QUOTE(bonita28 @ 2014 09 26, 12:05)
Sveikutes, stai ir as. Siandien turiu mamadieni. Tai vaikai mokykloje, o mazge darze. Pas mane plotas

Livija na man asmeniskai iki pasveikimo, tai toli. Viena diena buna geriau, jau galvoji viskas, gal issikapsciau. O po to savaite vel kaip dauzta vaikstai. Siandien vel svaigstu ir sirdis permusineja. Pasinervinau, nes darbe dedasi negeri dalykai, visokie neramumai. Vyrui koja operuoja siendie, tai tokia jauciuosi nerami, bet turiu tokia minti apsishopint siandien, tai gal pakils man nuotaika, juk visoms moterims pakyla. Dar viena knyga atradau, bet mano knygyne nera, tai reiks akropoly paziuret
http://www.knyguklub...;anid=1cdb58499
va sita. Sake knygyne, kad labai geri atsiliepimai ir visas ispirko. Pagal pavadinima ir aprasyma atrodo turetu but idomi.
jei pirksi knyga ir skaitysi butinai papasakok ispudzius, as ir db kiekvienos knygos kaip siaudo griebiuos
bet koks idomus tas musu sutrikimas, man irgi uzvakar su skrandziu kapiec, galva svaigsta, asaros bega, vakar jauciaus puikiai, snd vel blogumai, tai laukiu rytojaus kas cia bus