QUOTE(zuikis5 @ 2014 11 13, 09:40)
Kai reikėjo pažymos - ilgai mane gainiojo po kabinetus dėl akių, irgi su tuo akinimu ir tamsa užkliuvau, jau net kilo mintis gal išvis nepraleis... bet paskui akių gydytoja pasakė, kad nesijaudinčiau, vairavimui svarbu turėt tinkamus akinius ar lęšius, o kad negalima būtų vairuot - tai turi būt jau labai rimtos problemos.... Dauguma dabar prastai mato, mano vairavimo akiniai yra -8,5..... Pastebėjau, kad šviesoj geriau vairuot su lęšiais - ir nerasoja, ir regėjimo laukas platesnis, ir šiaip komfortiškiau. Bet tamsoj vis tik geriau deduosi akinius, nes su linzėm nuo akinimo atsiranda didesnis diskomfortas, viskas labai blizga - matyt akiniai turi daugiau antireflekso
Matai,pas mane profesionalo teises,o ten biski kiti reikalavimai...tai bijau ziauriai to testo jau pries laika,jei nepamatysiu ten ko reikia-sakes bus...prie vieno kolegos prisikniso kad akys paraudusios,tas sako-taigi po darbo atejau,pavarges,tai anie isvarte savaip,sako-tai darbo metu pavargstat? reiskia,miegas dirbant ima? ir nepraleido...

Vnz.,durdomas ten su ta medicinine,kas gali-eina i savo poliklinika ir geriau pinigus sumoka,negu cia nemokamai...o as kitur negalesiu eiti,nes mano poliklinika ir yra sitas durdomas-darbo medicinos centre cia,Centro poliklinika
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 11 13, 01:04)
Malonumas man yra tai, kad automobilis suteikia daug patogumo, sutaupo laiko, išplečia galimybes suderinti keletą veiklų, bet pats vairavimas man visiškai nepatinka, mielai turėčiau asmeninį vairuotoją

o stažas jau daugiau nei 10 metų.
O man va visi sitie materialus/praktiski dalykai malonumo nesuteikia,ir tai,kad silta,sausa (ziema toli grazu nebuna silta,darban atvaziuoju susalus,o su autiku vaziuojant salta niekad nebuna,nes judi,su kolegom bendrauji

),tai,kad nereikia is parduotuviu su maisais tusytis ar kazkur nuvaziuoti patogiau ir greiciau-man su malonumu nesisieja niekaip,tai tik patogumas. O malonumas yra tai,kad jautiesi su masina kartu kaip vienas organizmas,jauti kiekviena jos kveptelejima,o ji jaucia kiekviena tavo judesiuka,nora-ir paklusta...butent del to nesinori islipti is auto,jautiesi lyg praradus vientisuma,ar pan...

Malonumas nezmoniskas

O apie save ir auto taip ir sakau-mes abi