QUOTE(jauniute @ 2014 09 19, 20:20)
o spalio 1 d pas gine, nu ir ziuresim kaip cia kas

labai labai jau noriu planuot, bijau, bet nepaprastai noriu
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 09:21)
vyras sako daryk db jei ir bus tai jau parodys, naivus jis

jis lb įsitraukęs į planavimą?

QUOTE(Avaida @ 2014 09 20, 13:09)
stiprybės jums abiem

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 21, 19:01)
Laba vakara,
O as su naujom ziniomis, dariau NT.. Tai balta... Nuliudau..
o kam Tu taip anksti darai, jei merginos sako, kad nieko nebus?

Ir pati dar liūdi, kai balta. Kam tos neigiamos emocijos... Aš ta vis dar laukiu
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 22, 08:14)
na kaip nuotaikos? kaip savaitgalis?
jau orelis tai nekoks

Labukas, abi dienas dirbaliojau, paskui MB sesė iš tėvukų atvežė porą vištų. Tai šaldžiau, marinavau kepimui ir tt.

Dar spanguolių maišą gavom, pomidoriukų, teko sutvarkyt viską ir nebeišlėkėm su dvirkom vakar vakare. O šiandien vos akis praplėšėm dėl tokio oro

Kaip Tu?
QUOTE(justina* @ 2014 09 22, 08:25)
smagus pas jus savaitgalis! O kur sodyba?
Klausyk, gal testukai jau bus šią sav ar man pirktis?
QUOTE(jauniute @ 2014 09 22, 10:56)
Aš ir naminė, bet kartais jau lb reikia ištrūkt
Aš pradėjau marinuot jau pernai. Matyt čia vienas iš šeimos lizdelio sukimo požymių

Šiemet viriau biškiuką vyšnių, aviečių. Bet tokiam greitam naudojimui, truputuką grybų.
Na o aš vakar baisiausiai nustebau. Nes radau baltų išskyrų ir speneliai lb jautrūs. Šįryt kažkoks lengvas pykinimas užėjo. Nebesuprantu kieno čia tie požymiai. Nebegeriu vit C po Justinos gąsdinimų

Ir jau norėjau eiti į soliariumą ir po vakar radybų visai suabejojau.. matyt reiks laukt mm ir tik po jų eit. Bet tada nebereiks, nes nespėsiu paruduot iki baliaus

Ir myliukų nesinori po visų O kažkaip. Iki tol atrodo degu, o paskui toks savisaugos ir ramybės periodas ateina

Na o mano kyciui vėl žandas tinsta, bet abscesas formuojasi. Vetė sakė rentgeną reiktų daryt. Tikiuosi išsisuks be manęs jie. Paliksiu ir lėksiu su darbais, mažiausiai dbr rentgeno noriu kartu

Na o šuniam šunidžių kosulys, tai tokie slogiukai, gydomės..