Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(silvineta @ 2014 09 29, 15:26)
Sveikos.Siandien prisijungiau,nes noriu su kuo nors pasidalinti savo bedom.Jau metai,kaip gyvenu kosmare.Maniau,kad sutriko kraujotaka,pasidariau visus tyrimus.Buvo diagnozuota panikos atakos.Antidepresantu kol kas negeriu,nors receptu turiu kruva.Bijau salutinio poveikio.Geriu augalinius nervostrong.PA uzeina kiekviena diena po kelis kartus.Galvoju,gal tai nuo naktinio darbo,kuri dirbu jau 9metai.Gal jei pakeisiu darba viskas praeis savaime.

Aš taip pat, turbūt kaip ir visos čia, pradėjau gydymą hemopatinėmis priemonėmis, bet kai jau pasiekiau tokį lygį, kad baimė, nerimas apimdavo vos ne kasdien ir bet kurioje vietoje, tai teko AD gerti. Jokio šalutinio poveikio nejutau. Tik supratau viena, kad galėjau visą šį gydyma kokiu vienu mėnesiu anksčiau pradėti, būčiau bent vasara kiek pasidžiaugusi. O dabar visą vasarą pradrebėjau.

O šiandien, vat ir kirpykloje buvau, plaukučius pasidažiau. Vasarą į kirpykla bijojau eiti, nes maniau užėjus nerimui, panikai iš kėdės pašoksiu ir pusiau nudažyta galva pabėgsiu:)

O jus beabejo, jei tik turite galimybę keiskite darbą. Tada ir matysite, ar tas pokytis jums padėjo ar ne.
Atsakyti
Nu ka, buvau siandien pas savo daktariuka, tai gavau nakciai raminamuju receptuka ir jei jau visai kantrybe baigtusi ir negeretu AD doh.gif Sake dar pradzioj su raminamaisiais pabandyt.
O bajeris tai nemirtingas buvo. Paskutini karta pas ji pries kokius gerus 3 metus buvau, per ta laika perejo jis dirbti i kita klinika. Zodziu anoje registruodavausi tikraja pavarde, o dabar galvoju, maza ka ateity del darbo kad kojos nepakistu (nors ir privaciai einu, bet maza ka), uzsiregistruosiu isgalvota. Tik iejus i kabineta tas "o, pavarde kita, o buvot tokia ir tokia" Nu blyn ir atmintis galvoju, o ir geda paciai, tik issisiepiau, "nu jooooo" sakau biggrin.gif Paskui tas nu tipo papasakokit kaip tuos 3 metus sekesi. Isklojau kad viskas super, tik va vel tos nesamones dabar gryzta. O jis "nu taip, bet vis del to skyrybos, nauja santuoka..." Pradzioj nesupratau apie ka cia kalba, paskui kai dejau zvengt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki123 @ 2014 09 30, 14:36)
. O jis "nu taip, bet vis del to skyrybos, nauja santuoka..." Pradzioj nesupratau apie ka cia kalba, paskui kai dejau zvengt doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif melo kojos trumpos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki123 @ 2014 09 30, 16:36)
Paskui tas nu tipo papasakokit kaip tuos 3 metus sekesi. Isklojau kad viskas super, tik va vel tos nesamones dabar gryzta. O jis "nu taip, bet vis del to skyrybos, nauja santuoka..." Pradzioj nesupratau apie ka cia kalba, paskui kai dejau zvengt doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na as saviskei paaiskinau, tai ji man kazkoki irasa gera parase. Bet siaip tai butinai reik prasyt, kad nieko rimto nerasytu, nes jos nesakydamos priraso, o po to kazkada tie irasiukai gali islyst ir labai pakenkt.
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 09 30, 21:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na as saviskei paaiskinau, tai ji man kazkoki irasa gera parase. Bet siaip tai butinai reik prasyt, kad nieko rimto nerasytu, nes jos nesakydamos priraso, o po to kazkada tie irasiukai gali islyst ir labai pakenkt.

