Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(Lu @ 2014 10 04, 19:05)
Taip.
Besilaukiant netgi buvo išlindęs nerimas,ypač naktinis

Ir kaip sekesi isnesiot? kaip mazylis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 10 04, 20:45)
Ir kaip sekesi isnesiot? kaip mazylis? smile.gif

Isnesiojau iki 39 savaičių. Man buvo planinis cp.jau 2 metukai tuoj mano geruciui:)po gimdymo , po kokiu 3 men vėl buvo užėję baimes, nerimai, bet tuo metu maitinau ir tikrai nezadejau pasiduoti. Taip ir dingo viskas palaipsniui:)
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 10 04, 21:48)
Isnesiojau iki 39 savaičių. Man buvo planinis cp.jau 2 metukai tuoj mano geruciui:)po gimdymo , po kokiu 3 men vėl buvo užėję baimes, nerimai, bet tuo metu maitinau ir tikrai nezadejau pasiduoti. Taip ir dingo viskas palaipsniui:)

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas bandet jonazole? Raso stebuklingas augalas smile.gif Lu, saunuole, ikvepia tokios istorijos...
Atsakyti
QUOTE(Luka77 @ 2014 10 04, 23:32)
Saunuole  4u.gif

4u.gif
QUOTE(yesboss @ 2014 10 05, 09:33)
Sveiki smile.gif gal kas bandet jonazole? Raso stebuklingas augalas smile.gif Lu, saunuole, ikvepia tokios istorijos...

Gėriau ir jonažolę,sakyčiau ,kad kažkiep padėjo pradžioj.Tik man rodos ,jeigu geri AD jos gerti nepatartina
Atsakyti
Pas mane tai suprastejo situacija visai neseniai, gal pries kokia savaite. Jau apie 6 men negeriu ad, nes laukiuosi, o ir siaip labai gerai jauciausi ir pries nestuma. Po nutraukimo labai normaliai jauciausi, nebuvo nei jokio nerimo, nei kazkokiu nepagristu baimiu, megavausi nestumu ir dziaugiausi gyvenimu. Jau maniau, kad ir nebeateis pas mane ta nerimo busena.. unsure.gif

Bet va, bum, kaip is dangaus. Pradejau nepasitiketi savim, jaustis nepilnaverte, nieko nenuveikianti naudingo. Ir tas nerimas (toks kutenimas tarp sonkauliu) tik atsikelus ryte apima, diena buna kad aprimsta, po to vel pakyla. Labiausiai aprimsta, kai uzsiemu kokia nors itraukiancia veikla, tik beda ta, kad sunku tokia veikla uzsiimti, kai kamuoja ta busena, nes negaliu susikaupti ir net toks beprasmybes jausmas uzpuola. Atrodo, viskas, ka darysiu, beprasmiska ir tada nieko nenoriu daryt.

Dar neramina ir naujo buto irenginejimas, reikia suplanuoti visa dizaina, daug dalyku susipirkti, sutilpti i biudzeta ir pan. Pirma karta irengineju namus, klausimu begalybe (koki tualeta, kokia vonia, kuo viskas skiriasi, kokias grindis ir t.t. ir pan). Noriu, kad butu viskas grazu, jauku, patogu ir nebrangu. Bet kaip sunku visa tai igyvendint blink.gif

Aisku, jau nekalbu apie tai, kad jau greitai turesim maziuka, reiks juo rupintis, o man visa tai nauja, nezinau kaip susitvarkysiu... doh.gif

Pradejau karts nuo karto sedatif pc paciulpti, bet ar jis nors kiek bus veiksmingas tai neisivaizduoju. Kam nors jis padejo? Ir siaip pas ka panasi situacija yra arba buvo, tai labai laukiu kokiu nors graziu patarimu 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Kokia veikla uzsiimate, kai apima nerimas? smile.gif

Ir kaip su aplinkiniais sutariat? Kai jauciat ta nerima jums norisi bendraut ar kaip tik nesinori?

Man tai tiesiog sunku buna bendraut, net nezinau ka sakyt, nes jauciuosi kazkokia sutraiskyta ir nenormali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 10 03, 20:30)
Pas mane irgi išsekę nervai, jei dar iš vis juos turiu smile.gif

Tai va, mane ir daznai aplanko mintis, kad toks vaizdas, jog as tos nervu sistemos nei neturiu, o jei ir turiu, jis tiesiog ten ideta, bet nefunkcionuoja ir tiek irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Linaska1 @ 2014 10 04, 11:12)

Pas mane analogiška būsena, kaip ir pas jus. Paskutiniu metu kaip ir nepasireiškia PA, bet nerimas, baimė, vidinis drebulys laaabai dažnai aplanko. Ir kiti jūsų išvardinti požymiai pas mane yra.  Skaitau jūsų žinutę ir atrodo, kad pati ją rašiau smile.gif

