Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Pamegink,gal rimts per aukstai 4u.gif nes jei taviskis aukstesnis,po jo tau niekaip negali buti gerai su veidrodziais,turetum dangu matyti smile.gif
Atsakyti
ar čia man vienai taip ar ir kitom taip yra? unsure.gif man vienai vairuot patinka labiau nei kai kažkas šalia yra.. 2savaitgalius važinejau viena, vakar su tėčiu važiavau ir draugu nu negaliu pasimetu iš kart baimė atsiranda ir negaliu susikaupt doh.gif draugas iš vis net persėdo į galą ir liepė įsivaizduoti kad jo nėra lotuliukas.gif tada jau man gerai buvo g.gif p.s nors jie man nieko nesako..
Atsakyti
QUOTE(vyvy @ 2014 09 19, 14:14)
Nusipirkau magnetinį klevo lapą ir nelimpa  doh.gif Prie šonono limpa, o va ant mašinos galo ne  schmoll.gif
Vakar sėkmingai parvykau iš Vilniaus į Alytų smile.gif Tik aikštelėj sunkiai sekėsi bendrabučio, nes tiek mažai vietos  blink.gif Sakiau į tokias grūstis nevažiuosiu daugiau  mega_shok.gif

Man tokia pati situacija buvo biggrin.gif Plastikinis galas pas mus... Teko didelį pirkti ir prie lango klijuoti. Dieds nelabai patenkintas, bet važinėja su lapu lotuliukas.gif

QUOTE(Little feet @ 2014 09 20, 07:44)
Svečiuojuosi dabar Norvegijoje, pavairavau vakar nemažai po miestelius ir tarp jų - labai puiki šalis pradedantiesiems vairuotojams, nes eismas ramus, dauguma vairuotojų mandagūs, niekur neskuba, lenkia labai retai, žodžiu, jokio streso smile.gif

O kaip žieduose važiuoja? Bent ten, kur maniškis dirba, tai sakė, niekas išvažiuodami iš žiedų posūkių nerodo. Kai pasiteiravo kodėl, jam vienas norvegas paaiškino, kad per sudėtinga ir vairą sukti ir posūkį įjungti blink.gif

QUOTE(lagita @ 2014 09 21, 11:09)
ar čia man vienai taip ar ir kitom taip yra?  unsure.gif  man vienai vairuot patinka labiau nei kai kažkas šalia yra.. 2savaitgalius važinejau viena, vakar su tėčiu važiavau ir draugu nu negaliu pasimetu iš kart baimė atsiranda ir negaliu susikaupt  doh.gif  draugas iš vis net persėdo į galą ir liepė įsivaizduoti kad jo nėra  lotuliukas.gif  tada jau man gerai buvo  g.gif  p.s nors jie man nieko nesako..

Kai šalia sėdi vairuotojas, norisi padaryti viską gerai, neatsipalaiduoji ir taip gaunasi smile.gif Po teisių išsilaikymo, kai dar truputį važinėjau (prieš 18 merų), mane tėtis buvo "sugadinęs". Kadangi dar stažuotoja buvau ir tik su vairuotoju galėjau važinėti jis įprasto sakyti, ką daryti. Tipo: "jau pristabdyk, mažink pavarą, rodyk posūkį" ir t.t. Po kažkurio laiko, nusprendė nieko nesakyti ir... kartu su juo nebemokėjau važiuoti. Vienai pavykdavo, o vos jis atsisėsdavo, mano protas atsijungdavo.

Dabar irgi pabandė reguliuoti, tai per anksti antrą pavarą jungiu, tai dar prie kažko priskabino ir kas svarbiausia, priešingai nei man vyras aiškino. Tai sutarėm, kad automobilį valdysiu kaip man geriau (kaip mokinta buvau), o kai bus kas neaišku, aš konkrečiai paklausiu smile.gif

O man vienai liūdna važiuoti. Tiesiog įpratau, kad beveik nuo pirmos dienos važinėjimo itin retai viena važiuoju.

