Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

Noriu klausti tų, kurie geriate ar gėrėte AD. Po kurio laiko jūs jau pajutote žymų pagerėjimą?
Aš jau geriu antras mėnuo. Ligu jau džiaugiausi pagerėjimu, bet vat šią savaitę jaučiuosi visai sugriuvusi. Nerimas tiek dieną, tiek naktį aplanko, alpimo jausmas užeina, apetitas sumažėjęs. Nebesuprantu kas čia dedasi.
Atsakyti
QUOTE(silvineta @ 2014 10 01, 19:50)
Papildyta:

Man,kai uzeina tie svaigimai,tai geriu daug vandens ir gilliai kvepuoju.Kartais pradedu melstis.Jei bunu namie viena,tai issizliumbiu is dusios.Ir vis galvoju uz ka man tokia nesamone,kurios net liga niekas neivardina o busena tragiska.Kai buvau santariskese pas neurochirurga,tai jis pasake jus visiskai sveika.Kaip spjuvis i veida.Jau geriau vezys butu,tai bent gydyma taiko.

ar supranti ka parašiai?nuo stupid.gif nemirštama :mirksiukas:matyt nezinai kas per liga,ir nematei kaip artimas zmogus išeina,Aš virš 30m svaigstu,bet v.... tikrai nenoriu,nors musu giminei nuo jos ir miršta.
Rašau, ištrinu bijau ka parašyt kad neuzgauciau kitu,manau pacios suprantat ka galvoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 10 02, 08:36)
Noriu klausti tų, kurie geriate ar gėrėte AD. Po kurio laiko jūs jau pajutote žymų pagerėjimą?
Aš jau geriu antras mėnuo. Ligu jau džiaugiausi pagerėjimu, bet vat šią savaitę jaučiuosi visai sugriuvusi. Nerimas tiek dieną, tiek naktį aplanko, alpimo jausmas užeina, apetitas sumažėjęs. Nebesuprantu kas čia dedasi.

As geriau Seroxat, tai pirmos 3 savaites budavo visiska tragedija - labai uzastrejo visi nerimai, o va paskui visiska ramybe, tik tas galvos svaigimas gal ne taip jau iskart dingo... O kad ir su AD buna pablogejimu, tai taip, bet man jie ilgiau 3 dienu niekad nesitesdavo 4u.gif laikykis ir ieskok is kur geru emociju pasisemti 4u.gif
O man ketvertukas raminamuju nakciai dro stebuklus - vel baigiu zmogumi patapti biggrin.gif Vakar nei galvos svaigimo nebebuvo, jau ir nuotaikele gryzta... Varysiu siandien i sporto kluba jau jauciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2014 10 01, 22:29)
Na situ atzvilgiu tai taip  4u.gif o kaip cia skaitos privaciai?smile.gif ta prasme kur taip gerai aptarnauja? rolleyes.gif

Na eini ne pas polikliniku psichiatrus, bet pvz į kokią Neuromedą ar Romuvos kliniką už pinigus 4u.gif
Atsakyti
nuejau sian pasportuoti pabegau 5min sporto klube padariah krutinei pora pratimu galvos svaigimas prasidejo toks kai isehes is saves tada grizau namo ir sedziu wtf kasdarosi kai anksciau is klubo net su rykste neiswarydavo
Atsakyti
QUOTE(vyckaa @ 2014 10 02, 11:27)
nuejau sian pasportuoti pabegau 5min sporto klube padariah krutinei pora pratimu galvos svaigimas prasidejo toks kai isehes is saves tada grizau namo ir sedziu wtf kasdarosi kai anksciau is klubo net su rykste neiswarydavo

