Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

QUOTE(banguole @ 2014 09 19, 21:32)
nu dabar aiskiau. O kokios kortos krito? Pentakliu 8 rodo darba..daug daug darbo ir pastangu. Loversus jau paaiskino lyg Amariliai. Tai ne tik kazkokia sajunga, meile ar pora, bet ir pasirinkimas - rinktis viena is dvieju

tauriu pazas apverstas+8pentakliai+apverstas pentakliu riteris

dirbau daug siandien, bet nepasakyciau, kad daug padariau...faktiskai nieko, per visa diena sugebejau tik sriuba isvirt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 rugsėjo 2014 - 20:36
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 21:35)

dirbau daug siandien, bet nepasakyciau, kad daug padariau

Tai 8 pentakliai ir nerodo rezultato, jie rodo procesa.
Papildyta:

dirbau daug siandien, bet nepasakyciau, kad daug padariau...faktiskai nieko, per visa diena sugebejau tik sriuba isvirt

cia apv. pentakliu riteris - nera rezultato g.gif Man rodosi taip
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 19, 21:32)
tai traktuociau kaip visdini konflikta

buvo tas vidinis konfliktas, dar as ir draugei pasakiau, saku nezinau ka daryt, tiesiog negaliu prisiverst-eiti i tuos sermenis, sakau, ka daryt, bet gi reikia

gaila, kad kortos nerodo, kaimyno gelbejimo proceso, tu matai-tai visai nereiksminga, kiba ten danguj man neuzskaitys kaip uz gera darba g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 21:46)
buvo tas vidinis konfliktas, dar as ir draugei pasakiau, saku nezinau ka daryt, tiesiog negaliu prisiverst-eiti i tuos sermenis, sakau, ka daryt, bet gi reikia

gaila, kad kortos nerodo, kaimyno gelbejimo proceso, tu matai-tai visai nereiksminga, kiba ten danguj man neuzskaitys kaip uz gera darba g.gif

kodel nerodo? O pentakliu8? Dar ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 19, 21:48)
kodel nerodo? O pentakliu8? Dar ir kaip.

angel.gif

nu as varau is cia, kad ir kaip man cia patinka...Labos nakties
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 19, 19:19)
Nenusipezejai, tik sumalei taip, kad visiskai issikraipe reiksme ka norejai pasakyt  biggrin.gif Bet as vis dar nesupratus kas tiems pirstams atsitiko  biggrin.gif
unsure.gif Užjaučiu, bet ir aš nelabai suprantu kaip formuluot net tokiam atvejui unsure.gif O čia pirmą kartą taip, kad geria?  unsure.gif

Biski aiskiau.... mama sake antradieni jis buvo girtas nu ir ji pasiuto kad fsio viskas baigta ir pan.... gal galit pazet ar susitaikys jie? Sesuo sake jis gris namo.... bus karas...
Atsakyti
Wejuske, tikiuos kuri padėlios kortas, bet būkit Jūs rami, nustos gerti ir susitaikys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2014 09 19, 21:11)
Sveikos! Labai labai reikia pagalbos.... ka tik mama pasake kad  tetis visa sav darbe geria, pirmadieni pradejo.. dabar buna sode.... zliumbiu krokodilo asarom... gal galit ismest kortas kodel ir kada tai pasibaigs? Ar mama tik perdeda gal is pykcio? MamoS vardas prasideda R, tecio J. Padekit, net klausimo nzn koki suformuluot

Sudėjau aš kortas, bet neklausiau kodėl jis geria, klausiau kokia bus eiga sios situacijos

apv. tauriu 2+ tauriu 8+ pentakliu 5 + lazdų karaliene

Na dabar aiskiai neviltis, nesupratimas ir darnos 0, paskui man rodos, iš tos situacijos bus kažkokiu būdu atsiraukiama numojus ranka, nes viskas, nieko pakeist cia nebegali - maždaug išnaudotos visos galimybes ir tada atsitraukiama, - cia gali buti, kad ir tetis isgeres tas taures prasiblaives, o gali buti, kad ir jus patys numosit ranka. Ta prasme as nezinau apie ka kalbama. Jei apie alkoholizma, tai kiek zinau alkoholiku nepriprasysi negert. Jie mes tik tada, kai patys to nores. Taigi tos 8 taures gali buti ir artimieji nusivyle, kad nieko pakeist negalima - po to seks tikrai blogas jausmas. Cia ir finansu prasme gali buti krachas ir dvasine prasme skurdas ir neviltis visika. Visai gali buti, kad taip jauciasi zmogus po savaites gerimo. As negaliu apibudinti tiksliai kaip jauciasi zmones, bet manau kad tikrai nelabai kaip. Na ir paskutine korta man atrodo, kad cia isimaisys koks tai zmogus (gal mama), kuris yra gan valdingas ir ta sitacija turetu bent jau kuriam laikui buti sukontroliuota. Beja, nors ir neformulavau klausimo kodel geria, bet pagal kritusias kortas gali buti, kad del santykiu. Gal susipyko su kuom nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 19 rugsėjo 2014 - 21:01
QUOTE(banguole @ 2014 09 19, 19:58)
Sudėjau aš kortas, bet neklausiau kodėl jis geria, klausiau kokia bus eiga sios situacijos