Taip ir pas mane analogiska busena 4u.gif panikos ataku kaip ir nera, bet viduj pastovus drebulys, vidine baime, nerimas ir negaliu niekaip atsipalaiduot 4u.gif taip gerai jauciaus pries pora menesiu, kaip ant sparnu skraidziau ir kai kale gyvenimo isbandymas, tai ir negaliu niekaip atsitiest 4u.gif irgi zliumbiu per diena keleta kartu, net nakti daznai verkiu ir dar tas virskinimas baisiai trinka doh.gif nu nieko vistiek tikiu, kad isbrisiu kada 4u.gif
Atsakyti
O man tai kazkaip savaitgali nerimo visai sakyciau nebeliko, tik tokia ziauriai nervuota - vaikas ko uzsizyzia, jau jauciu kaip dumai pro ausis verciasi is tu nervu doh.gif Bet gal cia PMS dasideda... Nes siaip tai siandien tai isvis kupina jegu ir gyvenimo dziaugsmo, tphu tphu tphu - kad taip ir toliau... ax.gif Tiesa, nakciai dar kruopelyte raminamuju ikalu (kokia 1/8 tabletkos), tai gal tas atsimiegojimas ir padeda po biski atsitiesti...
O pas mane su nestumu tai buvo taip: ka tik nutraukus AD iskart pastojau, viskas buvo super iki kokios 30 savaiciu, o paskui prasidejo tas durnas nerimas. Nerimas dėl nerimo, uzeina nerimas, tada pradedi nerimaut kad tokia busena kenkia vaikeliui ir taip uzsisuko ratas doh.gif Tai kuo tik nesigelbedavau - kiekviena ryta baseinas, ilgi pasivaiksciojimai vakarais su vyru, bandymas nukreipti demesi apsipirkinejant maziukui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(wiki123 @ 2014 10 05, 13:21)

O pas mane su nestumu tai buvo taip: ka tik nutraukus AD iskart pastojau, viskas buvo super iki kokios 30 savaiciu, o paskui prasidejo tas durnas nerimas. Nerimas dėl nerimo, uzeina nerimas, tada pradedi nerimaut kad tokia busena kenkia vaikeliui ir taip uzsisuko ratas doh.gif  Tai kuo tik nesigelbedavau - kiekviena ryta baseinas, ilgi pasivaiksciojimai vakarais su vyru, bandymas nukreipti demesi apsipirkinejant maziukui ir t.t.

pas mane analogiška situacija buvo.po 30sav viskas prasidėjo ir + dar vyras buvo išvykęs į užsienį.
Tai sedatifu ir valerijono arbata gelbėjaus.O buvo jau ruduo,pilvuzikas nemažas.Tai dieną kažkur išeidavau o poto filmus pradėjau žiūrėti.Jeigu naktį neužmigdavau eidavau šveistis ar netgi valgio virti.
Dar gerai,kad vyresnėlė buvo,bet jai savi reikalai-draugai buvo biggrin.gif Tai jos po pusę dienos namie nebūdavo.
Luka,kiek jau laiko tau nestuke.gif ?
Keista tavo būsena beprasmybės.Negalvok taip,juk nešioji savyje didžiausią pasaulio stebuklą wub.gif
Atsakyti
Va dėl jonažolės susidomėjau, nes man ir kažkokia beprasmybės busena užeina...o čia natūralus dalykėlis, gal nuotaika pagerėtų...mano vaikinas užsieny, tai visur buvom pratę kartu varyt, o db be jo nieko nesinori, atrodo visi laimingi, o man uzeina visokios baimes ir vaikstau ispustom akim...kaip noriu senos busenos savo...be to AD negeriu. O kazin su Xanax ar galima ja vartot, nes dar geriu 1/4 tabletytes nakciai...zinau, kad viskas mano rankose, turiu moket pati su savim but ir jaustis laiminga, bet sunku taip...

O kai ima nerimas pagalvok dėl ko nerimauji, kas to priežastis, susidurk su tuom akis i aki ir nuramink save, jei nera del ko bugstauti...nors lengva pasakyt kitam rolleyes.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 10 05, 16:30)
Va dėl jonažolės susidomėjau, nes man ir kažkokia beprasmybės busena užeina...o čia natūralus dalykėlis, gal nuotaika pagerėtų...mano vaikinas užsieny, tai visur buvom pratę kartu varyt, o db be jo nieko nesinori, atrodo visi laimingi, o man uzeina visokios baimes ir vaikstau ispustom akim...kaip noriu senos busenos savo...be to AD negeriu. O kazin su Xanax ar galima ja vartot, nes dar geriu 1/4 tabletytes nakciai...zinau, kad viskas mano rankose, turiu moket pati su savim but ir jaustis laiminga, bet sunku taip...

O kai ima nerimas pagalvok dėl ko nerimauji, kas to priežastis, susidurk su tuom akis i aki ir nuramink save, jei nera del ko bugstauti...nors lengva pasakyt kitam rolleyes.gif  nestuke.gif

Pas mane tai kas baisiausia ta nerima ir skatino pati nerimo baime - kad taip besijausdama kenkiu leliukui doh.gif Taip beviltiskai ir bejegiskai turbut niekada dar nebuvau jautusis... Zinai, kad vaistu negali, nerima sunkiai kontroliuoji, o dar kai pagalvoji kad visa tai ir mazylis jaucia tai vapse nuo to tik ne geriau pasidaro doh.gif
Atsakyti
Skaitau daugelio pasisakymus ir taip viskas pazystama ir isgyventa,kad ir siandien susitikau su drauge sakau kazkaip praleisiu gerai laika, is pradziu lyg ir viskas gerai, bet va uzejo kazkoks durnumas galvoje net nemoku paaiskinti kazkokia pasidariau isplaukus nebesusikoncetruoju i bendravima, mintys pradejo isplaukt, vel kazkokia baime lyg uzejo,nu blyn uzknisa, tai isejomi lauka pasivaikscioti tai kazkaip aprimau. Taip pat uzeina tokios pykcio bangos kad geriau po kojom nesimaisyti man, nes atrodo gyva sudraskyciau is nervu. Irgi save nuteikineju kazka daryti bet viduje tokia apatija apemusi iki negalejimo... taip ir kovoju su savimi,pasiskaitau kad ne man vienai tokios nesamones tai kazkaip lengviau pasidaro kazkaip galvele aprimsta, bet vis tiek uzbanguoja tai nervai pyktis ar baime ir nerimas...ech kokia stipri ta pasamone, nevaldoma kartais visai...
Atsakyti