Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(Indraa- @ 2014 09 22, 12:13)

Labukas, abi dienas dirbaliojau, paskui MB sesė iš tėvukų atvežė porą vištų. Tai šaldžiau, marinavau kepimui ir tt. biggrin.gif Dar spanguolių maišą gavom, pomidoriukų, teko sutvarkyt viską ir nebeišlėkėm su dvirkom vakar vakare. O šiandien vos akis praplėšėm dėl tokio oro  blink.gif  Kaip Tu?

Na o aš vakar baisiausiai nustebau. Nes radau baltų išskyrų ir speneliai lb jautrūs. Šįryt kažkoks lengvas pykinimas užėjo. Nebesuprantu kieno čia tie požymiai. Nebegeriu vit C po Justinos gąsdinimų  doh.gif  Ir jau norėjau eiti į soliariumą ir po vakar radybų visai suabejojau.. matyt reiks laukt mm ir tik po jų eit. Bet tada nebereiks, nes nespėsiu paruduot iki baliaus biggrin.gif Ir myliukų nesinori po visų O kažkaip. Iki tol atrodo degu, o paskui toks savisaugos ir ramybės periodas ateina  lotuliukas.gif Na o mano kyciui vėl žandas tinsta, bet abscesas formuojasi. Vetė sakė rentgeną reiktų daryt. Tikiuosi išsisuks be manęs jie. Paliksiu ir lėksiu su darbais, mažiausiai dbr rentgeno noriu kartu sad.gif Na o šuniam šunidžių kosulys, tai tokie slogiukai, gydomės.. sad.gif

as gerai smile.gif buvom savaitgali kaimuke pas tevus smile.gif tai darziuke pasikapstem, parsiveziau obuoliu kriausiu ir slyvu tai tokia ale uogiene is ju isviriau biggrin.gif
na zinok jautrus speneliai tai geras zenklas bigsmile.gif tau tik pora dienu liko iki mm tai jau ir galetum kazka jausti smile.gif o isskyros antroj ciklo pusej ir buna baltos 4u.gif manau visai galimas dalykas kad reikes nt tau uz poros dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 22, 12:13)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

jis lb įsitraukęs į planavimą? smile.gif
stiprybės jums abiem 4u.gif

o kam Tu taip anksti darai, jei merginos sako, kad nieko nebus?  doh.gif Ir pati dar liūdi, kai balta. Kam tos neigiamos emocijos... Aš ta vis dar laukiu  doh.gif
Labukas, abi dienas dirbaliojau, paskui MB sesė iš tėvukų atvežė porą vištų. Tai šaldžiau, marinavau kepimui ir tt. biggrin.gif Dar spanguolių maišą gavom, pomidoriukų, teko sutvarkyt viską ir nebeišlėkėm su dvirkom vakar vakare. O šiandien vos akis praplėšėm dėl tokio oro  blink.gif  Kaip Tu?

Aš ir naminė, bet kartais jau lb reikia ištrūkt  rolleyes.gif
Aš pradėjau marinuot jau pernai. Matyt čia vienas iš šeimos lizdelio sukimo požymių  mirksiukas.gif Šiemet viriau biškiuką vyšnių, aviečių. Bet tokiam greitam naudojimui, truputuką grybų.

Na o aš vakar baisiausiai nustebau. Nes radau baltų išskyrų ir speneliai lb jautrūs. Šįryt kažkoks lengvas pykinimas užėjo. Nebesuprantu kieno čia tie požymiai. Nebegeriu vit C po Justinos gąsdinimų  doh.gif  Ir jau norėjau eiti į soliariumą ir po vakar radybų visai suabejojau.. matyt reiks laukt mm ir tik po jų eit. Bet tada nebereiks, nes nespėsiu paruduot iki baliaus biggrin.gif Ir myliukų nesinori po visų O kažkaip. Iki tol atrodo degu, o paskui toks savisaugos ir ramybės periodas ateina  lotuliukas.gif Na o mano kyciui vėl žandas tinsta, bet abscesas formuojasi. Vetė sakė rentgeną reiktų daryt. Tikiuosi išsisuks be manęs jie. Paliksiu ir lėksiu su darbais, mažiausiai dbr rentgeno noriu kartu sad.gif Na o šuniam šunidžių kosulys, tai tokie slogiukai, gydomės.. sad.gif

Nu zinok negaleciau teigti kad lb jau jis butu ysitraukes y ta planavima.. Manau jis y tai zwelgia su protu, nepanikuoja, o kazkaip ramiai.. Bus kaip bus...
O del tu baltu isskyru, tai ir pas mane lb daug bet visiskai permatomu, ir labai skystu.. Tai wa...as ir galvoju is kur jos...
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 22, 11:34)
  manau visai galimas dalykas kad reikes nt tau uz poros dienu  4u.gif
širdis labai norėtų, bet protas blokuoja šią info rolleyes.gif Na bus kaip bus. šeštadienį buvo daug darbo ir nuėjus praustis po 12 pajaučiau tokius mažus diegliukus pilve, bet po biški šilto dušo praėjo. Bet gal tik per daug jautriai sureaguoju dėl kiekvieno krypt. Tas mažas pykinimas panašiai kaip tą dieną, kai varėm skraidyt. Nė tai yra, nė tai nėra doh.gif

