Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(Avaida @ 2014 09 17, 11:15)
Labas rytas merginos  4u.gif

Ten tos fb grupes tikiuosi kiti nemato?  biggrin.gif  ax.gif

as ir ta paty masciau pries tai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 17, 11:45)
as ir ta paty masciau pries tai  bigsmile.gif

tikrai nemato :0 pabandziau ieskot ir savo mezginiu anketos, tai nieko neranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 16, 12:44)
del soliariumo tai radau puiku varianta

man nepatinka schmoll.gif
QUOTE(Avaida @ 2014 09 16, 14:11)
Biskiuka kaina kanda
na taip, nemažai...aš mąstau kiek čia man kaskart kainuos, kaip dažnai teks eiti. Nes aš tai prisirašius privačioj klinikoj. Bet ta gyd lyg dirba kažkurioj poliklinikoj, gal teks pereit paskui rolleyes.gif Na bet čia ateičiai smile.gif
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 16, 15:30)
as skaiciau kazkur, kad iki tos dienos kai nera zinoma jog pastojai, reikia gyventi gyvenima toky koky gywenai..
aš ir taip girdėjus, tuo ir vadovaujuos drinks_cheers.gif
QUOTE(justina* @ 2014 09 16, 17:06)
siand buvau farmakologijos paskaitoje

nugąsdinai.. reiks dar paklausti brolio sesės po jos kurso. Ji KMUK.
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 16, 18:40)
o man va maude maude ir sulaukiau smile.gif

už mėmes 4u.gif

QUOTE(Ronera @ 2014 09 16, 19:11)
vyro giminėj yra viena medikė kuri dirba su naujagimiais, kurie gimsta su tam tikrom problemom, tai ji kažkada buvo pasakojus "kad jūs žinotumėt kiek tokių ir anokių vaikučių gimsta kai mamos lankosi soliariume"... g.gif
unsure.gif
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 17, 07:51)
o daugiau norinciu i fb nebus?
išsiunčiau šįryt! blush2.gif

QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 08:05)
labas rytas 4u.gif  na siandien rytas-idealus silta,gera...saulute sviecia.nuotaika nereali o dar puse dienos net laisvos turiu.nezinau net ka ir veiksiu thumbup.gif
mano ir nebloga nuotaika! O Tau jaučiu yra ką veikt ruošiantis vestuvėm tongue.gif
QUOTE(Ronera @ 2014 09 17, 08:32)
as jau pridaviau krauja hormonam

laukiam rezų!

O aš vis dabar jaučiu savo lašiaką biggrin.gif Bet pilvas toks kietas ir atsikišęs (niekada neturėjus pilvelio biggrin.gif), viduriai vis dar pakietėję. Oj kaip nelaukiu mm.. Dar ant vestuvių savaitgalį turėtų..
Papildyta:
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 17, 10:44)
kuriau visikai uzdara kad niekas rasti negaletu, tai manau niekas nemato smile.gif
kol kas nieko nematau. Manau, kad nemato kiti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 12:47)

kol kas nieko nematau. Manau, kad nemato kiti wink.gif

kai tik priimsi kvietima draugauti pridesiu prie grupes wink.gif kitaip neiseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 17, 11:59)
kai tik priimsi kvietima draugauti pridesiu prie grupes wink.gif kitaip neiseina smile.gif

priimta, sukurta, ačiū! thumb_yello.gif pioneer.gif
Oj kaip šiandien man pilvą tempia, praktiškai ant kelių prie kompo pasidėjau biggrin.gif Ir rūgštys kyla. Man ir šiaip rūgštėja, bet šiandien plaunu plaunu. Ir kažkaip papusryčiavau, ne tušias lyg skrandukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 13:37)
priimta, sukurta, ačiū!  thumb_yello.gif  pioneer.gif
Oj kaip šiandien man pilvą tempia, praktiškai ant kelių prie kompo pasidėjau biggrin.gif Ir rūgštys kyla. Man ir šiaip rūgštėja, bet šiandien plaunu plaunu. Ir kažkaip papusryčiavau, ne tušias lyg skrandukas  unsure.gif

indruleee linkiu kad sitie pozymiai isties butu realiais simptomais netsumo, o ne pasamones ir saviitaigos pojuciai 4u.gif
patikekit manim, as tikrai zinau ka reiskia saviitaiga.. ir nusiteikimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 17, 12:48)
indruleee linkiu kad sitie pozymiai isties butu realiais simptomais netsumo, o ne pasamones ir saviitaigos pojuciai 4u.gif
patikekit manim, as tikrai zinau ka reiskia saviitaiga.. ir nusiteikimas  bigsmile.gif
Ačiū, čia kiekvienai to linkim mirksiukas.gif
Šiandien vyras nori vežtis skraidyt laisvūniškai. Kaži mane pykina nuo rūgšties, ar nuo baimės, kad skraidant supykins (nes su motoru supykino), ar...
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 14:15)
Ačiū, čia kiekvienai to linkim  mirksiukas.gif
Šiandien vyras nori vežtis skraidyt laisvūniškai. Kaži mane pykina nuo rūgšties, ar nuo baimės, kad skraidant supykins (nes su motoru supykino), ar...

tavo mm kiek pamenu po savaites, tai siom dieom butu implantacija jei ir uzkibo, tai realiai dar nelabai turetum ka jausti ax.gif nors kitos sako jaucia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 17, 13:34)
tavo mm kiek pamenu po savaites, tai siom dieom butu implantacija jei ir uzkibo, tai realiai dar nelabai turetum ka jausti  ax.gif  nors kitos sako jaucia  ax.gif
nieko ir nejaučiu realiai. Tiesiog toks negerumas iš kažkur neseniai atsirado. Matyt čia kt aplinkybės. Papietavau, dingo ta žiauri rūgštis, bet bloguliukas biški yra.
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 14:39)
nieko ir nejaučiu realiai. Tiesiog toks negerumas iš kažkur neseniai atsirado. Matyt čia kt aplinkybės. Papietavau, dingo ta žiauri rūgštis, bet bloguliukas biški yra.

o kada planuoji NT daryt?
Atsakyti
nesulaukus mm kelias dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 14:50)
nesulaukus mm kelias dienas smile.gif

oi nu tu ir stipria valia turi, sitiek iskest..as tai kokias 3-4 d. pries busimas mmm darysiu bigsmile.gif
Atsakyti