Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(Merginukee @ 2014 09 17, 21:28)
as labia daznai apziuriu naujienas vezimeliu lovyciu ir siaip visokiu daiktu vaikuciam smile.gif dar kai neplanavom ziurejau, man kazkaip idomu biggrin.gif tai apie vezimelius zinau labia daug smile.gif

oj galesi mums patarti 4u.gif

na as tik ziurineju internete kol kas.tiesiog ydomu kainos,patogumas ir t.t... o kai jau zinosiu kad laukiuosi,tada jau pradesiu rimtai dometis
Atsakyti
Sveikos, merginos. Apžiūrėjau FB - nu nuostabios. laukiu kada darbų apmažės, ir galėsiu prie jūsų jungtis pabendrauti. Akys merkiasi.... nepadarau visko ką prisižadu :/ gal pajūry atsigausiu.
Šiandien atvažiavo AVON užsakymas... kol viską susidėliojau - alpstu nuo miego.
va toks tas darželio auklėtojų darbas...
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 20:58)

na as tik ziurineju internete kol kas.tiesiog ydomu kainos,patogumas ir t.t... o kai jau zinosiu kad laukiuosi,tada jau pradesiu rimtai dometis

jei bus kas idomu klauskit smile.gif

QUOTE(Cup @ 2014 09 17, 21:03)
Sveikos, merginos. Apžiūrėjau FB - nu nuostabios. laukiu kada darbų apmažės, ir galėsiu prie jūsų jungtis pabendrauti. Akys merkiasi.... nepadarau visko ką prisižadu :/ gal pajūry atsigausiu.

imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cup @ 2014 09 17, 21:03)

kada į pajūrį? bigsmile.gif

pailsėk brangioji, imk balionėlį ir aukščiau galvą 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2014 09 17, 21:18)
kada į pajūrį? bigsmile.gif

penktadieni vakare manau pavyks išvažiuoti. Sinusitas baigia mane uždusinti :/ laukiu pajurio oro kaip nežinia ko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 19:58)

Aš irgi žiūrėsiu, kai lauksiuos. Kol kas info gilinama į planavimą. Kiekvienam savo etapaa.

QUOTE(Cup @ 2014 09 17, 20:03)
vajej kiek darbelių pas Tave! Auklytė, Avon, randarbiai.. gero poilsio ir sveikatytės!
Atsakyti
QUOTE(Cup @ 2014 09 17, 23:11)
penktadieni vakare manau pavyks išvažiuoti. Sinusitas baigia mane uždusinti :/ laukiu pajurio oro kaip nežinia ko sad.gif

kaip noreciau... smile.gif nebuvau prie juros siais metais dar.

zodziu dar 4 d liko iki mmm,bet arba teplioja arba susirgau.bet nk net nejauciau.net kojas pakirto
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 22:50)
kaip noreciau... smile.gif  nebuvau prie juros siais metais dar.

zodziu dar 4 d liko iki mmm,bet arba teplioja arba susirgau.bet nk net nejauciau.net kojas pakirto

jeigu mmm nepramuse tai gal jau nestuke.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
jau greit pradesiu braukyt dienas iki mano turimu mmm bigsmile.gif
vakar visa vakara skaudejo po sonkauliais kairej pusej.. g.gif gal vel nervukai primena apie sawe.. doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

QUOTE(justina* @ 2014 09 17, 22:50)
kaip noreciau... smile.gif  nebuvau prie juros siais metais dar.

tai gal tik teplioja bigsmile.gif kartais taip buna nestuke.gif smile.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 18, 08:16)
laba ryta  4u.gif
jau greit pradesiu braukyt dienas iki mano turimu mmm bigsmile.gif
vakar visa vakara skaudejo po sonkauliais kairej pusej..  g.gif  gal vel nervukai primena apie sawe.. doh.gif

jei po sonkauliais tai sakyciau per aukstai kad butu susije su gimda g.gif gal siaip kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 18, 08:43)

tai va ir sakau, akd tikriausiai nervukai skelbiasi.. ax.gif
kazkur giliai sirdyje tikiu, o gal gal mazuliukas uzkibo.. bet pasamoneje netikiu schmoll.gif

nes daug zinau atveju, kad kai mamoms uzkimba zirniukai, jos dar net nezinodamos jau jaucia kad tures mazuliuka.. kazkas viduj apie tai pranesa.. nuojauta atsiranda..
o pas mane nieko panasaus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 18 rugsėjo 2014 - 07:48
QUOTE(Ronera @ 2014 09 18, 08:35)
jeigu mmm nepramuse tai gal jau nestuke.gif

gulejau vonioj sekmadieni- gal issauke mm anksciau.ziuresiu kas bus
Atsakyti