Tai ka ten rimto ir irasys, kai nieko rimto nera smile.gif Bet kita karta pats tas faktas kad kazkada lankeisi pas psichiatra gali koja pakisti... Nors pati kai einu privaciai ir pamatai kad pagrindinis kontingentas ten verslininkai ir aukstas pareigas uzimantys asmenys (na bent jau toks ispudis is automobiliu ir aprangos susidaro), tai ir paciai kazkaip ramiau del to pasidaro biggrin.gif
As saviskiui irgi paskui isaiskinau situacija, tai jam savaime suprantama, sake dauguma pas ji su netikrom pavardem eina smile.gif
Atsakyti
Bet vistiek ziauru, kai xxI amzius o turi issigalvot svetimas pavardes, vistiek poziuris db jau kitoks depresija ir kitos ligos itin daznos, ir zmones jau skiria ja nuo kokios protines negalios, aisku tikiu, kad lepsusu visokiu pasitaiko labai daznai del to, bet del to labai apmaudu 4u.gif

bet ai, as tai einu ne privaciai ir yra tas irasas, bet manau, kad ir gerai darau nors kazkas turi meginti keist poziuri, tikiuos kad tokiu kaip as ir daug daugiau yra biggrin.gif nu ir suskeliau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 30 rugsėjo 2014 - 20:56
labas rytas, esu vyras ir čia atsiradau per naktinį naršymą,kai katik atsibudau 3 nakties sirdies lyg nemuse bet pilvas visalaika gurge ir begau i toleta iskarto saltis krete ir drebulys, neina užmigti.Jei tai taip pat man tai viskas prasidejo kovo men kai ejau is drauges vakare ir ne is sio is topradejo sirdis plakti lyg jausmas kad stos pradejau greit eiti namo grizus liovesi. nuejau pas kardiologe uždejo volteri parai rado 28bradichardijos eposodus bet tada as sportavau intensyviai mokiausi dieniniame skyriuje ir dirbau pilnu etatu su naktinemes.gydytoja sake mazinti veikla tipo ar sugebesiu abzioti kai tiek daug noriu. po to viskas buvo lyg ir gerai bet gegužės men issiskyriau su drauge 3m draugystes atsimenh pirma nakti blogai miegojau nejo užmigti liudesys bet po mano pastangu po mzdg 3sav vel susitaikem bet neaprimo nuojauta kad vel liksiu vienas cia tik laikina kadangi mastem vaziuoti i turkija ji yra vienintele panele kuria esu turejus. turkijoje liepos gale vaziavom tai nakti atsibudau sokau is lovos pradejah vaikscioti sirdis plake belekaip atrode kyg toj issoks ir apeme mirties vaime negalejah nusedeti.isveze ten i ligonine rado tik aukata spaudima kardiograma buvo gera. nuo tada apeme tokio spaudimo jausmas krutineje ir nerimas kazkoks. po atostogu mzdg praejus porai savaiciu variah lauke begioti po naktines ir vel apeme sirdis lyg nebejauciau plakimo tai dar susijaudinau iskviete man greitaja atvaziavo padare kardiograma tai nieko nebuvo tik spaudimas padidejes.tada rugsejo pradzioje nuvariau pas neurologa tikrino refleksus dauze tuo plaktuku reikejo nosi suvesti su pirstais viskas gerai. per mamagydytoja pasidariau daug dar tyrimu skydliauke gera, kepenis geros, hemoglobinas 149 kalis magnis geras. dabar pries 3 dienas nuejau vel pas kardiologa uzdejo volteri tai pasake kad su sirdim nieko nera nei permusimu nei sustojimu sake kad nera prie ko prikibti,pasake kaip ir neurologe kad man vegetaciniai sutrikimai.visa vasara nebesportavau mokslai baigesi dbr ir naktini darba meciau ieskosiu kito ir sportuoti manau reik pradeti. kiekviena diena toks nerimas,lyg baime tik nzn nuo ko visa tai. atsikeliu irgalvoju kad man kazkas yra prasideda tokie kaip galvos svaigimai,rankose lyg jegos nebutu ,prakaitavimas nezymus,pilvo garsai gurguliavimo,kaklakazkaip lyg skauda lyg nuvarges, visada jausmas lyg isejes is saves ,neina susikoncentruoti ,ziuri ir atrodo ar tai tikra ar ne,atrodo lyg isprotesiu:D ir dar begalinis narsymas internete apie ligas is simtomu perskaiciau alievegetacija,po to apie issetine skleroze ir atrodo kad ta liga man yra ir tai sukelia baime,arba perskaitau apie parkinsona tai galvoju kad tai man yra ir kelia kazkokias baimes.man 22metai ir rasau čia tam kad galeciau su kuo pakalbeti realybei kazkaip negaliu pasirodyti silpnas ir seip seimos nariai tiksliau mam galvotu kad isdebiliskejau. be to anksciau visada saltu nervu budavau bet ka galejau ziureti ir sakyti man lyg be emkcuju buciau biggrin.gif

