Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

Žadejau vienai narei padėlioti, tikrai išmesiu kortas tik šiandien nusikalus nuo kojų ir nuotaika ne. Ryt ryte pažesiu, kai galva bus blaivesnė. Tikiuosi nepyksit
Atsakyti
QUOTE(Eniten @ 2014 09 23, 19:21)
As irgi nezinau, ka ji mato, bet viska, ka sake apie jo elgesi su manimi, mano jausmus, ji pasake kaip pirstu i aki- man santykiai sukelia liudesi, melancholija, jis yra labai atkaklus, kantrybe jo su manimi gelezine, jis demesi man rodo ir dar ten kazka, ko nepasakysiu dabar, nes neturiu pries akis jos zinutes. Kitaip tariant, viska, ka ji sake (bent apie mane) susake taip, lyg sedetu mano galvoje.
Banguole, o sakydama, kad likimas ten, turejote omeny, kad jis i mane ziuri kaip i savo likima, ar kaip? Amariliai supainiojo vel mane sad.gif

Ten iškrito tokia korta, kuri nėra pavaldi žmogui. Jei krenta tokia korta - čia žmogaus įtakos nėra - kaip ji konkrečiai pasireikš kokiam žmogui - priklauso nuo mūsų darbų, minčių, poelgių ir etc. Gal tai ir bus nežmoniška kančia - vadinasi to reikėjo žmogui, kad jis išmoktų gyvenimo pamoką. Suprantat link kur lenkiu?

QUOTE(Amariliai @ 2014 09 23, 19:23)
Taip. Ir geryn neis. Eis viskas blogyn.

Aš niekur taip nerašiau, kad geryn, o kaip tik perspektyva šizova, Amariliuk, kokia musė tau įkando?
Atsakyti
QUOTE(Eniten @ 2014 09 23, 18:25)
Bet jeigu jo ketinimai ir jausmai mano atzvilgiu yra labai rimti ir stiprus, tai nesuprantu, kas gali buti blogo?

tas, kad jausmu cia nera jokiu, jam cia kazkas naudingo, kazkuria prasme. Ar Jums 15 metu? Aisku kaip ant delno. Zinot ka tokiu atveju vyrai sako? "moteris - daiktas buiciai naudingas". ir suprasti sita reikia ne paraidziui.

Einu ziuret Tarkovski. Ten niekas paraidziui neduota, atgaiva tiesiog.
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2014 09 23, 18:30)
Amariliuk, kokia musė tau įkando?

ypatingai pavargau nuo kvailiu siandien, pernelyg.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 23, 19:35)
Einu ziuret Tarkovski
Gal ira kas nors Tarkovskio su LT titrais?
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 23, 19:30)
Suprantat link kur lenkiu?

Dieve mieliausias... doh.gif doh.gif Negaliu nepaprasyti- gal galetumete paziureti, ar jis ketina manimi pasinaudoti ir iskaudinti (mazdaug naivi kvaile), jei sulauks mano demesio? Po Amariliai zodziu jauciuosi tragiskai- nors sienom lipk. cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eniten: 23 rugsėjo 2014 - 19:20
QUOTE(Eniten @ 2014 09 23, 19:16)
Dieve mieliausias... doh.gif  doh.gif  Negaliu nepaprasyti- gal galetumete paziureti, ar jis ketina manimi pasinaudoti ir iskaudinti (mazdaug naivi kvaile), jei sulauks mano demesio? Po Amariliai zodziu jauciuosi tragiskai- nors sienom lipk.  cray.gif

na as ne tarologe ,bet pasakysiu,jus tik nusiraminkit 4u.gif juk ne karta merginos sake,savo gyvenima kuriam patys.Nusiraminkit,ir pamastykit ,ka jauciate pati,gal but intuicija geriausias patarejas..Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Nu viskas, čia jau man perebor,varau iš čia doh.gif Amariliai, sumalei didelį šūdą dėl Eniten. Verčiau liežuvį būtum nuskandus, nei į eterį pavarius tokius dalykus, net JEI ir būtum teisi...Normaliai tau čia ane viskas? Geriau į AŽ man būtum parašius, kad klaidas taisyčiausi, o ne žmogų su žeme sulyginusi.
Palieku eterį ne kvailiams, tskant galicia kalbėtis nail.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kažkaip nesusiturėjau neįkišus nosies rolleyes.gif

QUOTE(Eniten @ 2014 09 23, 18:50)
Ir kodelgi manes laukia kancia? Gal galetumete placiau?