Aisku lengva sakyti, sunku padaryti, bet stenkis nekreipti demesio i ta savijauta ir nenuolaidziauk sau del jos - galva svaigsta, bet nebijok, tikrai nenualpsi 4u.gif Pvz jei visada sportuoji valanda, tai ir neiseik is sporto klubo anksciau kaip besijaustum mirksiukas.gif Man bent tai jau padeda islipti is sitos busenos, nes saves gailejimas ir nuolaidziavimas sau tik iki AD priveda... Reikia visomis isgalemis stengtis kad sita savijauta nepakeistu kasdienio tavo gyvenimo, nes jau kai pradedi del jos save riboti ir nebepasitiketi savo jegomis, va tada tai jau sakutes...
Atsakyti
[quote=vyckaa,2014 10 01, 17:33]
[quote=Linaska1,2014 10 01, 16:11]
be to skaiciau mokslini tyryma kuris tyre 60 metu zmoniu vidaus organu veikla. tai pagal tyrima zmones kurie buvo tureje vegetaciniu sutrikimu ju organai vos ne dvigubai buvo geresnes bukles o isvada kad vegetaciniai sutrikimai veikia kaip sportas be sporto kadangi issiskiria adrenalinas ir kunas privestas maximaliai save isnaudoti kad pasalintu adrenalina.
[/quote]
jetau, va sita dalyka pirma karta isgirdau ir kaip palengvejo bigsmile.gif db bent jau matysiu nors truputi prasmes (jei galima taip pasakyti) del sito varginancio reikalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 02, 13:24)
jetau, va sita dalyka pirma karta isgirdau ir kaip palengvejo bigsmile.gif  db bent jau matysiu nors truputi prasmes (jei galima taip pasakyti) del sito varginancio reikalo 4u.gif

Taip, šitame yra tiesos. Vat aš iš savo pažįstamų tarpo turiu žmogų, kuriam nuovargis, persidirbimas, stresai atsiliepė per žarnyną. Kitas dirbdamas be poilsio, net naktimis, susivarė skrandį, tapo opininkas. O man, ir daugumai čia mūsų, kirto per nervus, bet nesugadino jokio organo biggrin.gif
Bet aišku užėjus nerimui tas mąstymas nepadeda.
Šiandien visdėlto teko man griebtis puses Xanax tablečikes, nes ramybe kažkur pabėgo nuo manęs. verysad.gif
Papildyta:
[quote=wiki123,2014 10 02, 10:31]
As geriau Seroxat, tai pirmos 3 savaites budavo visiska tragedija - labai uzastrejo visi nerimai, o va paskui visiska ramybe, tik tas galvos svaigimas gal ne taip jau iskart dingo... O kad ir su AD buna pablogejimu, tai taip, bet man jie ilgiau 3 dienu niekad nesitesdavo 4u.gif laikykis ir ieskok is kur geru emociju pasisemti 4u.gif

Na gal, kaip ir jūs sakote, tiesiog man kažkoks pablogėjimas. Tiesiog jau antras mėnuo su AD, tai laukiu tos ramybės, o ir su savimi, su mintimis bandau dirbti. Na gal aš labai nekantri.
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 10 02, 13:44)
Na gal, kaip ir jūs sakote, tiesiog man kažkoks pablogėjimas. Tiesiog jau antras mėnuo su AD, tai laukiu tos ramybės, o ir su savimi, su mintimis bandau dirbti. Na gal aš labai nekantri.

Na jei jau antras menuo jokio pagerejimo, tai gal ir netinka... O jus pirma karta juos naudojat? Ka gydytoja sako?
Atsakyti
QUOTE(wiki123 @ 2014 10 02, 13:56)
Na jei jau antras menuo jokio pagerejimo, tai gal ir netinka... O jus pirma karta juos naudojat? Ka gydytoja sako?