Šiandien, vyrs jau išnaudojo mane kaip vairuotoją po balių smile.gif O man patiko thumbup.gif

Ir dar labai patiko, kai miško siauram keliukyje iš sodybos pasukom ne į tą pusę ir radus dar vieną keliuką pradėjau apsisukinėti, jam išsprūdo: "neapsisuksi" (šalia kelio grioviai buvo), o aš ramiai pirmyn-atgal, pirmyn-atgal ir sėkmingai išvažiavom. Nieko nesakė, tik patogiau įsitaisė sėdynėje, suprask tai kaip pagyrimą biggrin.gif

Prie vieno žiedo užgesau netikėtai pačiai sau (nebuvo ko ten gesti lygioj vietoj, tai oj kaip pikts kaimietis užpypino doh.gif Užsigulė ant signalo... Mieste tokių nebuvau sutikusi, nors gesau ne kartą... Kažkaip vyras susinervino, auškintis norėjo eiti, bet neleidau, aš pati tik juoktis pradėjau. Ko čia gadintis nervus? Tik buvo mintis kilusi, denaxos patarimu pasinaudoti, bet namo greičiau norėjosi ir konflikto išvengti.
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2014 09 21, 12:09)
ar čia man vienai taip ar ir kitom taip yra?  unsure.gif  man vienai vairuot patinka labiau nei kai kažkas šalia yra.. 2savaitgalius važinejau viena, vakar su tėčiu važiavau ir draugu nu negaliu pasimetu iš kart baimė atsiranda ir negaliu susikaupt  doh.gif  draugas iš vis net persėdo į galą ir liepė įsivaizduoti kad jo nėra  lotuliukas.gif  tada jau man gerai buvo  g.gif  p.s nors jie man nieko nesako..

Tarkim su vyru as isvis negaliu vairuoti smile.gif Tikiuosi to ir neprireiks.. Kai vaziuojam dviese kur, jis vairuoja, bandziau kelis kartus as, jokiu sansu, pykstames iskart schmoll.gif O su visais kitais vairuoju normaliai, ta prasme ramiai smile.gif
Atsakyti
mes nesipykstam tik va kaip Rida_R sako norisi padaryti įspūdy gal ir man ir už tai pasimeti susinervini.. g.gif cha aš ir vakar saviškį iš baliuko vežiau tai kai į kiemą įsukau man į priekio mašina važiavo aš iškart įsisukau kad jau parkuotis o ta ana mašina man ilgom mirksėt pradėjo tipo praleisk ką čia lendu.. ir maniškis jau šoka tipo kas jam čia nepatinka lotuliukas.gif sakau ramiai ramiai viskas gerai smile.gif
Nu bet vistik kokia man problema prisiparkuot šonu kai mažai vietos ir nėra aiškių bordiūrų linijų doh.gif jaučiu gal į kokią aikštelę reiks nuvažiuot papiraktikuot g.gif nežinau...

Užgesus ir aš esu šian tokoj lygioj vietoj kad net juokas paėmė smile.gif maniškis sako užgęsta ir profai taip kad nesinervuok ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lagita: 21 rugsėjo 2014 - 20:38
Norėjau paklausti ax.gif ar kartais ne Denaxa Kaune dalyvavo geriausio Lietuvos vairuotojo rinkimuose? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2014 09 21, 11:09)

O man labai baisu vienai biggrin.gif MB nieko praktiškai nesako, tik į klausimus atsakinėja arba šiaip plepam apie kitus dalykus, bet kai reikia vienai važiuoti, tai atrodo net pykina nuo adrenalino, rankos/kojos dreba.. Dabar kurį laiką reikės vienai važinėti, tai nežinau kaip seksis su jauduliu susitvarkyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 09 22, 08:03)
Norėjau paklausti  ax.gif ar kartais ne Denaxa Kaune dalyvavo geriausio Lietuvos vairuotojo rinkimuose? mirksiukas.gif  4u.gif

