Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

QUOTE(bambukas* @ 2014 09 23, 13:04)
kalade tokia[/url]taro taciau berods jau pazadeta

As zinau kokia tu turi, tik man idomu ar joje yra 3 mago kartos, ar tik viena g.gif ?
Atsakyti
Labai prasyciau, kad kas nors atsakytumete i mano klausima. Labai kankina abejones: Ar mano vyras man istikimas - ar jis neturi kitos moters?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 23, 14:36)
As zinau kokia tu turi, tik man idomu ar joje yra 3 mago kartos, ar tik  viena g.gif ?

berods viena mago korta g.gif net nezinojau kad buna keli blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 23 rugsėjo 2014 - 16:38
QUOTE(banguole @ 2014 09 23, 10:25)

Teisingumas + pentaklių riteris + lazdų 8 + lazdų 10

Tai va, dar kart įsitikinau, kad jokių nėra pas jį piktų kėslų, o jūs jam esat ne tik kad ne šiaip sau, o tokia, kuria sukelia esminius perversmus. Čia ne sekso romanas, o likimas -  jis į jus žiūri itin rimtai. Ir matau, kad ir kantrybė pas jį plieninė.  Sieks jis jūsų. Bet jam nebus lengva, matosi, kad dės jis daug pastangų, kraus visą naštą ant savęs tas žmogus.

Na aš galvoju, kad esant tokiai situacijai jūs mažų mažiausia ką galit padaryt, tai būti atvira su juo. Kad jis pats tik neliktų vargšo vietoj, jei jausmai be atsako.

lazdu 8, lazdu 10. pries tai pentakliu riteris... Jo ketinimuose. Ir Tu matai cia geri? Likima? Ir kritus kardu karalienei sakai, jog jai reikia buti atvirai su juo? Cia ne jos saltumas, cia jos kancia su situo zmogumi laukia.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 23, 18:35)
lazdu 8, lazdu 10. pries tai pentakliu riteris... Jo ketinimuose. Ir Tu matai cia geri? Likima? Ir kritus kardu karalienei sakai, jog jai reikia buti atvirai su juo? Cia ne jos saltumas, cia jos kancia su situo zmogumi laukia.

Amariliai paskaityk aukščiau kas krito mano interpretacija ir jos komentara. Čia yra jo ketinimai jos atžvilgiu. Absoliutaus gėrio nėra būtent... Taip. Bet ir jokio melo ir padlasties irgi nėra...pentaklių riteris laikosi savo žodžio ir yra ištikimas. Vienintelis sunkumas, kurį neša tas žmogus yra lazdų 10 - ir tas užsideda dažniausiai pats, savo noru. Ir jis pagal mano klausimą tą ir ketina daryti. O Teisingumas tai čia iš viso nepavaldu žmogui gal ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 23 rugsėjo 2014 - 17:44
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 23, 18:35)

Ir kodelgi manes laukia kancia? Gal galetumete placiau?
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2014 09 15, 20:29)
Sveikos  4u.gif

Pabūsiu ta, kuri irgi nori leisti iš savų situacijų besimokančioms Taro, mane "peržvelgti"  biggrin.gif

Klausimas, kuris beveik metai laiko neduoda man ramybės: dėl darbo. Ko galiu tikėtis savo darbinėje veikloje, nes kyla minčių palikti esamą darbą, ir ieškotis kitos veiklos, kitokio darbelio. (Laukiu dabar pasiūlymo iš DB persikvalifikvimo kursų galimybei, bet kažin ar man duos tuos kursus?)
Ir, kada sutiksiu būtent SAVO žmogų, buvęs vaikinas tai irgi metai su virš laiko nuo išsiskyrimo, rodo ženklus, kad vis dėl to nori, kad santykiai vėl sutvirtėtų ir būtume pora, tačiau aš jaučiu, kad jis tikrai ne man  unsure.gif

1. Perspektyva dabartiniame darbe.
Cia daug darbo, daug ka lemia Jusu profesionalumas, patirtis, cia laukia sekme, ir gale pasirinkimas - gal pasiulys kitas pareigas ar kazka panasaus (va dabar ir as galiu pasakyti, jog cia bus gerai, nes Jus padarete pokycius reikalingus savyje).
Kortos: 8 diskai, 9 diskai, 10 disku, 3 diskai, Isimylejeliai.

2. Kito darbo pieskos ka Jums duotu.
Apatija, motyvacijos nulis, bedarbyste, visokie su tuo susije nemalonumai, daug darbo ar tai pastangu, bevaisiu visiskai. Taip pat zmogus, kuris Jums gali padeti, trumpalaikes sekmes momentas ir paskui iskart demotyvacija, pasiektas tikslas pasimato visiskai is kitos puses, nusivylimas, konfliktai, liekat be nieko visomis prasmemis.
Kortos: 4 kardai, 9 lazdos apv, 7 lazdos apv, lazdu karalius, kardu tuzas apv.

Kursai, jei bus, ka jie Jums duotu.
Isminties. Bet ji ateitu per daromas klaidas, daug islaidu (kiek zinau, DB duoda nemokamus kursus, bet matau pinigu taskyma dviejose net kortose), atlankytumet juos per jega, kainuotu jei ne pinigu, tai nervu ir laiko, jaustumetes ne savo lekstej visai. Finale palegvejimas, jog tai pagaliau baigesi.
Kortos: Imperatore, 9 taures apv, 5 kardai apv, 3 taures apv, 10 kardu apv.