Na dabar aiskiai neviltis, nesupratimas ir darnos 0, paskui man rodos, iš tos situacijos bus kažkokiu būdu atsiraukiama numojus ranka, nes viskas, nieko pakeist cia nebegali - maždaug išnaudotos visos galimybes ir tada atsitraukiama, - cia gali buti, kad ir tetis isgeres tas taures prasiblaives, o gali buti, kad ir jus patys numosit ranka. Ta prasme as nezinau apie ka kalbama. Jei apie alkoholizma, tai kiek zinau alkoholiku nepriprasysi negert. Jie mes tik tada, kai patys to nores. Taigi tos 8 taures gali buti ir artimieji nusivyle, kad nieko pakeist negalima  -  po to seks tikrai blogas jausmas. Cia ir finansu prasme gali buti krachas ir dvasine prasme skurdas ir neviltis visika. Visai gali buti, kad taip jauciasi zmogus po savaites gerimo. As negaliu apibudinti tiksliai kaip jauciasi zmones, bet manau kad tikrai nelabai kaip. Na ir paskutine korta man atrodo, kad cia isimaisys koks tai zmogus (gal mama), kuris yra gan valdingas ir ta sitacija turetu bent jau kuriam laikui buti sukontroliuota.

Dekui,virsuj biski placiau situacija aprasiau... tai vadinasi mama isikis... nes dabar as asaroju, sesuo irgi, mama galvoja kad ja kaltinam, ji irgi asaroja, tetis sako gris kai mamai nervai praeis... nu kas per juodas gyvenimo periodas.... dekui verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2014 09 19, 19:58)

Na dabar aiskiai neviltis, nesupratimas ir darnos 0, paskui man rodos, iš tos situacijos bus kažkokiu būdu atsiraukiama numojus ranka, nes viskas, nieko pakeist cia nebegali - maždaug išnaudotos visos galimybes ir tada atsitraukiama, - cia gali buti, kad ir tetis isgeres tas taures prasiblaives, o gali buti, kad ir jus patys numosit ranka. Ta prasme as nezinau apie ka kalbama. Jei apie alkoholizma, tai kiek zinau alkoholiku nepriprasysi negert. Jie mes tik tada, kai patys to nores. Taigi tos 8 taures gali buti ir artimieji nusivyle, kad nieko pakeist negalima  -  po to seks tikrai blogas jausmas. Cia ir finansu prasme gali buti krachas ir dvasine prasme skurdas ir neviltis visika. Visai gali buti, kad taip jauciasi zmogus po savaites gerimo. As negaliu apibudinti tiksliai kaip jauciasi zmones, bet manau kad tikrai nelabai kaip. Na ir paskutine korta man atrodo, kad cia isimaisys koks tai zmogus (gal mama), kuris yra gan valdingas ir ta sitacija turetu bent jau kuriam laikui buti sukontroliuota. Beja, nors ir neformulavau klausimo kodel geria, bet pagal kritusias kortas gali buti, kad del santykiu. Gal susipyko su kuom nors?

Banguole, kaip supratau nes jo kolegos geria o jis negali pasakyti ne...
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 19:56)
Wejuske, tikiuos kuri padėlios kortas, bet būkit Jūs rami, nustos gerti ir susitaikys 4u.gif

Aciu uz palaikyma...
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 19, 21:58)
Jei apie alkoholizma, tai kiek zinau alkoholiku nepriprasysi negert. Jie mes tik tada, kai patys to nores.

QUOTE(Wejuske @ 2014 09 19, 22:05)
nes jo kolegos geria o jis negali pasakyti ne...

as dar vis zvilcioju cia, nors prisedau dokumentus atsispausdint blush2.gif

aš daug per gyvenimą alkoholikų esu sutikus....Wejuske, jie visada ras priežastį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 rugsėjo 2014 - 21:11
QUOTE(dives @ 2014 09 19, 20:10)
as dar vis zvilcioju cia, nors prisedau dokumentus atsispausdint blush2.gif

aš daug per gyvenimą alkoholikų esu sutikus....wetriuke, jie visada ras priežastį...

As zinau ir neteisinu. Bet tiesiog jei bendradarbiai normalus jis vienas niekada sau neis ir nepirks. Jei kiti geria tada jis prisijungia ir nemoka atsisakyti
Atsakyti

http://www.calendar-...ndar/1981/march jei kovo 12,
tai ziuret 7 menulio diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulyna: 19 rugsėjo 2014 - 21:15