Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 21, 21:01)
Laba vakara,
O as su naujom ziniomis, dariau NT.. Tai balta... Nuliudau..

na dar ankstoka reikejo palaukti sav vidurio gal.
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 21, 20:10)
na dar ankstoka reikejo palaukti sav vidurio gal.

Bet jei butu uzkibe, manau jau tikrai butu parode... verysad.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 21, 20:01)
Laba vakara,

4u.gif

tau dar anksti, nebuk tokia naivi kad jei butu uzkibe jau rodytu 4u.gif kitom nerodo kai ir savaite mm veluoja 4u.gif nepyk kad taip sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginukee: 21 rugsėjo 2014 - 19:21
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 21, 20:01)
Laba vakara,

nenukabink nosies, kiek pamenu dar kelios dienos iki mmm tai dar tikrai maža tikimybė kad rodytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 09 21, 20:42)
nenukabink nosies, kiek pamenu dar kelios dienos iki mmm tai dar tikrai maža tikimybė kad rodytų 4u.gif

Iki menesiniu 7d..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 21, 20:51)
Iki menesiniu 7d..

tai dar netgi labai anksti, dar jeigu ir užkibot tai dar tikriausiai net implantacija neįvykus arba vyktų maždaug šiomis dienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas merginos smile.gif

na kaip nuotaikos? kaip savaitgalis?

jau orelis tai nekoks doh.gif
Atsakyti
labas rytas!:)
oj ir man nelabai lietus.miego noresis per pietus.prie zemes mane velka... blink.gif
savaitgali pabuvome sodyboje pas mane rokiskio raj ir beveik su mb nusprendeme,kad mum jau is ten nemiela gryzti i kauna.tai gali buti kad kita vasara ten kraustysimes gyventi
kazkaip abu mes lauku,misku megejai.ten tobula vieta auginti vaikus. nezinau kaip kalbos per metus pasisuks,bet abu jau svaigstam wub.gif

o siaip dziaugiuosi kad buvo toks grazus savaitgalis.daug ka nuveikeme.kiema sutvarkeme,kapus tetes pertvarkeme graziai.zodziu darbu buvo.
Atsakyti
laba ryta,
o as megstu toky ora.. ypac tada kai bunu namie, sltai ysiviniojus y kaldra, apkabinus sawo katiniuka wub.gif
kadangi mano darbas nuo 9 wal, ir geokai yra ka pavaziuot, tai su masina istikro net nepajauciau ar tai lyja ar tai ne.. todel tokio kzkokio blogumo nepajauciu, wa jeigu reiktu be masinos, tai oi tikriausiai keikciau toky ora blush2.gif
o siaip nieko kaip ir naujo..
sawaitgaly kazkaip keistai skaudejo pilva, tai viena sona tai kita.. sestadieny vemiau, nes kazkaip amisto neprieme, vel kazkaip nevirskint pradejo doh.gif
nu bet sekm neblogai jauciaus 4u.gif
bet uz tai snd pilva maudena.. arteja mmm.. visa laika man taip buna, ir ateina.. gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 22 rugsėjo 2014 - 08:45
QUOTE(justina* @ 2014 09 22, 09:25)
labas rytas!:)
oj ir man nelabai lietus.miego noresis per pietus.prie zemes mane velka... blink.gif
savaitgali pabuvome sodyboje pas mane rokiskio raj ir beveik su mb nusprendeme,kad mum jau is ten nemiela gryzti i kauna.tai gali buti kad kita vasara ten kraustysimes gyventi
kazkaip abu mes lauku,misku megejai.ten tobula vieta auginti vaikus. nezinau kaip kalbos per metus pasisuks,bet abu jau svaigstam wub.gif

o siaip dziaugiuosi kad buvo toks grazus savaitgalis.daug ka nuveikeme.kiema sutvarkeme,kapus tetes pertvarkeme graziai.zodziu darbu buvo.