Nu ka galiu padaryti, man taip krenta. Nors mano asmenine nuomone tai visokie kursai yra gerai, ypac nemokami, bet cia tik mano nuomone, va su kortom nesutampanti.

Buves draugas.
Ko jis cia nori is Jusu: (10 kardu iskrito bemaisant netycia) realiai tai nieko. ketinimai jo tokie neaiskus jam paciam, turi jis kita moteri, nesutaria jie panasu, dabar galvoja gal pabegs nuo tu minciu pabuves su Jumis, a paskui eis savais keliais, jausmu ner cia tikru pozityviu, jo ten paties tik neadekvatus visokie, viena diena to, kita diena ano.
Kortos: pakabintas, 6 kardai, 3 kardai apv, 8 taures, tauriu tuzas,

Jausmai jo Jums: jie susije su nespasitikejimu savimi. Nedes jis daug tu pastangu, nevertas Jusu jauciasi, gal taip ir yra. Jus jam tokia atrodot sauni visokeriopai, bet nedarys nieko, luakia kol Likimas isikis, ir jis isikis. Nueis jis salin, aplinkybiu ar ko tai priverstas, ar del tos jausmu impotencijos. Nepakeliui Jum su juo, anei jam su Jumis.
Kortos: 7 lazdos apv, 5 diskai, lazdu karaliene, likimo ratas, vezimas apv.
Bet sita zinojote ir pati.
Papildyta:
QUOTE(Eniten @ 2014 09 23, 17:50)
Ir kodelgi manes laukia kancia? Gal galetumete placiau?

Banguoles kortos cia. Nezinau kodel ji baisiu sunkumu kortas mato kaip geri.
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2014 09 23, 17:43)
Amariliai paskaityk aukščiau kas krito mano interpretacija ir jos komentara. Čia yra jo ketinimai jos atžvilgiu. Absoliutaus gėrio nėra būtent... Taip. Bet ir jokio melo ir padlasties irgi nėra...pentaklių riteris laikosi savo žodžio ir yra ištikimas. Vienintelis sunkumas, kurį neša tas žmogus yra lazdų 10 - ir tas užsideda dažniausiai pats, savo noru. Ir jis pagal mano klausimą tą ir ketina daryti. O Teisingumas tai čia iš viso nepavaldu žmogui gal ne?

Taigi skaiciau. Pentakliu riteris yra saltas, letas, skaiciuojantis savo nauda, stabdis. 8 lazdos yra karas su nepalankiomis aplinkybemis. 10 lazdu isvis sakes. o Teisingumas balaizin, gal jai reik su juo susidet ir patirti tai, ka reik patirti, kad zinot, lipi i bala -jin slapia. O Kardu karaliene yra kancia viduje, tik slepiama. Ir tikrai ne jis cia tas kankinys butu. Jis jai ta sukeltu.
Atsakyti
Kokį gėrį?? Ar bent skaitei ką rašiau? Ar tik permetei viena ake? biggrin.gif Teisingumas joks blogis - ką pasėsi tą ir pjausi. Nu žinok davai nesiginčyjam. AŠ gerbiu tavo patirtį, ačiū už pataisymus, bet pentaklių riteris man visai ne šaltas. Lėtas - taip. Konservatyvus tam tikra prasme taip, bet šalia lazdų 8 nu tai ir kovos jis dėl jos ir tas jam bus nelengva (lazdų 10)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 23 rugsėjo 2014 - 18:22
QUOTE(banguole @ 2014 09 23, 18:17)
Kokį gėrį?? Ar bent skaitei ką rašiau? Ar tik permetei viena ake?  biggrin.gif Teisingumas joks blogis - ką pasėsi tą ir pjausi.

Nu tai tegul susideda su juo ir gaus teisinguma. Gal jai to reik.

Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 23, 19:13)
Papildyta:
Banguoles kortos cia. Nezinau kodel ji baisiu sunkumu kortas mato kaip geri.

As irgi nezinau, ka ji mato, bet viska, ka sake apie jo elgesi su manimi, mano jausmus, ji pasake kaip pirstu i aki- man santykiai sukelia liudesi, melancholija, jis yra labai atkaklus, kantrybe jo su manimi gelezine, jis demesi man rodo ir dar ten kazka, ko nepasakysiu dabar, nes neturiu pries akis jos zinutes. Kitaip tariant, viska, ka ji sake (bent apie mane) susake taip, lyg sedetu mano galvoje.
Banguole, o sakydama, kad likimas ten, turejote omeny, kad jis i mane ziuri kaip i savo likima, ar kaip? Amariliai supainiojo vel mane sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eniten: 23 rugsėjo 2014 - 18:23
Taip. Ir geryn neis. Eis viskas blogyn.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 23, 19:23)
Taip. Ir geryn neis. Eis viskas blogyn.

Bet jeigu jo ketinimai ir jausmai mano atzvilgiu yra labai rimti ir stiprus, tai nesuprantu, kas gali buti blogo?
Atsakyti