Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

jetau Avaida verysad.gif

bet jei jau kraujuoji tai juk pati iskraujuot galetum, kam ten ta A, aisku daktarai geriau zino, tik man nesuprantama kodel...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 19, 20:19)
jetau Avaida verysad.gif

bet jei jau kraujuoji tai juk pati iskraujuot galetum, kam ten ta A, aisku daktarai geriau zino, tik man nesuprantama kodel...

va ir as nesuprantu kodel neleidzia naturaliai g.gif

o kaip tau sekas? retai uzsuki 4u.gif gal jau pradedat planuoti vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 19, 20:39)

o kaip tau sekas? retai uzsuki  4u.gif  gal jau pradedat planuoti vel smile.gif

uzsuku zinok kiekviena diena po kelis kartus, viska skaitau, viska seku tik neturejau ka per daug parasyti 4u.gif tikiuos uz poros savaiciu jau isirasyt pas jus i sarasiuka 4u.gif ketvirtadieni leksiu pasidaryti prg, o spalio 1 d pas gine, nu ir ziuresim kaip cia kas 4u.gif labai labai jau noriu planuot, bijau, bet nepaprastai noriu 4u.gif

skaiciau kad memes si menesi labai negausios tau, tai anoj temoj merginai vienai buvo, tai pas ja lb plona gleivine, tai manau tau si menesi gal ji plonesne uztai ir negausios, kita gal bus gausesnes 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Pas mane nieko naujo, tiesiog darbingas sawaitgalis..
Vakar vakare nusipirkau NT.. Lauksiu db kada pasidaryt, vyras sako daryk db jei ir bus tai jau parodys, naivus jis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 20 rugsėjo 2014 - 09:21
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 11:21)
Laba ryta 4u.gif
Vakar vakare nusipirkau NT.. Lauksiu db kada pasidaryt, vyras sako daryk db jei ir bus tai jau parodys, naivus jis  bigsmile.gif

labas rytas smile.gif o mes i kaimuka lekiam...
vestuviu reikalai dar vis.
na o kada mmm? jei bent 3 d like as daryciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 20, 10:23)
labas rytas smile.gif  o mes i kaimuka lekiam...
vestuviu reikalai dar vis.
na o kada mmm? jei bent 3 d like as daryciau smile.gif

Pagal viska turetu but 27-28d. O snd dar 20d. Tai nemanau rodys ka nors:/
Atsakyti
labas rytas smile.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 10:21)
Laba ryta 4u.gif
Vakar vakare nusipirkau NT.. Lauksiu db kada pasidaryt, vyras sako daryk db jei ir bus tai jau parodys, naivus jis  bigsmile.gif

tikrai dar nedaryk 4u.gif tik testa be reikalo sugadinsi 4u.gif palauk dar truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 11:33)
Pagal viska turetu but 27-28d. O snd dar 20d. Tai nemanau rodys ka nors:/

ai jo tada anksti dar smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na as jau namie... Atlaikiau visai neblogai, tik labai sunku vienai buvo ligonenej, nes MB su vaikais buvo verysad.gif

Sake, kad abrazija, nes galiu labai ilgai ir skausmingai kraujuoti, ir tai gali ne viskas pasisalinti ir vistiek reiktu abrazijos unsure.gif Sake reiktu hormonus issitirti, progesterona, bet cia veliau. Kol kas planavimus atidedam maziausiai pusei metu. MB jau pradeda kalba, kad nereikia daugiau vaiku, nes mato mano psichine bukle. O dar kai daktare garsiai pasake, kad penktas PENKTAAAAS nestumas, tai taip per smegenis dave blink.gif Tai vat tokios tokeles. Seip vakar issiblioviau gerai, tai siandien ramiau jau, plius prie maziukes negaliu labai liudeti verysad.gif Eisiu kokio sidro litra ikalsiu...

O jus miargos nesteket nestekit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai aciu uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

mes vakar baliuj buvom, o kadangi aš už vairo tai tėvų namai arčiau buvo, tingėjau naktį važiuot taip toli, tai pasilikom ten pernakvot ir šiandien tik dabar neseniai į Kauną pargrįžom ax.gif

QUOTE(Avaida @ 2014 09 20, 14:09)
Sveikos  4u.gif

Na as jau namie...

stiprybės jūsų šeimai 4u.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif aš kątik iš lovos doh.gif lotuliukas.gif

kur visos savaitgaliaujat? cool.gif
Atsakyti
Laba vakara,
O as su naujom ziniomis, dariau NT.. Tai balta... Nuliudau..
Atsakyti