif Žinoma, juokais bambu, kad galėtų ir greičiau judėti, bet vis priduriu, kad suprantu juos ir dar nepamiršau, kaip pačiai buvo smile.gif

QUOTE(susidomejus @ 2014 09 23, 17:55)
Pas mane pertrauka gavosi 10 metu  4u.gif Nieko gero, bet tikrai ne nuo nulio pradejau dabar. Jauciasi

Taigi, man tas pats gavosi smile.gif Po išlaikymo truputį važinėjau po savo miestelį, vėliau pertrauka kokių 8 metų, tada mėnesį vėl važinėjau, tik po savo miestelį ir vėl pertrauka virš 8 metų. Per tuos metus gryno vairavimo stažo gal 2-3 mėnesiai susidarytų lotuliukas.gif Ir šį rugpjūtį pradėjau rimčiau vairuoti smile.gif Todėl nebenoriu pertraukų smile.gif Plius artėja žiema ir nežinau ar išdrįsiu žiemą vairuoti. Jei žiema ateitų ryt - tikrai auto pastatyčiau, bet tikiuosi ji neskubės ir dar truputį įgusiu labiau.

QUOTE(lagita @ 2014 09 23, 20:13)
oj aš būnma ir mėnesį negaunu pavairuot nu ir nieko pirmas kelias minutes daugiau paprakaituoji ir paskui įsijauti į važiavimą ir viskas būna gerai.. aišku tokios ilgos pertraukos ne į gerą bet yra kaip yra.. jau link savo svajonės aš einu  ax.gif labai noriu savo mašinytės.. mažytės paprastutės, po miestą maltis daugiausiai..  ax.gif

Aš irgi svajoju apie nuosavą smile.gif Ir nors pripratau prie mechaninės pavarų dėžės, ir žinau, kad čia daug kas nepritaria, bet malimuisi po miestą, ieškosiu su automatine dėže biggrin.gif Gal kitos vasaros pabaigoje ar rudenį jau ir bus... Ilgai dar laukti. Mano pagrindiniame kelyje darbas-namai, ne vienoje vietoje yra įkalnės/nuokalnės, nenoriu kas kart galvoti apie pariedėjimą atgal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 24 rugsėjo 2014 - 08:20

nesinervuok, nebambėk, o geriau duok durniui kelią mirksiukas.gif nes jei leisi, kad tave paveiktų negeros emocijos, ir pati pasiduosi tam chaotiškam vairavimo stiliui, didesnė tikimybė, kad pati pradėsi klaidas ir nesąmones daryt. stenkis ramiau reaguot - pačiai bus lengviau tada. pyktis, stresas ir kitos pan. emocijos, tikrai ne tie palydovai, kuriuos reikėtų pasiimti su savim už vairo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2014 09 24, 08:53)
Ir nors pripratau prie mechaninės pavarų dėžės, ir žinau, kad čia daug kas nepritaria, bet malimuisi po miestą, ieškosiu su automatine dėže biggrin.gif Gal kitos vasaros pabaigoje ar rudenį jau ir bus... Ilgai dar laukti. Mano pagrindiniame kelyje darbas-namai, ne vienoje vietoje yra įkalnės/nuokalnės, nenoriu kas kart galvoti apie pariedėjimą atgal...

As labai meciausi pirkdama masiiuka tarp mechamines ir automatines.. Bijojau automato, jei suges kiek kainuos taisymas ir pan biggrin.gif Visgi paemiau automata ir i nieko nebekeisciau, mieste ne vairavimas, o malonumas, kalnai kalneliai, stop zenklai kas pora metru, sedi ir vaziuoji ramia galva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2014 09 23, 16:20)
anksčiau kai tik gavau teises tai ir viena bijojau važiuot.. o dabar kaip tik vienai geriau važiuot.. aišku aš daug nevažinėju, ir važinėju gerai žinomais keliais aplinkeliais  ax.gif

Man irgi jau vienai geriau drinks_cheers.gif tada atrodo ir sekasi geriau... nors baimė pastebėjau jau visai dingo - nebėra panikos prieš sėdant į mašiną, net geras jausmas apima dažniau smile.gif Tačiau tamsos vengiu, nes tada atrodo kad nieko nematau ir prastai orientuojuosi unsure.gif o artėja laikas, kai nori nenori teks važinėt tamsoj, tai reiks treniruotis... Aišku, smagiau važiuot žinomais keliais, bet po truputį stengiuosi važiuoti ir kur nežinoma - ir džiugu, kai viskas pavyksta, kai susiorientuoju ir nežinomam kely thumbup.gif
Dar kartais pasipykstu su sankaba blush2.gif nors užgest jau retai kada beužgęstu, bet būna tenka mano vargšei mašinytei ir pakosėt, ir pasipurtyt doh.gif nu ir pati jaučiu, kad reikėtų gal greičiau perjunginėt pavaras... bet automato turbūt nenorėčiau...
Šiaip tai labai džiaugiuosi kad įveikiau visus sunkumus ir išsilaikiau teises smile.gif nes atrodo, kad kažkoks dar vienas pasaulis atsivėrė - ir kad tenka domėtis technika bei eismo peripetijomis, tiek kad važiuojant rodos kitaip pamatai žmones, ypač kitus vairuotojus - ir charakterius, ir kultūrą, ir įpročius... lyg dar vienas bendravimo būdas biggrin.gif
Atsakyti
As jau beveik visai rami vaziuoju zinomu keliu (namai - darzelis). Buna truputis nerimo, bet jis dingsta atsisedus prie vairo. Bet vengiu labai vaziuoti kitur.. Tarkim man daznai reikia i pasta. Vaziuoji triju juostu keliu, beveik autostrada, ir pastas tame kely ir randasi, nera nei vienos vietos parkingui! Tik jei buna laisva vieta, uzvaziuoji ant saligatvio. Bet as mastau.. Kaip man ten uzvaziuoti, masinos lekia dideliu greiciu, o as juk negaliu tokiu greiciu uzsokti ant bordiuro, reikia stabdyti, o kaip stabdyti tokioj gatvej?? Nu kvailiau sugalvoti nebuvo galima doh.gif Tai ir vaikstau pestute.. doh.gif Tikiuosi pagaliau bent iki parduotuves nuvaziuosiu, vis sioks toks pasiekimas biggrin.gif
Atsakyti