Dar pažiūrėjau mamayčių klube kartojimą gale, apie dvynukų gimimą. Ech.. ašaros akyse kaupiasi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 22, 12:46)
širdis labai norėtų, bet protas blokuoja  šią info rolleyes.gif Na bus kaip bus. šeštadienį buvo daug darbo ir nuėjus praustis po 12 pajaučiau tokius mažus diegliukus pilve, bet po biški šilto dušo praėjo. Bet gal tik per daug jautriai sureaguoju dėl kiekvieno krypt. Tas mažas pykinimas panašiai kaip tą dieną, kai varėm skraidyt. Nė tai yra, nė tai nėra  doh.gif

Dar pažiūrėjau mamayčių klube kartojimą gale, apie dvynukų gimimą. Ech.. ašaros akyse kaupiasi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ar tik nereikes taves Indrut sveikint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 22, 12:05)
ar tik nereikes taves Indrut sveikint wub.gif

niekada nesakau op neperšokus griovio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 22, 13:19)
niekada nesakau op neperšokus griovio smile.gif

TIK NOREJAU POZITYVIAU NUTEIKT.
Atsakyti
na tikiuosi vis kas menesi pamatysime po II sioje temoje 4u.gif

na sodyba Rokiskio rajone realiai mano gimtineje.as pati is miestelio.bet nuvaziavome pas mociute ir pasake kad priesais juos kita vasara parduos sodyba nes bobulei tai viska suparalyzavo vakai rupinasi kazkur.tai zodziu nulekeme i kiema.nu nerealu.jau galvojau kur cia dekuti pasitiesciau su leliuku paguleti smile.gif
mb net lydesi vaiksciodamas upe uz 500m.zodziu nerealu tik aisku ziuresime i kaina.
as cia Kaune dustu.man visko per daug-masinu,zmoniu,dulkiu...

Atsakyti
ir sy cikla jau galiu nurasyti.. garantuotai.. nes labai stipriai maudzia pilva.. ryt poryt ateis mmm... nu zinokit tikrai netryzniuoju.. bet tikrai nuosirdziai liudna.. pradedu bijoti, kad taip niekad ir nesulauksiu II.. JUK nuosirdziai tai darem per tas dienas, ir vistiek neuzkibo.. tai kaip kitaip dar reik daryt myliuka, kad galu gale uzkibtu.. nezinau.. liudna.. ir pikta..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 22, 16:31)
ir sy cikla jau galiu nurasyti.. garantuotai.. nes labai stipriai maudzia pilva.. ryt poryt ateis mmm... nu zinokit tikrai netryzniuoju.. bet tikrai nuosirdziai liudna.. pradedu bijoti, kad taip niekad ir nesulauksiu II.. JUK nuosirdziai tai darem per tas dienas, ir vistiek neuzkibo.. tai kaip kitaip dar reik daryt myliuka, kad galu gale uzkibtu.. nezinau.. liudna.. ir pikta..

as manau kad vaikams yra laikas..jie pasirenka kada ateiti aisku kai yra bedu su organizmu,tada patyliu...bet siaip manau puse metu ramu gali buti,nestresuoju as kolkas nors jau 3 men planavimo.ir nieko
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 22, 15:31)
pradedu bijoti, kad taip niekad ir nesulauksiu II..

bijot reiktu nepradet anksciau metu laiko, patikek planavimas lb daug jegu ir baimes ivaro, taciau su laiku isugdo ir nemenka kantrybe, niekur nuo to nepabegsi schmoll.gif
Atsakyti
is tikro bijau del sawes, nes esu is tu, kurios greit nuleidzia rankas, ir tiesiog nustoja stengtis..kurios pasiduoda pesimistinems mintims..liudesiui..
Atsakyti
o as pagavau save jau kelias dienas mastant, jog man atrodo lengviau milijona loterijoj islosti, nei man sukurti pilnaverte seima, o visos zinom kaip sekasi tuos milijonus losti biggrin.gif

dziaugiuosi tik tuo, jog mastau stabiliau ir jokiu skyrybu kolkas nenoriu 4u.gif kaip isgirdau merginos istorija, kuri is pradziu persileido, o po to sekmingai pastojo, gime sveika mergyte ir po 3 savaiciu mire del neaiskiu priezasciu, tai suvokiau, kad cia ramybes niekada nebus, niekada schmoll.gif alkoholikai konvejeriu varo, o va nuosirdziai trokstancios seimos turi iskentet begales baisybiu, baisu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 22, 15:42)
is tikro bijau del sawes, nes esu is tu, kurios greit nuleidzia rankas, ir tiesiog nustoja stengtis..kurios pasiduoda pesimistinems mintims..liudesiui..

mat icia toks dalykas, kad neiseina nustot stengtis, juk pilnavertes seimos tai norisi, o patikek kokius kartais isbandymus turi pereit moterys del to, kad atrodo kartais ne tkeliu metu planavimas vieni juokai 4u.gif pamatysi steijse poziuris su laiku keisis, eisi savo patirciu taku ir stipresi po biski 4u.gif

beje, as net neabejoju jog tikrai viskas bus ok thumbup.gif pries nestuma nuejau pas gine sakau, o jetau net 6 men nepastoju, ji sako, koks dar net, cia TIK, buk rami sako 4u.gif
Papildyta:
nu ir pavariau pesimizmo blink.gif blink.gif blink.gif

soriukas...
Atsakyti