Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(jauniute @ 2014 09 25, 15:14)
2 menesiai 4u.gif

kiek nedaug..saunuole, kad sugebi be AD istverti smile.gif kur visos dinge? Negi jau visos pasveiko?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 09 26, 11:08)
kiek nedaug..saunuole, kad sugebi be AD istverti smile.gif

tai as db nutraukineju ad, tai matomai dar kazkiek veikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, stai ir as. Siandien turiu mamadieni. Tai vaikai mokykloje, o mazge darze. Pas mane plotas biggrin.gif
Livija na man asmeniskai iki pasveikimo, tai toli. Viena diena buna geriau, jau galvoji viskas, gal issikapsciau. O po to savaite vel kaip dauzta vaikstai. Siandien vel svaigstu ir sirdis permusineja. Pasinervinau, nes darbe dedasi negeri dalykai, visokie neramumai. Vyrui koja operuoja siendie, tai tokia jauciuosi nerami, bet turiu tokia minti apsishopint siandien, tai gal pakils man nuotaika, juk visoms moterims pakyla. Dar viena knyga atradau, bet mano knygyne nera, tai reiks akropoly paziuret http://www.knyguklub...;anid=1cdb58499
va sita. Sake knygyne, kad labai geri atsiliepimai ir visas ispirko. Pagal pavadinima ir aprasyma atrodo turetu but idomi.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 09 26, 12:05)
Sveikutes, stai ir as. Siandien turiu mamadieni. Tai vaikai mokykloje, o mazge darze. Pas mane plotas biggrin.gif
Livija na man asmeniskai iki pasveikimo, tai toli. Viena diena buna geriau, jau galvoji viskas, gal issikapsciau. O po to savaite vel kaip dauzta vaikstai. Siandien vel svaigstu ir sirdis permusineja. Pasinervinau, nes darbe dedasi negeri dalykai, visokie neramumai. Vyrui koja operuoja siendie, tai tokia jauciuosi nerami, bet turiu tokia minti apsishopint siandien, tai gal pakils man nuotaika, juk visoms moterims pakyla. Dar viena knyga atradau, bet mano knygyne nera, tai reiks akropoly paziuret http://www.knyguklub...;anid=1cdb58499
va sita. Sake knygyne, kad labai geri atsiliepimai ir visas ispirko. Pagal pavadinima ir aprasyma atrodo turetu but idomi.

jei pirksi knyga ir skaitysi butinai papasakok ispudzius, as ir db kiekvienos knygos kaip siaudo griebiuos 4u.gif

bet koks idomus tas musu sutrikimas, man irgi uzvakar su skrandziu kapiec, galva svaigsta, asaros bega, vakar jauciaus puikiai, snd vel blogumai, tai laukiu rytojaus kas cia bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 26, 13:42)

bet koks idomus tas musu sutrikimas, man irgi uzvakar su skrandziu kapiec, galva svaigsta, asaros bega, vakar jauciaus puikiai, snd vel blogumai, tai laukiu rytojaus kas cia bus biggrin.gif

