Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 14:39)
nieko ir nejaučiu realiai. Tiesiog toks negerumas iš kažkur neseniai atsirado. Matyt čia kt aplinkybės. Papietavau, dingo ta žiauri rūgštis, bet bloguliukas biški yra.

na visko gali buti smile.gif yra teke skaityt kad kitos tikrai anksti kazka pajaucia smile.gif labai linkeciau 4u.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 17, 14:53)
oi nu tu ir stipria valia turi, sitiek iskest..as tai kokias 3-4 d. pries busimas mmm darysiu bigsmile.gif

cia manau ne valioje esme 4u.gif kazkaip as tai pvz visai nenoriu matyt neigiamo rezultato, o jei dar ir suvaiduoklaiutu kaip megsta testai o paskui mm ateitu, tai butu visokiu minciu kad uzkibo ir pabego doh.gif ne, ne, man nereikia blogu emociju ax.gif as geriau ramiai mm dienos palauksiu smile.gif nors aisku tikrai kirba mintis anksciau daryti smile.gif
Atsakyti
ajajaj... jau jauciu kaip ateis mano memes doh.gif
jau taip pilvely maudzia, ir tai kairy sona suduria, tai desiny doh.gif
nors dar 1.5 sawaites iki ju, bet jau pranesa apie sawe is toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 17, 16:13)

tai nebutinai ju zenklas smile.gif gi po O normalu kad taip butu smile.gif nestumo ir pms simptomai galima sakyti tokie pat smile.gif
Atsakyti
o as nk nejauciu.net krutines pries mm neskauda.
visikai nieko
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 13:37)
Oj kaip šiandien man pilvą tempia, praktiškai ant kelių prie kompo pasidėjau biggrin.gif Ir rūgštys kyla. Man ir šiaip rūgštėja, bet šiandien plaunu plaunu. Ir kažkaip papusryčiavau, ne tušias lyg skrandukas  unsure.gif

žiūrėk gal jau ir užkibę būsit bigsmile.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 17, 16:13)

kaip Merginukee rašė, nebūtinai mėmės, po OV gali pilvą durti ir dėl kitų priežasčių taip kad nenukabinam nosies drinks_cheers.gif

šiandien kažkokia be jėgų iš darbo grįžau, reikia ir į parduotuvę ir pietus daryt o aš sau drybsau doh.gif
Atsakyti
Svarstau skristi ar neskristi...pykino pykino jau visai rimtai. Bet dbr vėjelis prapūtė, lyg geriau. Gal gi pms..
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 19:03)
Svarstau skristi ar neskristi...pykino pykino jau visai rimtai. Bet dbr vėjelis prapūtė, lyg geriau.  Gal gi pms..

gal smile.gif

na manau,kad visko gali buti cia visoms.ziuresim kas bus kita sav.jauciu puse su naujienom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 18:45)
gal smile.gif

na manau,kad visko gali buti cia visoms.ziuresim kas bus kita sav.jauciu puse su naujienom 4u.gif

Nusileidom! Viskas čiki. Nepykino. Tik nusileidus biški papykino ir vėl nurimo. Lb keistai..
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 20:49)
Nusileidom! Viskas čiki. Nepykino. Tik nusileidus biški papykino ir vėl nurimo. Lb keistai..

testuku lauksi ar pirksi? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 20:51)

as vakar vakare is neturejimo ka veikti ziurinejau loveles,vazimelius.. tai taip gera smile.gif jauciu kai reikes pirkti tai vaiksciosiu po pard ir ieskosiu kur graziau,kur patogaiu...jau laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 18:53)
Papildyta:

as vakar vakare is neturejimo ka veikti ziurinejau loveles,vazimelius.. tai taip gera smile.gif  jauciu kai reikes pirkti tai vaiksciosiu po pard ir ieskosiu kur graziau,kur patogaiu...jau laukiu smile.gif

Lauksiu. Reiktų po savaitės jau wink.gif
Oj su pardėm net nesakyk.. lb laukiu! Aš jau krikštynų noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 19:53)

as vakar vakare is neturejimo ka veikti ziurinejau loveles,vazimelius.. tai taip gera smile.gif  jauciu kai reikes pirkti tai vaiksciosiu po pard ir ieskosiu kur graziau,kur patogaiu...jau laukiu smile.gif

as labia daznai apziuriu naujienas vezimeliu lovyciu ir siaip visokiu daiktu vaikuciam smile.gif dar kai neplanavom ziurejau, man kazkaip idomu biggrin.gif tai apie vezimelius zinau labia daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 17, 19:49)

už pykinimą 4u.gif
tas pykinimas gal ir PMS, o gal ir nuovargis, nes aš kai būnu pervargus tai kartais irgi būna papykina blush2.gif

o aš būsiu iš tų kurios per daug nesidomi leliuko pirkiniais blush2.gif kelis kartus žiūrinėjau vežimėlių, bet tuo ir baigėsi, paskui tik dar labiau įsisvajoju ir po to gyvenu kurį laiką vien tom mintim doh.gif o kai ciklai ilgi ir ta nežinia ilga tai kaip tik stengiuosi kuo mažiau apie tai galvot ir neleist sau įsisvajot rolleyes.gif

Atsakyti