QUOTE(Eniten @ 2014 09 23, 19:21)
As irgi nezinau, ka ji mato, bet viska, ka sake apie jo elgesi su manimi, mano jausmus, ji pasake kaip pirstu i aki- man santykiai sukelia liudesi, melancholija, jis yra labai atkaklus, kantrybe jo su manimi gelezine, jis demesi man rodo ir dar ten kazka, ko nepasakysiu dabar, nes neturiu pries akis jos zinutes. Kitaip tariant, viska, ka ji sake (bent apie mane) susake taip, lyg sedetu mano galvoje.
Banguole, o sakydama, kad likimas ten, turejote omeny, kad jis i mane ziuri kaip i savo likima, ar kaip? Amariliai supainiojo vel mane sad.gif

QUOTE(Eniten @ 2014 09 23, 19:25)
Bet jeigu jo ketinimai ir jausmai mano atzvilgiu yra labai rimti ir stiprus, tai nesuprantu, kas gali buti blogo?

QUOTE(Eniten @ 2014 09 23, 20:16)
Dieve mieliausias... doh.gif  doh.gif  Negaliu nepaprasyti- gal galetumete paziureti, ar jis ketina manimi pasinaudoti ir iskaudinti (mazdaug naivi kvaile), jei sulauks mano demesio? Po Amariliai zodziu jauciuosi tragiskai- nors sienom lipk.  cray.gif

Eniten, nieko jis jums tikslingai nesiruošia daryt . Jis tikisi , kad viskas bus puiku, bet... Tik iš jūsų postų jau matosi, kad jam bus sunku, nes jūs jau dabar negerai jaučiatės su juo - liūdesys ir vsio takoje... wink.gif Nu tai jei iš jūsų pusės jam jausmų nėr, tai ir nebus viskas gerai . Tai jo jausmai jūsų atžvilgiu stiprūs. O jūsų? Jei jūs jo norėtumėt, mylėtumėt, tai ir nekiltų tų svarstymų.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 23, 18:13)
1. Perspektyva dabartiniame darbe.
Cia daug darbo, daug ka lemia Jusu profesionalumas, patirtis, cia laukia sekme, ir gale pasirinkimas - gal pasiulys kitas pareigas ar kazka panasaus (va dabar ir as galiu pasakyti, jog cia bus gerai, nes Jus padarete pokycius reikalingus savyje).
Kortos: 8 diskai, 9 diskai, 10 disku, 3 diskai, Isimylejeliai.

2. Kito darbo pieskos ka Jums duotu.
Apatija, motyvacijos nulis, bedarbyste, visokie su tuo susije nemalonumai, daug darbo ar tai pastangu, bevaisiu visiskai. Taip pat zmogus, kuris Jums gali padeti, trumpalaikes sekmes momentas ir paskui iskart demotyvacija, pasiektas tikslas pasimato visiskai is kitos puses, nusivylimas, konfliktai, liekat be nieko visomis prasmemis.
Kortos: 4 kardai, 9 lazdos apv, 7 lazdos apv, lazdu karalius, kardu tuzas apv.

Kursai, jei bus, ka jie Jums duotu.
Isminties. Bet ji ateitu per daromas klaidas, daug islaidu (kiek zinau, DB duoda nemokamus kursus, bet matau pinigu taskyma dviejose net kortose), atlankytumet juos per jega, kainuotu jei ne pinigu, tai nervu ir laiko, jaustumetes ne savo lekstej visai. Finale palegvejimas, jog tai pagaliau baigesi.
Kortos: Imperatore, 9 taures apv, 5 kardai apv, 3 taures apv, 10 kardu apv.

Nu ka galiu padaryti, man taip krenta. Nors mano asmenine nuomone tai visokie kursai yra gerai, ypac nemokami, bet cia tik mano nuomone, va su kortom nesutampanti.

Buves draugas.
Ko jis cia nori is Jusu: (10 kardu iskrito bemaisant netycia) realiai tai nieko. ketinimai jo tokie neaiskus jam paciam, turi jis kita moteri, nesutaria jie panasu, dabar galvoja gal pabegs nuo tu minciu pabuves su Jumis, a paskui eis savais keliais, jausmu ner cia tikru pozityviu, jo ten paties tik neadekvatus visokie, viena diena to, kita diena ano.
Kortos: pakabintas, 6 kardai, 3 kardai apv, 8 taures, tauriu tuzas,

Jausmai jo Jums: jie susije su nespasitikejimu savimi. Nedes jis daug tu pastangu, nevertas Jusu jauciasi, gal taip ir yra. Jus jam tokia atrodot sauni visokeriopai, bet nedarys nieko, luakia kol Likimas isikis, ir jis isikis. Nueis jis salin, aplinkybiu ar ko tai priverstas, ar del tos jausmu impotencijos.  Nepakeliui Jum su juo, anei jam su Jumis.
Kortos: 7 lazdos apv, 5 diskai, lazdu karaliene, likimo ratas, vezimas apv.
Bet sita zinojote ir pati.