as irgi ta pastebejau, viena diena atrodo viskas gerai, apsidziaugi, o paskui vel visokie blogumai doh.gif
Bonita, lauksim atsiliepimu apie knyga 4u.gif
Atsakyti
Butinai parasysiu atsiliepimus.
Siandien visa diena svaigsta galva, tokia kaip pagerus vaikstau. Kita savaitgali mokslai prasideda, o kuo toliau, tai vis labai matau, kad man su atmintim kazkas pasidare. As anksciau galvojau, kad nuo AD ta atmintis sustreikuoja, bet dabar gi nieko negeriu doh.gif Ar yra kuriai, kad ka padarai, o po keliu sekundziu jau reik sukt galva ar padarei ar ne. Jau baisu darosi, kad visai mane protas paliks.
Atsakyti
Sveikos.Siandien prisijungiau,nes noriu su kuo nors pasidalinti savo bedom.Jau metai,kaip gyvenu kosmare.Maniau,kad sutriko kraujotaka,pasidariau visus tyrimus.Buvo diagnozuota panikos atakos.Antidepresantu kol kas negeriu,nors receptu turiu kruva.Bijau salutinio poveikio.Geriu augalinius nervostrong.PA uzeina kiekviena diena po kelis kartus.Galvoju,gal tai nuo naktinio darbo,kuri dirbu jau 9metai.Gal jei pakeisiu darba viskas praeis savaime.
Atsakyti
QUOTE(silvineta @ 2014 09 29, 15:26)
Sveikos.Siandien prisijungiau,nes noriu su kuo nors pasidalinti savo bedom.Jau metai,kaip gyvenu kosmare.Maniau,kad sutriko kraujotaka,pasidariau visus tyrimus.Buvo diagnozuota panikos atakos.Antidepresantu kol kas negeriu,nors receptu turiu kruva.Bijau salutinio poveikio.Geriu augalinius nervostrong.PA uzeina kiekviena diena po kelis kartus.Galvoju,gal tai nuo naktinio darbo,kuri dirbu jau 9metai.Gal jei pakeisiu darba viskas praeis savaime.

Aš tai bijočiau ne AD,o to,kad kiekvieną dieną jausdama PA,galiu išprotėti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silvineta @ 2014 09 29, 14:26)

o augaliniai vaistai padeda?kodel butinai turi but šalutinis poveikis?gal kaip tik akys nušvis,na aš nelabai galiu ka komentuot dar negeriu AD tik raminancius,bet jei reiks gersiu ,nes atsibodo tokia sveikata kaip dabar.
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 09 29, 16:08)
Aš tai bijočiau ne AD,o to,kad kiekvieną dieną jausdama PA,galiu išprotėti. unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(silvineta @ 2014 09 29, 16:26)

siaip labai tiketina, kad organizmas priesinasi darbui nakti. As tvirtai zinau, kad naktinio darbo niekaip negaleciau dirbt. Nes man kai auginu vaika kelios bemieges naktys sukelia didziausias PA. Tik stebiuosi, kad ilgai istveret, net 9 metus. Siaip kiek zinau retas kuris ramiai sau gyvena dirbdamas naktini darba. Nes as pati ligoninej dirbu, tai daug kam issibalansuoja miegas, daug kas raminamuosius geria. Zmonems kurie turi isbalansuota vegetacine sistema nervu ir buna nerimas, PA labai labai svarbus poilsio rezimas, geras miegas ir negalima pervargt. As pati pastebiu, kad kai dabar einu 22 val miegot, man kazkaip geriau. O vos nakti vaikas neramus ar serga, tai man viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 09 29, 21:58)
siaip  labai tiketina, kad organizmas priesinasi darbui nakti. As tvirtai zinau, kad naktinio darbo niekaip negaleciau dirbt. Nes man kai auginu vaika kelios bemieges naktys sukelia didziausias PA. Tik stebiuosi, kad ilgai istveret, net 9 metus. Siaip kiek zinau retas kuris ramiai sau gyvena dirbdamas naktini darba. Nes as pati ligoninej dirbu, tai daug kam issibalansuoja miegas, daug kas raminamuosius geria. Zmonems kurie turi isbalansuota vegetacine sistema nervu ir buna nerimas, PA labai labai svarbus poilsio rezimas, geras miegas ir negalima pervargt. As pati pastebiu, kad kai dabar einu 22 val miegot, man kazkaip geriau. O vos nakti vaikas neramus ar serga, tai man viskas doh.gif

drinks_cheers.gif sventa teisybe. Nuo vaiko ligu man sikart viskas ir uzsivede per nauja. Bet kai vaikui blogai maziausiai galvoji apie save, o ir dazniausiai atsimiegi paskui ir vel viskas ok doh.gif O sikart dar prisidejo kad ir pati uzsikreciau po nemiegotu naktu, tai ir parejo sakutes doh.gif
Atsakyti