Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

Tikiu kad keistumetss vietomis, nepergyvenkit pastosit ir jus:) as dbr pergyvenu del to kad daznai buvo darytas echoskopas, mane pagulde i dienos skyriu tik lasinem ir vel dare echoo gal tai kenkia, zn kad daznai negalima daro pora kartu poliklinikose tik o man jau gal 6 dare...
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 09 24, 16:39)
Tikiu kad keistumetss vietomis,  nepergyvenkit pastosit ir jus:) as dbr pergyvenu del to kad daznai buvo darytas echoskopas,  mane pagulde i dienos skyriu tik lasinem ir vel dare echoo gal tai kenkia, zn kad daznai negalima daro pora kartu poliklinikose tik o man jau gal 6 dare...

Tikrai del to echoskopo nepergyvenkite. Šiais laikais visai kita aparatūra ir visiškai tai nekenksminga.
Atsakyti
Tikiu kad keistumetss vietomis,  nepergyvenkit pastosit ir jus:) as dbr pergyvenu del to kad daznai buvo darytas echoskopas,  mane pagulde i dienos skyriu tik lasinem ir vel dare echoo gal tai kenkia, zn kad daznai negalima daro pora kartu poliklinikose tik o man jau gal 6 dare...

Nu bet randat del ko nervuotis biggrin.gif Vienu netiria-nervuojasi, kad netiria, kitas tiria-joms vel nervas, gal per daug tiria lotuliukas.gif Dziaukites, kad tiria, ramu, jog su mazyliu viskas gerai thumbup.gif Mane echoskopu nescia tyre gal kokius 20 kartu(pradzioj del prieslaikinio, paskui del zemos placentos, paskui del amziaus rizikos, paskui del sedmenines padeties doh.gif ), nekenkia tas echo, viskas gerai, gime mazylis sveikas ir guvus drinks_cheers.gif Echoskopija-pats nekalciausias tyrimas, tai ne rentgenas(nors kai reikia, ir rentgena nesciai daro, ir tai mazyliui nieko nebuna). mirksiukas.gif
Atsakyti

Man apie 30 kartų darė.kiekvieną pirmad važiuodavau,ir darydavo pastoviai.Nuo 9 sav nėštumo iki dekretinių buvau biuletenyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 24 rugsėjo 2014 - 16:55
Aciu mergaites, nuraminot:) kolkas viskas gerai tik kad pykiba mane:)) lu o kodel taip ilgai biletenis? Ir kaip ar gavot pasalpa motinystes del biletenio?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 24, 15:05)
Livijaa, o ka tau daktaras patare vartoti del skrandzio? 4u.gif

nexium ir ranitidina vakare. o tau skrandis nepraeina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo livijaaa: 24 rugsėjo 2014 - 18:01
QUOTE(livijaaa @ 2014 09 24, 19:00)
nexium ir ranitidina vakare. o tau skrandis nepraeina?

net nezada praeit, ai kazkaip per daug neimu i galva, vistiek praeis kazkada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 24, 19:54)
net nezada praeit, ai kazkaip per daug neimu i galva, vistiek praeis kazkada 4u.gif

patarciau imti, nes as taip nekreipiau demesio, viska VG nurasiau, nes niekad nieko nerasdavo ir kagi, dasivariau iki gastrito, eroziju ir gerlo..
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 09 24, 21:42)
patarciau imti, nes as taip nekreipiau demesio, viska VG nurasiau, nes niekad nieko nerasdavo ir kagi, dasivariau iki gastrito, eroziju ir gerlo..

tai slanga as lb neseniai ryjau, o viskas cia pasidare po to nesekmingo nestumo, tai nervai ryskiai, tai reik kazkaip laukt, kol praeis 4u.gif vakarais raniberlo isgeriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 09 24, 18:05)
Aciu mergaites, nuraminot:)  kolkas viskas gerai tik kad pykiba mane:)) lu o kodel taip ilgai biletenis? Ir kaip ar gavot pasalpa motinystes del biletenio?

Mano darbas-daug fizinio krūvio,kraujavau nėštumo metu.Taip gavau,tik porą šimtų litų mažiau.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 25, 09:42)
tai slanga as lb neseniai ryjau, o viskas cia pasidare po to nesekmingo nestumo, tai nervai ryskiai, tai reik kazkaip laukt, kol praeis 4u.gif  vakarais raniberlo isgeriu 4u.gif

o kiek jau laiko praejo nuo nesekmingo nestumo? Laikykis, linkiu, kad greiciau praeitu :)nervai lb veikia skrandi :/
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 09 25, 15:54)
o kiek jau laiko praejo nuo nesekmingo nestumo? Laikykis, linkiu, kad greiciau praeitu :)nervai lb veikia skrandi :/

2 menesiai 4u.gif
Atsakyti