Sveika, Amariliuk 4u.gif

Jūs taikli, ir lenkiu galvą prieš Jus smile.gif

Šiandieną būtent prasidėjo dabartiniame darbe "purtymas", sulaukiau direktorės žodžių "neateiti rytoj į darbą" blink.gif Sakau, kaip suprasti???? Sako, neateik, nes nemokėsiu blink.gif Šiandien esu trigubai aplamai apstulbusi... Sakau, tai atleidžiate mane, ar kaip čia?? Sako, kad lyg dar ne.... Nu pipiec... galiausiai po valandos sako, eik į darbą kaip ėjusi blink.gif Tai supratau, kad direktorei, kaip privačios įmonės savininkei nesiseka verslas, sulaukėm skundų, kad tiekėjams nesumokėta už sąskaitas, yra skolų, algos taip pat gerooookai vėlavo unsure.gif Todėl direktorė patapo tokia neadekvati iš piktumo ir netvėrimo savyje, kad net nežinom kaip jos pasakymus priimti unsure.gif pavaldnius pradėjo išvadinti visokiausiais žodžiais ir pnš. Man kraupoka, kai šitaip elgiasi vadovas. unsure.gif Taip, toje komandoje esu profesonaliausiai, ir su ilgiausia darbo patirtimi. Tačiau, aš "pasikausčiusi" įstatymuose, užpernykščiai įvykiai privertė "kuistis" po Darbo teisę, įstatymus. Tad direktorė manęs privengia, nes žino, kad galiu netylėti. Aš nusporendžiau kantriai šitą situaciją pereiti, kaip bus taip... Turiu vidinę nuojautą, kad neatleis, bet kad kažkas tikrai bus - turbūt bus vėl psichologinio sunkumo momentas, kurį vėl teks man atlaikyti. unsure.gif Na šitame darbe po šių įvykių tikiuosi geriausio. Darbo čia turim tikrai nenormaliai daug, sukamės išvis be pietų pertraukos, ištisai dirbam dirbam dirbam.. kaip užsuktos. doh.gif Tiesą sakant, jaučiuosi pavargus nuo šito tempo, tai ir norisi permainų šiokių tokių, lengvesnių galbūt. smile.gif

O dėl draugo, nustebinot su pasakymu, kad jis turi kitą moterį. Kiek žinau neturi, bet gyvena su mama, su kuria ir pykstasi ir visko ten būna. Nebent ta moteris pas jį ir yra, tik aš nežinau. Bet žinodama gerai jo būdą, kažkaip abejoju kitos moters buvimo jo gyvenime. smile.gif
O dėl jo jausmų man - jūs pasakėt 100 poc. tiesą wink.gif

Širdingai AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
nu tai ten gal mama ir yra didziausia jo gyvenimo meile ir pan, buna gi taip.

nu ka zinau, paaiskinau tas kortas, ta, ka jos reiskia tokioj situacijoj ir tokiam deriny. neturejau tikslo kam nors taisyti klaidas. ar as turiu istisai tylet, jo? vel prasideda - sakai ka galvoji, patylek, prisitaikyk, sulisk visiem ten kur nesueina ir taip toliau. cia pilnas skyrius itin dvasingu kur viska medum tepa, visa savo sh, kaimyninej temoj viena irgi labai dvasinga ir labai teisi ir tiesiog Dievo avinelis i zeme paleistas, suvynioja i popieriuka, ale ko tais nuo turinio vimdo, nicku neminesim, vardu pavardziu irgi, maciau siandien skele isminties perlu salia cia, kaimyninej temoj. taip, medum nepatepta, bet kaip Auja nepatingejo surinkti citatu, vat is ju ir matosi, kas ten yra. Tai tipo turiu taip pasakyti, kad sh butu ivyniotas i saldainio popieriuka ir ji dziugaudama eitu ir toliau vis ant greblio? ne mano reikalas pasauli gelbet, bet galiu pasakyt ka kortu derinys reiskia, ar ne? sorry, ne visada galiu ir ne visada esu pajegi vyniot i vata. ir taip, ant manes buna pyksta. ta pati cheetah siuto ant manes pradzioj, nes nesuvyniojau. nu ir ka? nu ir nieko, eina laikas ir parodo kaip yra. kartais ir as vynioju, bet dabar matyt ne ta menulio diena. kvailius ne sitoj temoj turejau minty, siaip per diena visa teko bendraut. ner ko isizeist. kortu derini situacijoj aprasiau, nu blyn...
Papildyta:
QUOTE(Mona_si @ 2014 09 23, 18:41)
Gal ira kas nors Tarkovskio su LT titrais?