Iki šiol kaip ir jutau pagerėjimą. Nerimas, baimė buvo sumažėjęs. Geriau jausdavausi namuose ir toliau nuo namų galėdavau išeiti.
Bet vat šios paskutinės dienos vėl kažkokios netokios, užeina vėl nerimas, baimė kažkur išeiti.
Vartoju Escitalopram. Taip, pirmą kartą vartoju AD. Net nežinau ką ir galvoti. Iš ryto išgėriau pusę Xanax tabletės, nuėjau iki draugės (nors maniau nenueisiu, vis žvalgiausi į ką čia reikės kreiptis pagalbos, jei visai kojos gatvėje ims linkti), išsiverkiau, tai dabar jau ramiai jaučiuosi.
Papildyta:
QUOTE(Linaska1 @ 2014 10 02, 14:09)
Iki šiol kaip ir jutau pagerėjimą. Nerimas, baimė buvo sumažėjęs. Geriau jausdavausi namuose ir toliau nuo namų galėdavau išeiti.
Bet vat šios paskutinės dienos vėl kažkokios netokios, užeina vėl nerimas, baimė kažkur išeiti.
Vartoju Escitalopram. Taip, pirmą kartą vartoju AD. Net nežinau ką ir galvoti. Iš ryto išgėriau pusę Xanax tabletės, nuėjau iki draugės (nors maniau nenueisiu, vis žvalgiausi į ką čia reikės kreiptis pagalbos, jei visai kojos gatvėje ims linkti), išsiverkiau, tai dabar jau ramiai jaučiuosi.

O pas gydytoja eisiu tik po gerų 2 savaičių.
Atsakyti
Sveiki, nezinau ar cia kreipiuosi, bet aprasysiu savo situacija. Nezinau kas man darosi jau keli metai neturiu sielos ramybes, pastoviai esu isistempus, pastoviam kvailame nerime, prisigalvoju sau milijonus ligu, kankina vidinis drebulys zodziu esu prarardus gyvenimo dziaugsma, nemoku atsipalaiduoti ir jaustis gerai... doh.gif
Nesenai turejau problemu del sveikatos, tai dabar isvis mintys sukasi kad man visur kitur irgi blogai. Siaip miegu uzmiegu pakankamai gerai, taciau kaip igryso tos mintys ir kiekvieno kuno signalo sekimas ir pastovus galvojimas kad man kazkas blogai su sveikata, jau net bijau sau isikalbeti ka negero.
Dabar pradejau retkarciais gerti xanax, bet ta savijauta kai tik pabudus visas kunas isitempia ir iskart isijungia kazkoks nervinis mechanizmas (net nemoku paaiskinti) man taip nusibodo...
Kartais susitinku su draugemis bet net su jomis negaliu atsipalaiduoti ir islaisvinti mintis....nebemoku dziaugtis ir buti laiminga...
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 10 02, 14:10)
Papildyta:
O pas gydytoja eisiu tik po gerų 2 savaičių.

Nu laikykites, tai tikrai laikina, tuoj turetu pagereti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2014 10 02, 14:19)
Sveiki, nezinau ar cia kreipiuosi, bet aprasysiu savo situacija. Nezinau kas man darosi jau keli metai neturiu sielos ramybes, pastoviai esu isistempus, pastoviam kvailame nerime, prisigalvoju sau milijonus ligu, kankina vidinis drebulys zodziu esu prarardus gyvenimo dziaugsma, nemoku atsipalaiduoti ir jaustis gerai... doh.gif
Nesenai turejau problemu del sveikatos, tai dabar isvis mintys sukasi kad man visur kitur irgi blogai. Siaip miegu uzmiegu pakankamai gerai, taciau kaip igryso tos mintys ir kiekvieno kuno signalo sekimas ir pastovus galvojimas kad man kazkas blogai su sveikata, jau net bijau sau isikalbeti ka negero.
Dabar pradejau retkarciais gerti xanax, bet ta savijauta kai tik pabudus visas kunas isitempia ir iskart isijungia kazkoks nervinis mechanizmas (net nemoku paaiskinti) man taip nusibodo...
Kartais susitinku su draugemis bet net su jomis negaliu atsipalaiduoti ir islaisvinti mintis....nebemoku dziaugtis ir buti laiminga...

Pažįstama. Rodos nėra jokių problemų, galėtum džiaugtis gyvenimu, bet kažkas neleidžia.
Papildyta:
QUOTE(wiki123 @ 2014 10 02, 14:33)
Nu laikykites, tai tikrai laikina, tuoj turetu pagereti mirksiukas.gif

Tikiuosi. Ačiū už palaikymą.
Atsakyti