o kokie faini planai pas jus bigsmile.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 22, 09:30)
laba ryta,
o as megstu toky ora.. ypac tada kai bunu namie, sltai ysiviniojus y kaldra, apkabinus sawo katiniuka wub.gif
kadangi mano darbas nuo 9 wal, ir geokai yra ka pavaziuot, tai su masina istikro net nepajauciau ar tai lyja ar tai ne.. todel tokio kzkokio blogumo nepajauciu, wa jeigu reiktu be masinos, tai oi tikriausiai keikciau toky ora blush2.gif
o siaip nieko kaip ir naujo..
sawaitgaly kazkaip keistai skaudejo pilva, tai viena sona tai kita.. sestadieny vemiau, nes kazkaip amisto neprieme, vel kazkaip nevirskint pradejo doh.gif
nu bet sekm neblogai jauciaus 4u.gif
bet uz tai snd pilva maudena.. arteja mmm.. visa laika man taip buna, ir ateina.. gun_bandana.gif

uz blogumus 4u.gif

as tai kai pesciom einu i darba tai man toks oras iskart pasijaucia doh.gif dar dukryte kai vedu i darzeli irgi blogas oras iskart jauciasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 22, 09:30)
laba ryta,

as ir megstu drinks_cheers.gif man taip jauku namie, as tokia namine, galiu visai i lauka neeit, o kai lyja tai isvis 4u.gif

siandien visa diena uzsiimsiu konservavimu bigsmile.gif pirma karta, nezinau kas is to gausis bet meginsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 19, 20:20)
o spalio 1 d pas gine, nu ir ziuresim kaip cia kas 4u.gif  labai labai jau noriu planuot, bijau, bet nepaprastai noriu 4u.gif
thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 09:21)
vyras sako daryk db jei ir bus tai jau parodys, naivus jis  bigsmile.gif
jis lb įsitraukęs į planavimą? smile.gif
QUOTE(Avaida @ 2014 09 20, 13:09)
stiprybės jums abiem 4u.gif
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 21, 19:01)
Laba vakara,

o kam Tu taip anksti darai, jei merginos sako, kad nieko nebus? doh.gif Ir pati dar liūdi, kai balta. Kam tos neigiamos emocijos... Aš ta vis dar laukiu doh.gif
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 22, 08:14)
na kaip nuotaikos? kaip savaitgalis?
jau orelis tai nekoks  doh.gif
Labukas, abi dienas dirbaliojau, paskui MB sesė iš tėvukų atvežė porą vištų. Tai šaldžiau, marinavau kepimui ir tt. biggrin.gif Dar spanguolių maišą gavom, pomidoriukų, teko sutvarkyt viską ir nebeišlėkėm su dvirkom vakar vakare. O šiandien vos akis praplėšėm dėl tokio oro blink.gif Kaip Tu?

QUOTE(justina* @ 2014 09 22, 08:25)

smagus pas jus savaitgalis! O kur sodyba?
Klausyk, gal testukai jau bus šią sav ar man pirktis?

QUOTE(jauniute @ 2014 09 22, 10:56)
Aš ir naminė, bet kartais jau lb reikia ištrūkt rolleyes.gif
Aš pradėjau marinuot jau pernai. Matyt čia vienas iš šeimos lizdelio sukimo požymių mirksiukas.gif Šiemet viriau biškiuką vyšnių, aviečių. Bet tokiam greitam naudojimui, truputuką grybų.

Na o aš vakar baisiausiai nustebau. Nes radau baltų išskyrų ir speneliai lb jautrūs. Šįryt kažkoks lengvas pykinimas užėjo. Nebesuprantu kieno čia tie požymiai. Nebegeriu vit C po Justinos gąsdinimų doh.gif Ir jau norėjau eiti į soliariumą ir po vakar radybų visai suabejojau.. matyt reiks laukt mm ir tik po jų eit. Bet tada nebereiks, nes nespėsiu paruduot iki baliaus biggrin.gif Ir myliukų nesinori po visų O kažkaip. Iki tol atrodo degu, o paskui toks savisaugos ir ramybės periodas ateina lotuliukas.gif Na o mano kyciui vėl žandas tinsta, bet abscesas formuojasi. Vetė sakė rentgeną reiktų daryt. Tikiuosi išsisuks be manęs jie. Paliksiu ir lėksiu su darbais, mažiausiai dbr rentgeno noriu kartu sad.gif Na o šuniam šunidžių kosulys, tai tokie slogiukai, gydomės.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 22 rugsėjo 2014 - 11:15