vat nezinau. turetu but. man nepatiktu su titrais. ten biskely ir eiliu yra, o eiles skaityt verstas tai zinai...
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2014 09 23, 10:25)
koks jo tikslas santykiuose su jumis
Teisingumas + pentaklių riteris + lazdų 8 + lazdų 10

jo tikslas. vat as jo tiksla interpretavau. kuris aiskiau negu aiskus cia.
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 23, 17:43)
Amariliai paskaityk aukščiau kas krito mano interpretacija ir jos komentara. Čia yra jo ketinimai jos atžvilgiu. Absoliutaus gėrio nėra būtent... Taip. Bet ir jokio melo ir padlasties irgi nėra...pentaklių riteris laikosi savo žodžio ir yra ištikimas. Vienintelis sunkumas, kurį neša tas žmogus yra lazdų 10 - ir tas užsideda dažniausiai pats, savo noru. Ir jis pagal mano klausimą tą ir ketina daryti. O Teisingumas tai čia iš viso nepavaldu žmogui gal ne?

Viskas cia krito gan tvarkingai tikrai. Teisingumas su pent riteriu sakytu, kad jis is esmes stengiasi palaikyti rimtus tradicinius santykius.. Pent riteris jis letas, bet savo pazadus tesi, jis sunkus romantikas, taciau viska isreiskia daugiau darbais ir veiksmais nei zodziais...Beja, teisingumai krenta ant oficialiu rimtu poru, kur yra tikras statusas. Desimt lazdu cia gali rodyti vaikino gelezine kantrybe, nepaisant visko kas vyksta santykiuose siuo metu, stengtis del situ santykiu kiek tik imanoma, nepaisant del esanciu sunkumu.. 10 lazdu gali rodyti ir siuo metu esamas sunkinancias aplinkybes santykiuose- tai gali buti ir nuolatinis intensyvus darbas- zmogus tarkim darboholikas ir jis maziau laiko gali skirti antrai pusei ir jo galva dabar darbo planais uziimta nei romantikos planavimu, stresas kuri zmogus patiria asmeniniuose reikaluose su aplinka, ir jis to stresa pernesa santykiam romantikos nepridedamas, atstumas tarp dvieju zmoniu, ir panasiai vat tokie galimi pavyzdziai 10 lazdu santykiuose... 10 lazdu santykiuose dar kalba ir apie tai, kad vienas jauciasi daugiau idedantis darbo ir pastangu del santykiu geroves, nei kitas. Vienas kazkuris jauciasi labiau prisitaikantis prie kito, nusileidziantis nei kitas. Tai nuolatinis darbas su santykiais..Na ir pojutis kad santykiu nasta ir atsakomybe atiteko kazkuriam vienam... Siaip santykiai reikalaujantis daug pastangu- o kur dideles pastangos ir noras, ten ir reikalai gerai juda smile.gif Prie neigiamu kortu 10 lazdu gauna ir neigiamesnes reiksmes

Ai ir dar 10 lazdu krenta daznai man ant jaunu poru- kurios vis tempia ir tempia santykius ir nesiryzta ju iforminti- priimti atsakomybes. Neryztas kartu pradeti gyventi ir t.t Nu mazdaug gyvena kartu sau 7 metus susimete- kaip vestuviu nera taip ir nera.....

Atsakyti
Myliu Amariliai uz zodzius ne vatoj. Supurto gerai, bet praregeti padeda greiciau.

As su klausimuku, kuris neduoda ramybes ir grauzia is vidaus. Musu giminej nelaime, pasikore 18m vaikinukas. Liko daugybe klausimu be atsakymu. Pagrindinis - kodel? Kas ta itakojo? Jeigu kas apsiimtu, aisku, labiausiai noreciau Amariliai wub.gif , papildyciau informacija per a/z. del suprantamu priezasciu.
Atsakyti