Aga,dalyvavau...sumoviau viska ka tik begalima buvo sumauti,+ padariau tokia klaida kuri buvo lemiama,ir tokioj rungty,kurioj visai nesitikejau taip visko sudirbti...o paskui jau nieks nebesiseke...bet susimoviau butent ten kaip paskui paaiskejo... schmoll.gif geda,ir tiek,gyvenime nesu blogiau vaziavusi,nezinau,kas man ten pasidare buvo,gal ne ta koja is lovos islipau ar kuriu velniu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2014 09 21, 12:09)
Man irgi taip budavo, kol dar igudziai poprasti buvo. Viena vaziuoji, tai viskas einasi normaliai, tik koks keleivis yra, tai atrodo, kad vel nieko nebemoki, niekas nebesigauna. Bet su laiku tas praejo. Dabar va varineju su svetima netvarkinga masina svetimoje vietoje su pilnu ekipazu keleiviu ir visiskai viskas dzin.
QUOTE(Rida_R @ 2014 09 21, 20:22)
O kaip žieduose važiuoja? Bent ten, kur maniškis dirba, tai sakė, niekas išvažiuodami iš žiedų posūkių nerodo. Kai pasiteiravo kodėl, jam vienas norvegas paaiškino, kad per sudėtinga ir vairą sukti ir posūkį įjungti  blink.gif
Ten maziukai ziedukai, kol kas tik viena toki normalu zieda maciau, kur jau verta isvaziuojant posukius rodyti.
Kiek pastebejau principas toks: jei vaziuojama is karto i desine, tai dar pries ivaziuojant i zieda rodomas posukis i desine, jei tiesiai (antras isvaziavimas), tada nerodo, jei sukama i kaire ar apsisukama - posukis i kaire.
Kaip ir teisingai aiskino - kai ziedas toks maziukas, tai didele makalyne gaunasi smile.gif
QUOTE(denaxa @ 2014 09 22, 10:32)
Aga,dalyvavau...sumoviau viska ka tik begalima buvo sumauti,+ padariau tokia klaida kuri buvo lemiama,ir tokioj rungty,kurioj visai nesitikejau taip visko sudirbti...o paskui jau nieks nebesiseke...bet susimoviau butent ten kaip paskui paaiskejo... schmoll.gif geda,ir tiek,gyvenime nesu blogiau vaziavusi,nezinau,kas man ten pasidare buvo,gal ne ta koja is lovos islipau ar kuriu velniu... g.gif
Nu kas cia dabar buvo g.gif Reikejo gal visgi Vilniuj dalyvaut, namie ir sienos padeda biggrin.gif Na bet nieko tokio, negali juk visada sektis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 09 22, 09:32)

Na žinote ponia ar jau čia pasaulio pabaiga? Susimovė matai doh.gif Bus dar tų pergalių thumbup.gif Užtat kaip gražiai nuotraukoje tarp vyrų atrodėte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 22 rugsėjo 2014 - 10:59
QUOTE(DiKu @ 2014 09 22, 11:55)
Na žinote ponia ar jau čia pasaulio pabaiga? Susimovė matai  doh.gif Bus dar tų pergalių  thumbup.gif Užtat kaip gražiai nuotraukoje tarp vyrų atrodėte  biggrin.gif

Fotografas pasistenge biggrin.gif O siaip tai jo,man-pasaulio pabaiga...jauciuosi slyksciai...man sitas konkursas labai svarbus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 22 rugsėjo 2014 - 11:24
Vairuoju dar tik menesis, bet drasiau, kai kas nors salia sedi smile.gif Tai keturios akys vistiek geriau nei viena. Nesvarbu, kad tas kitas nemoka vairuot, vistiek ramiau kazkaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 22 rugsėjo 2014 - 21:51