Papildyta:
aj darauke kai vaikstau toks svaigulis uzeina lyg toj nualpsiu galvoju kas mane ras jei kas atsitiks arba kai vienas nunu irgi galvoju jei kas prasides kas man pades ir pan. ir taip galvodamas kazkaip sukeliu tuis nerimus jurie kiekviena diena kazkaip buna po kelis sykius taj uzeina tai atsileidzia. ir kada as taip suskystejau;D ir visada klausimas ar man tikrai ta vegetacine disfunkcija ir nieko rimciau? biggrin.gif
Atsakyti
Vyckaa, pagal tai, ką aprašėt, tikrai nervai. Visos merginos panašius simptomus jau seniai aprašiusios. Lyg ir nieko naujo. Svarbiausia suprasti, kad nuo to nemirsit. Ir būtinai sportuokite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 01 spalio 2014 - 05:31
[
Papildyta:
aj darauke kai vaikstau toks svaigulis uzeina lyg toj nualpsiu galvoju kas mane ras jei kas atsitiks arba kai vienas nunu irgi galvoju jei kas prasides kas man pades ir pan. ir taip galvodamas kazkaip sukeliu tuis nerimus jurie kiekviena diena kazkaip buna po kelis sykius taj uzeina tai atsileidzia. ir kada as taip suskystejau;D ir visada klausimas ar man tikrai ta vegetacine disfunkcija ir nieko rimciau? biggrin.gif
[/quote]

Paskutinė pastraipa - kopija mano gyvenimo. Pripažinta diagnozė - panikos, nerimo sutrikimas. Sveiki prisijungę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 30, 21:54)
Bet vistiek ziauru, kai xxI amzius o turi issigalvot svetimas pavardes, vistiek poziuris db jau kitoks depresija ir kitos ligos itin daznos, ir zmones jau skiria ja nuo kokios protines negalios, aisku tikiu, kad lepsusu visokiu pasitaiko labai daznai del to, bet del to labai apmaudu 4u.gif

bet ai, as tai einu ne privaciai ir yra tas irasas, bet manau, kad ir gerai darau nors kazkas turi meginti keist poziuri, tikiuos kad tokiu kaip as ir daug daugiau yra biggrin.gif  nu ir suskeliau biggrin.gif  doh.gif

Tu teisi mirksiukas.gif Bet man kazkaip privaciai ir ta aplinka ten malonesne, vos ne kaip i spa centra nuejus pasijunti:relaxine muzikyte groja, kol lauki kavos pasiulo- o as gera ir malonu aptarnavima labai vertinu ax.gif
Atsakyti
Vyckaa, sveikas prisijunges, tavo postas man labai patiko, toks issamus aiskus, manau kiekviena jame atrandame daug saves 4u.gif beje manau labai gerai, kad isejai is to naktinio darbo, kai tokie bairiai organizme daros, zmogaus biologinio laiko paisymas manau yra labai svarbu 4u.gif net menkas neissimiegojimas bent jau mane labai isbalansuoja doh.gif

beje as kiekviena diena atrandu ka butu galima issitirti, bet pas gydytojus jau bijau eiti, visi jau pazysta mane, kad net kazkaip geda uzejus pasidaro biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
aj be to ar buna jum lyg jausmas kad atmintis lyg blogeja mano pavyzdziu tai skaitau savo darbus ar tai koki mokslini darba nesvarbu perskaitau eilute ar pastraipa bet nesuprantu ka perskaiciau po to vel skaitau vel neprisimenu lyg mano mintys kazkur kitur apie ligas butu ir neina susikaupti
Atsakyti