Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(vyckaa @ 2014 10 03, 13:08)
o gali buti kad tie nerimai ir iaejimas is saves visokie ir galvojimas apieligas buna todel kad as visada beveik bunu vienas visa diena namie sedziu vienas darbe irgi visada esu vienas au draugais susitinkam vakare kokiai val bet dazniausiai visi kalbame prie skype ir kaklo skausmai nuo sedejimo namie prie kompiuterio ir pan.

o mokykloj irgi vienas?su drauge nebesusitinki?man tu kazkoks ar kazkokia itartini g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2014 10 03, 14:47)
o mokykloj irgi vienas?su drauge nebesusitinki?man tu kazkoks ar kazkokia itartini g.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif Tai mokytis sunku, tai jau vienas darbe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiki123: 03 spalio 2014 - 13:57
QUOTE(wiki123 @ 2014 10 03, 13:39)
Na taip vienareiksmisko atsakymo ir nesulaukiau gali tai buti nuo nervu ar ne. Tik sake ismest termometra vapse lotuliukas.gif  O kai apie tas aukstas tempas uzklausiau, tai pradejo vynioti link to, kad buna dabar visokiu virusu neaiskiu ir t.t., zodziu nei kategorisko "gali", nei "negali" neisgirdau doh.gif
Papildyta:
O as vis neapsisprendziu del AD - receptuka turiu, tik nezinau ar man jau ju reikia. Galvos svaigimas kaip ir baigesi, tik dabar tas durnas nerimas del tempos likes - nu zodziu nemirstu, bet ir ramybes jausmas kazkur dinges doh.gif

Taip kaip jus temperatura sekate,taip as sekdavau savo kraujo spaudima ir pulsa doh.gif kol gyd.liepe mest i sona ir maziau matuotis,taip ir padariau ir dabar nekreipiu demesio,kaip ir viskas thumbup.gif siulyciau paslept visus termometrus ir maziau apue tai galvot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 03, 15:30)
Taip kaip jus temperatura sekate,taip as sekdavau savo kraujo spaudima ir pulsa doh.gif  kol gyd.liepe mest i sona ir maziau matuotis,taip ir padariau ir dabar nekreipiu demesio,kaip ir viskas  thumbup.gif  siulyciau paslept visus termometrus ir maziau apue tai galvot mirksiukas.gif

O man durnas isikalimas kad ir tie 38.5 nuo nervu, nors gal tikrai koks virusiukas besimptomis buvo... doh.gif Tai ir durna baime kad vel tiek neuzkiltu nei is sio nei is to virsu ima doh.gif Sianakt visa uzkaitus atsibudau (itariu soliariumo padauginau biggrin.gif ) ir pirma mintis - ir veeeeel doh.gif
Atsakyti
Gali buti ir nuo viruso,ir soliariumo ir gali buti nerviniu pagrindu.Mano spaudimas labai sokineja,nemaniau kad nerviskai visa tai gali itakoti,gyd.sako gali ir dar kaip gali viska itakoti ax.gif
Atsakyti
[quote=jauniute,2014 10 03, 12:03]

Kai paskaiciau, kad grizti i darba ir nerimauji, tai viskas pasidare kaip ir aisku 4u.gif bet pamatysi nueisi i darba, apsiprasi ir vel dings visi siti negerumai 4u.gif jeigu manes laukdavo koks ivykis, kuris man sukeldavo stresa, net stresa geraja prasme(pvz ispudziai), tai net ir su ad as papanikuodavau, bet paskui apsipranti ir pamirsti ir praeina 4u.gif

Na gal, taip ir yra, jauniute, kaip sakai, del pradejimo eiti i darba tas nerimas taip sia savaite sustiprejo, kad net AD poveikio pejaučiu, drebu, kaip drebule. Ir vis galvoju, kaip darbe issilaikysiu verysad.gif
Sakau gal pirmadieni koki Xanax is ryto ikalti?
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 03, 15:46)
Gali buti ir nuo viruso,ir soliariumo ir gali buti nerviniu pagrindu.Mano spaudimas labai sokineja,nemaniau kad nerviskai visa tai gali itakoti,gyd.sako gali ir dar kaip gali viska itakoti ax.gif

Na, zodziu, kad ir kaip nesinoretu, bet nematau kitos iseities - vel teks su AD prasidet, kad savo isprotejusia vegetacine i normas grazint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2014 10 03, 13:47)
o mokykloj irgi vienas?su drauge nebesusitinki?man tu kazkoks ar kazkokia itartini g.gif  lotuliukas.gif

mokykla baiges susitinku nesu kazkoks visalaika liudnas ar dar:D
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 03, 15:46)

O tai kaip jus su tuo kovojate, nes kaip suprantu be AD verciates? Nes vien tik tai kad jo nesimatuojat, tikrai nesugrazina jo i normas... Itariu, kai sukyla ir silpna turetu buti ir siaip nepaignoruosi tokios savijautos...
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 10 03, 16:06)

Sakau gal pirmadieni koki Xanax is ryto ikalti?

o jis neslopina taves? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 03, 18:56)
o jis neslopina taves? 4u.gif

Gal, kažkiek, bet užtat bent jau nerima nuims. Rameval lašiukų tai tikrai išgersiu, bet ar padės g.gif
Atsakyti
Tik rameval lašiukų nederinkit su xanax, nes lašiukuose yra etanolio biggrin.gif man kažko širdis makaluojasi, nerimas ima, vis ranka pridejus prie sirdies skaiciuoju duzius, nors zinau, kad negalima...man i darba pirma diena kai reikejo eit is po biliotenio, tai net vidurius susuko biggrin.gif anksciau taip nebudavo, dabar issekusi nervu sistema...spalio 15 d pasirodyt gydytojui turesiu, tai ziuresiu, jei nebetrversiu reiks gert AD, kiek galima kankintis, jau 4 mėn...vis banguoja, tai geriau, tai vel blogai...kosmaras...
Atsakyti