Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(vile999 @ 2014 09 17, 11:20)
Kas norit pasveikt nesivadovaukit temomis ir post'ais- kaip taip buvo mano draugei, taip buvo mano pazistamam, mamai ar man. Visi esam skirtingi, tiek anatomiskai , tiek fiziologiskai, kas tinka vienam netinka kitam,  vaistu veikimo principai yra labai skirtingi. Skaitykit mokslinius straipsnius kuriu gausu nete(ypac daug anglu kalba) apie Jusu sutrikimus ir kaip galima pabegti nuo ju, sportuokit arba bent jau palaikykit lengva fizini kruvi ir maziau i tokias temas kiskit nosis, nes daugelis postu ne tik neatitinka tikroves, bet ir yra labai negatyvus.

Su viskuom sutinku drinks_cheers.gif bet pajuodintas zodis sukele sypsena: kaip ir kuom mes skiriames anatomiskai vienas nuo kito? biggrin.gif Sirdis kitoj pusej? Smegenys uzpakalyje? Kepenu po keturias turim? biggrin.gif
O daugiau postas-10 balu thumbup.gif Tiksliai ir aiskiai.
Pridesiu: kodel puola depresija ir vegetodistonija? Truksta hormono serotonino. Ji galima gerti sintetiniu pavidalu, AD vadinamu, arba bandyti atstatyti hormonu pusiausvyra naturaliomis priemonemis, kas kai kurioms is cia dalyvaujanciu pavyko drinks_cheers.gif
Nemegstu homosanitus tinklalapio, nes ten nera pateikti moksliniai tyrimai ar duomenys, ten tas pats, kas ir cia-tauskalai, be jokios mokslines vertes. drinks_cheers.gif Bet man patiko straipsnis kaip postas, logiskai paaiskinantis, kodel zmogus serga vegetodistonija, kodel buna migrena, nemiga ir pan. bei ka daryti, kad issivaduoti is tokios busenos.
Tiesiog paskaitykit ir padarykit atitinkamas savas isvadas drinks_cheers.gif
http://www.homosanit...ska/Serotoninas
Kita vertus, tas nieko nekainuoja, galima juk isbandyti, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras straipsnis. Bet tai tik labai maža dalelė, įtakojanti serotonino gamybą. Aš asmeniškai naudojuosi irgi panašiu metodu, nes išsitiesęs žmogus niekada nebūna blogos nuotaikos. Tos tiesios laikysenos aš nevadinu išdidumu. smile.gif
Be to, užtenka į veidą įsistatyti dirbtinę šypseną, kai įsitempia atitinkami veido raumenys ir tai irgi pagerina nuotaiką. Tiesiog mažos, gal ir nelabai reikšmingos, smulkmenos.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 09 17, 11:46)
.
Tiesiog paskaitykit ir padarykit atitinkamas savas isvadas drinks_cheers.gif
http://www.homosanit...ska/Serotoninas
Kita vertus, tas nieko nekainuoja, galima juk isbandyti, ar ne? mirksiukas.gif

Labai aciu uz sita straipsniuka, kiekviena toki tarsi sugeriu i save, nes ir bandau lipti is viso sito savo pastangomis 4u.gif
Papildyta:
Merginos, as manau, kad reikia baigt ta diskusija apie ad, gyvenkim draugiskai ir tolerantiskai viena kitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 09 17, 12:36)
Geras straipsnis. Bet tai tik labai maža dalelė, įtakojanti serotonino gamybą. .

drinks_cheers.gif
Dar vienas straipsniukas naturalistems 4u.gif
http://www.beligu.lt/index.php?aid=595
Vel gi kartoju ta pati-pabandyti juk nieko nekainuoja, ar ne? mirksiukas.gif
Vargu, ar Alfa galima laikyti rimtu dienrasciu, bet patarimai suvaldyti stresa bei panikos atakas visai neblogi drinks_cheers.gif
http://www.alfa.lt/s...a-per-2-minutes
Kas idomiausia, kiek straipsniu skaitau, visur randu rekomenduojama JUODA sokolada, net 1/3 plyteles-tai dienos norma serotonino gamybai thumbup.gif Pabandom? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 17 rugsėjo 2014 - 13:34
Aš užvedžiau šią AD temą, nes man tikrai aktualu šiuo metu. Noriu gauti patarima, o ne sukelti pykcius. Kai pradejot vartot (tos kurios vartojot), ar jautet kokius salutinius poveikius ir kiek laiko kentejot?
Atsakyti
Aciu uz straipsniukus thumbup.gif
Merginos nervų sistemą stabilizuoja darbo, poilsio, miego, mitybos režimo laikymasis, aiškios dvasinės vertybės, bendravimas su žmonėmis, fizinis aktyvumas... Svarbu suteikti sau malonumo, pagyventi dėl savęs. Būdų atsipalaiduoti taip pat yra daug: vienam tereikia gerai išsimiegoti, kitam – pabėgioti, trečiam padės SPA procedūros ar jaukus vakaras su draugais. Svarbiausia išgirsti savo kūno norus, kol jis juos išsako pusbalsiu, o ne klykdamas.Maziau pykcio ir gyvenimas taps grazesniu ir mielesniu;)Mylekime daugiau save ir gerbkime kitus bigsmile.gif Reikia viena kita palaikyti ,pasidalinti patirtimi ,o ne is forumo padaryti musio lauka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 17 rugsėjo 2014 - 15:01
QUOTE(yesboss @ 2014 09 17, 15:04)
Aš užvedžiau šią AD temą, nes man tikrai aktualu šiuo metu. Noriu gauti patarima, o ne sukelti pykcius. Kai pradejot vartot (tos kurios vartojot), ar jautet kokius salutinius poveikius ir kiek laiko kentejot?

