bet jei jau kraujuoji tai juk pati iskraujuot galetum, kam ten ta A, aisku daktarai geriau zino, tik man nesuprantama kodel...
jetau Avaida
bet jei jau kraujuoji tai juk pati iskraujuot galetum, kam ten ta A, aisku daktarai geriau zino, tik man nesuprantama kodel...
QUOTE(jauniute @ 2014 09 19, 20:19)
jetau Avaida
va ir as nesuprantu kodel neleidzia naturaliai
o kaip tau sekas? retai uzsuki
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 19, 20:39)
uzsuku zinok kiekviena diena po kelis kartus, viska skaitau, viska seku tik neturejau ka per daug parasyti
skaiciau kad memes si menesi labai negausios tau, tai anoj temoj merginai vienai buvo, tai pas ja lb plona gleivine, tai manau tau si menesi gal ji plonesne uztai ir negausios, kita gal bus gausesnes
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 11:21)
Laba ryta
Pas mane nieko naujo, tiesiog darbingas sawaitgalis..
Vakar vakare nusipirkau NT.. Lauksiu db kada pasidaryt, vyras sako daryk db jei ir bus tai jau parodys, naivus jis
Vakar vakare nusipirkau NT.. Lauksiu db kada pasidaryt, vyras sako daryk db jei ir bus tai jau parodys, naivus jis
labas rytas
vestuviu reikalai dar vis.
na o kada mmm? jei bent 3 d like as daryciau
QUOTE(justina* @ 2014 09 20, 10:23)
labas rytas
o mes i kaimuka lekiam...
Pagal viska turetu but 27-28d. O snd dar 20d. Tai nemanau rodys ka nors:/
labas rytas 
tikrai dar nedaryk
tik testa be reikalo sugadinsi
palauk dar truputi
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 10:21)
Laba ryta
tikrai dar nedaryk
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 11:33)
Pagal viska turetu but 27-28d. O snd dar 20d. Tai nemanau rodys ka nors:/
ai jo tada anksti dar
Sveikos
Na as jau namie... Atlaikiau visai neblogai, tik labai sunku vienai buvo ligonenej, nes MB su vaikais buvo
Sake, kad abrazija, nes galiu labai ilgai ir skausmingai kraujuoti, ir tai gali ne viskas pasisalinti ir vistiek reiktu abrazijos
Sake reiktu hormonus issitirti, progesterona, bet cia veliau. Kol kas planavimus atidedam maziausiai pusei metu. MB jau pradeda kalba, kad nereikia daugiau vaiku, nes mato mano psichine bukle. O dar kai daktare garsiai pasake, kad penktas PENKTAAAAS nestumas, tai taip per smegenis dave
Tai vat tokios tokeles. Seip vakar issiblioviau gerai, tai siandien ramiau jau, plius prie maziukes negaliu labai liudeti
Eisiu kokio sidro litra ikalsiu...
O jus miargos nesteket nestekit
Labai aciu uz palaikyma
Na as jau namie... Atlaikiau visai neblogai, tik labai sunku vienai buvo ligonenej, nes MB su vaikais buvo
Sake, kad abrazija, nes galiu labai ilgai ir skausmingai kraujuoti, ir tai gali ne viskas pasisalinti ir vistiek reiktu abrazijos
O jus miargos nesteket nestekit
Labai aciu uz palaikyma
labutis
mes vakar baliuj buvom, o kadangi aš už vairo tai tėvų namai arčiau buvo, tingėjau naktį važiuot taip toli, tai pasilikom ten pernakvot ir šiandien tik dabar neseniai į Kauną pargrįžom
stiprybės jūsų šeimai
mes vakar baliuj buvom, o kadangi aš už vairo tai tėvų namai arčiau buvo, tingėjau naktį važiuot taip toli, tai pasilikom ten pernakvot ir šiandien tik dabar neseniai į Kauną pargrįžom
QUOTE(Avaida @ 2014 09 20, 14:09)
stiprybės jūsų šeimai
labas rytas
aš kątik iš lovos
kur visos savaitgaliaujat?
kur visos savaitgaliaujat?