QUOTE(vyvy @ 2014 09 19, 14:14)
Nusipirkau magnetinį klevo lapą ir nelimpa

Prie šonono limpa, o va ant mašinos galo ne
Vakar sėkmingai parvykau iš Vilniaus į Alytų

Tik aikštelėj sunkiai sekėsi bendrabučio, nes tiek mažai vietos

Sakiau į tokias grūstis nevažiuosiu daugiau
Man tokia pati situacija buvo

Plastikinis galas pas mus... Teko didelį pirkti ir prie lango klijuoti. Dieds nelabai patenkintas, bet važinėja su lapu
QUOTE(Little feet @ 2014 09 20, 07:44)
Svečiuojuosi dabar Norvegijoje, pavairavau vakar nemažai po miestelius ir tarp jų - labai puiki šalis pradedantiesiems vairuotojams, nes eismas ramus, dauguma vairuotojų mandagūs, niekur neskuba, lenkia labai retai, žodžiu, jokio streso
O kaip žieduose važiuoja? Bent ten, kur maniškis dirba, tai sakė, niekas išvažiuodami iš žiedų posūkių nerodo. Kai pasiteiravo kodėl, jam vienas norvegas paaiškino, kad per sudėtinga ir vairą sukti ir posūkį įjungti
QUOTE(lagita @ 2014 09 21, 11:09)
ar čia man vienai taip ar ir kitom taip yra?

man vienai vairuot patinka labiau nei kai kažkas šalia yra.. 2savaitgalius važinejau viena, vakar su tėčiu važiavau ir draugu nu negaliu pasimetu iš kart baimė atsiranda ir negaliu susikaupt

draugas iš vis net persėdo į galą ir liepė įsivaizduoti kad jo nėra

tada jau man gerai buvo

p.s nors jie man nieko nesako..
Kai šalia sėdi vairuotojas, norisi padaryti viską gerai, neatsipalaiduoji ir taip gaunasi

Po teisių išsilaikymo, kai dar truputį važinėjau (prieš 18 merų), mane tėtis buvo "sugadinęs". Kadangi dar stažuotoja buvau ir tik su vairuotoju galėjau važinėti jis įprasto sakyti, ką daryti. Tipo: "jau pristabdyk, mažink pavarą, rodyk posūkį" ir t.t. Po kažkurio laiko, nusprendė nieko nesakyti ir... kartu su juo nebemokėjau važiuoti. Vienai pavykdavo, o vos jis atsisėsdavo, mano protas atsijungdavo.
Dabar irgi pabandė reguliuoti, tai per anksti antrą pavarą jungiu, tai dar prie kažko priskabino ir kas svarbiausia, priešingai nei man vyras aiškino. Tai sutarėm, kad automobilį valdysiu kaip man geriau (kaip mokinta buvau), o kai bus kas neaišku, aš konkrečiai paklausiu
O man vienai liūdna važiuoti. Tiesiog įpratau, kad beveik nuo pirmos dienos važinėjimo itin retai viena važiuoju.
Šiandien, vyrs jau išnaudojo mane kaip vairuotoją po balių

O man patiko
Ir dar labai patiko, kai miško siauram keliukyje iš sodybos pasukom ne į tą pusę ir radus dar vieną keliuką pradėjau apsisukinėti, jam išsprūdo: "neapsisuksi" (šalia kelio grioviai buvo), o aš ramiai pirmyn-atgal, pirmyn-atgal ir sėkmingai išvažiavom. Nieko nesakė, tik patogiau įsitaisė sėdynėje, suprask tai kaip pagyrimą
Prie vieno žiedo užgesau netikėtai pačiai sau (nebuvo ko ten gesti lygioj vietoj, tai oj kaip pikts kaimietis užpypino

Užsigulė ant signalo... Mieste tokių nebuvau sutikusi, nors gesau ne kartą... Kažkaip vyras susinervino, auškintis norėjo eiti, bet neleidau, aš pati tik juoktis pradėjau. Ko čia gadintis nervus? Tik buvo mintis kilusi, denaxos patarimu pasinaudoti, bet namo greičiau norėjosi ir konflikto išvengti.