Isbandzius esu keleta rusiu, ne vienas man nesukele jokiu salutiniu pojuciu, tiek pradejus gerti, tiek nustojus vartoti, tik aisku as meciau juos kaip reikia, po truputeli mazinant dozes 4u.gif ad poveiki pradejau justi po kokiu dvieju savaiciu, po menesio grizau i normalu gyvenima (nukrito kuno temperatura, nustojo skaudet sanarius, nebereikejo tepti jokiais tepalais, atsistate skrandzio veikla ir galejau normaliau valgyti, dingo nemiga ir dusulys) 4u.gif bent jau mano tokia vartojimo istorija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 17, 15:58)
Aciu uz straipsniukus thumbup.gif
Merginos nervų sistemą stabilizuoja darbo, poilsio, miego, mitybos režimo laikymasis, aiškios dvasinės vertybės, bendravimas su žmonėmis, fizinis aktyvumas... Svarbu suteikti sau malonumo, pagyventi dėl savęs. Būdų atsipalaiduoti taip pat yra daug: vienam tereikia gerai išsimiegoti, kitam – pabėgioti, trečiam padės SPA procedūros ar jaukus vakaras su draugais. Svarbiausia išgirsti savo kūno norus, kol jis juos išsako pusbalsiu, o ne klykdamas.Maziau pykcio ir gyvenimas taps grazesniu ir mielesniu;)Mylekime daugiau save ir gerbkime kitus bigsmile.gif Reikia viena kita palaikyti ,pasidalinti patirtimi ,o ne is forumo padaryti musio lauka cool.gif

Va dabar sutinku su kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 09 17, 11:46)
Su viskuom sutinku drinks_cheers.gif bet pajuodintas zodis sukele sypsena: kaip ir kuom mes skiriames anatomiskai vienas nuo kito? biggrin.gif Sirdis kitoj pusej? Smegenys uzpakalyje? Kepenu po keturias turim? biggrin.gif

turbut toli nuo medicinos esat, kad sypsena sukelia:)
ka neteko girdet apie inkstu nebuvima, kiausidziu ir gimdos neissivystumus, organus priesingose vietose nei turi but ir t.t, apsigimimu pakankamai daug.
Taip teko girdet ir atveji, kaip sirdele buvo kitoj puseje.
Apie smegenis uzpakalyje dar neteko girdet, bet jaust, kad zmogus tu smegenu nelabai turi irgi teko ax.gif

kadangi daug kalbama apie AD ir serotonina, noreciau paminet, kad sutrikimai buna ne vien nuo serotonino sutrikimu, bet ir del kitu neuromediatoriu kaip dopaminas, noradrenalinas sutrikimu.
Uztat AD parinkimas ir pritaikymas yra sunkus darbas gydytojui ir sunkus pacientui(del neatitikimu, gali pagileti simptomai, pablogeti bukle).
Nes nieks taip lengvai kaip kraujo tyrimu nepadarys ir nesuzinos, kurio neuromediatoriaus veikla sutrikus
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 17 rugsėjo 2014 - 18:27
vile999 o jums irgi vd? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 17, 22:25)
vile999 o jums irgi vd? rolleyes.gif

Jei turit omenyje vegetodistonija tai ne:)

Bet zinau ka reiskia PA, kurios jau pamirstos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 17 rugsėjo 2014 - 21:59
Koks čia erzelynas pakilo paskutinėm dienom... Nagi, merginos, ramiai smile.gif kažkam reikia pasiguost, kažkam ne, kažkam veikia vieni metodai, kažkam kiti, vieni nori AD vartoti, kiti nenori, vieniems lengviau kovot su savim, kiti nyra gilyn į duobę. Individualu ir nereikia čia kibt į atlapus 4u.gif Jeigu norim išdrėbt ką nors pikto arba kažkas nervina, nuryjam seilių gumulą, suskaičiuojam iki 100 ir išeinam iš temos smile.gif ir taip čia visos ne super laimingos dažniausiai, tai kam dar pilt deguto į ir taip pajuodusią statinę. Neverta. Bandykim čia vilčių suteikt ir palaikyt, o ne sakyt:"Nenori tu gydytis ir išvis %$@#$#@!". smile.gif

Kas dėl manęs - vėl išgyvenu šiokį tokį atoslūgį, suretėjo priepuoliai. Į dresūrą nebevaikštau, tai vienas "triggeris" atkrito, nes labai kažkodėl per dresūrą paskutiniu metu užeidavo. Šiandien eisiu į pirmą vairavimo teorijos pamoką smile.gif kinkos dreba! Bet kad jau pasiryžau, tai kelio atgal nėra smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvau nusprendusi išgerti antrą tabletę, deja, neperlipu per save, nepasitikiu gydytojais...man reikia, kad lieptų, o kai sako kaip nori, man trūksta ryžto...nežinau nei pati ko noriu, teisingiau žinau-pasveikt, bet atrodo, kad užsiblokavau gynybinėm sienom ir jau niekas nebepadės...lūžis kažkoks...jaučiuosi dugne

Takemyscars, džiaugiuosi už tave, šaunuolė esi!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yesboss: 18 rugsėjo 2014 - 09:40