Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

Mielosios mirksiukas.gif

kaip interpretuotumėt įsimylėjėlių kortą kaip patarimo. Labai ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 19, 21:30)
nu ir pirmosios kortos 2k/3k baisuma, neviltis ir nusiminimas,

Taip. Vaito paveikslėliai čia labai išraiškingi...

QUOTE(dives @ 2014 09 19, 23:00)
kaip interpretuotumėt įsimylėjėlių kortą kaip patarimo. Labai ačiū iš anksto 4u.gif

Man ką tik ta pati kaip patarimas iškrito smile.gif sakyčiau gal - klausyti širdies balso?
Atsakyti
QUOTE(Counterpoint @ 2014 09 19, 13:13)
Taip. Vaito paveikslėliai čia labai išraiškingi...
Man ką tik ta pati kaip patarimas iškrito smile.gif sakyčiau gal - klausyti širdies balso?

Jei širdies balso klausyt, tai tada skambinčiau buvusiam vyrui-pasikalbėt, ko tai visą dieną prisimenu..jau visai pasiilgau...bet neskambinsiu

Tiesa, vakar apversta mirtis iškrito kaip dienos korta, ji mirties gi nereiškia, bet sužinojau, kad pažįstamos vyras numirė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 rugsėjo 2014 - 12:34
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 12:32)
Jei širdies balso klausyt, tai tada skambinčiau buvusiam vyrui-pasikalbėt, ko tai visą dieną prisimenu..jau visai pasiilgau...bet neskambinsiu

Tiesa, vakar apversta mirtis iškrito kaip dienos korta, ji mirties gi nereiškia, bet sužinojau, kad pažįstamos vyras numirė

Kartais mirtis ir reiskia mirti;) nekart isgirdau tokiu naujienu is aplinkos..Jai salia dar kokia kardu10 su bokstu
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 19, 14:41)
Kartais mirtis ir reiskia mirti;) nekart isgirdau tokiu naujienu is aplinkos..Jai salia dar kokia kardu10 su bokstu

pasižiūrėjau, mat viska fiksuoju..

buvo 6taures+apversta mirtis+tauriu4
man asmeniskai buvo nekokia diena, tiesiog prasidejau namie prie kompo susivelus, negalejau prisiversti imtis darbu, tik vakare pragiedrejo, nes isejau sportuot visgi ir grizus uzteko kefyro stiklines, va cia tai man jau asmenines valios irodymas thumbup.gif gerai, kad neprisirijau, nes po to jau ir nebesinorejo, kazkaip uzsikuiciau, kol kaimynui vaistui suleidau, tuda siuda ir miegot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 rugsėjo 2014 - 13:54
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 12:00)
Mielosios mirksiukas.gif

Pasirinkimas (gali buti ir buitinis), kur reikia priimti teisinga sprendima. Teisingas yra tas, kur protas su sirdim nesipyksta.

Ryte netruakiau kortu, dabar issitraukiau patarima likusiai daliai dienos - tai 10 tauriu. Nu grazi korta. Kazkas gero matomai laukia ar tai vyksta (truputeli vyksta, jau pastebejau).
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 13:51)
pasižiūrėjau, mat viska fiksuoju..

buvo 6taures+apversta mirtis+tauriu4
man asmeniskai buvo nekokia diena, tiesiog prasidejau namie prie kompo susivelus, negalejau prisiversti imtis darbu cia mirtis apv lengvoj formoj, tik vakare pragiedrejo, nes isejau sportuot visgi ir grizus uzteko kefyro stiklines, is keturiu tauriu paemei ta, kurios galejai nepamatyt, su dieta paraidziui susirisa va cia tai man jau asmenines valios irodymas thumbup.gif  gerai, kad neprisirijau, nes po to jau ir nebesinorejo, kazkaip uzsikuiciau, kol kaimynui vaistui suleidau 6 taures, tuda siuda ir miegot

Atsakyti
o, Amariliai, kad išrišai thumbup.gif
Klausyk, bet man vistiek nedaeina..kaip čia taip? vaistus leidau vakare, o 6 taures tai pati pirmoji korta....vaje, kokia kvaila jauciuos..
o matėt kita tema atsirado? nemokami taro būrimai, kaip čia taip? į ar čia taip visad būna? dar ir asmenines turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 rugsėjo 2014 - 16:30
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 16:26)
o, Amariliai, kad išrišai thumbup.gif
Klausyk, bet man vistiek nedaeina..kaip čia taip? vaistus leidau vakare, o 6 taures tai pati pirmoji korta....vaje, kokia kvaila jauciuos..
o matėt kita tema atsirado? nemokami taro būrimai, kaip čia taip? į  ar čia taip visad būna? dar ir asmenines turit?

aknksciau buvo kiekviena tarologe susikurusi savo tema. atskira. paskui administracija nusrende padaryti taip, kad butu viena tema visoms tarologems su viskuo, kas ten buna. taciau. Kalbejau su moderatore, kuri paskutinioji tvarke sita skyriu, suzinojau, kad i jos vieta neatejo niekas kitas, kai ji atsisake to moderatores darbo cia, ir todel cia niekas nieko nemoderuoja, necenzuruoja ir t.t.

as asmeniskai tai noreciau, kad musu burelis neissibarstytu. Aisku, galima daryt bendraminciu tema, o cia tik atsakinet i klausimus, bet kad atsakinejant dar daug visko buna parasyta, nes viena deda tris kortas, kita tris deliones ir taip toliau.

ne visada eiles tvarka isipildo dienos kortos, Mergele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 19 rugsėjo 2014 - 17:04
O aš jau kuris laikas netraukiu dienos kortų.
Bet šiandien nuo dūšios prasimyniau su dvirka, aplankiau draugyte. Gera diena. Dabar ilsesiuos ir tikrai zadu prisiryt. O savaitgalis visas darbe verysad.gif
Man čia irgi gerai. Aš su asmenine tema neapsidirbciau. O cia ne tik kortas gali deliot, bte ir pasipliurpt.

Labos
Atsakyti
is telefo rasau, tai labai plestis negaliu...
tik is ligonines, kaimyna isveziau, pirstam ate..einu dar100g pazadejau..pildosi 100proc.pentakliu 8
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 20:18)
is telefo rasau, tai labai plestis negaliu...
tik is ligonines, kaimyna isveziau, pirstam ate..einu dar100g pazadejau..pildosi 100proc.pentakliu 8

unsure.gif parašyk paskui ok?
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 19, 20:48)
unsure.gif parašyk paskui ok?

as trumpam kompa isijungiau, labai trumpam, reik vieną darbelį padaryt...ka parasyt??

ir išvis šiandien susinervinau, išsiaiškinau, kad gimiau mėnulio 29dieną, Liuciferio dieną, pačią blogiausią kokia gali būt blink.gif pasmerkta visam gyvenimą kovai su blogiu ir dar reikia ten save paaukot pasirodo...nuliūdau, bet yra tiesos, jęzau kaip nekenčiu kokios tai neteisybės, tuoj box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 rugsėjo 2014 - 19:57