Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(*mable* @ 2014 09 18, 17:46)
iš kur zinai.kad bus tas šalutinis poveikis g.gif mano dukrai išraše Haloperidoli ispejo,kad neskaitytu ka rašo apie šal.pov.ir ka geria beveik metai jokiu šalutiniu.aišku tavo reikalas gert ar ne.

tai va man ir atrodo, kad siuo atveju salutini poveiki irgi galima vos ne isikalbeti 4u.gif yesboss, tu pries save neeik, jei jauti, kad nenori ad tai ir negerk, bet taip viena diena isgeriu kita ne jau irgi negerai, tiesiog reikia susivokti kaip sieksi remisijos ir ramiai zengti link to manau 4u.gif labai palaikom tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 18, 20:41)
tai va man ir atrodo, kad siuo atveju salutini poveiki irgi galima vos ne isikalbeti 4u.gif  yesboss, tu pries save neeik, jei jauti, kad nenori ad tai ir negerk, bet taip viena diena isgeriu kita ne jau irgi negerai, tiesiog reikia susivokti kaip sieksi remisijos ir ramiai zengti link to manau 4u.gif  labai palaikom tave 4u.gif

Žinau, kad man jų reikia, nes vien psichoterapijos kolkas neveikia...o man reikia pasveikt, gi negaliu mėnesį gydytis ir grįšt bloga savijauta vėl...Šalutinį pajutau jau po pirmos tabletės, tai slopinimas, nuotaikos nebuvimas, pykinimas, viduriavimas, tai gal ir išgazdino, nors gydytojas sake butu tikslinga vartoti toliau... smile.gif aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 09 18, 17:17)
Žinoma, dabar pabūgau tik dėl šalutinio poveikio, nes nežinau ar jis praeis, neaišku ar vaistas tiks, bet neišbandžiusi, nepasikankinusi, nesužinosiu...ir dabar jau nebegalvoju apie nieką tik kaip pasirūpint savim, vaikai, darbas ir mokslai palauks...o kaip tu jautiesi? kaip vaikiuko planavimas sekasi? smile.gif

aciu, kad teiraujies, man viskas gerai 4u.gif
o del vaikiuko dirbam dirbam su vyru, pakolkas rezultato nelb yra bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jau pasigailėjau, kad įsivėliau į tą visą vairavimo reikalą. Teks prisimint, kaip reikia mokytis g.gif griežta tvarkelė, iki antradienio perskaityt 40 puslapių knygelę + iš KET keletą skirsnių, įsimint sąvokas, jomajo doh.gif jau atpratau mokytis tokius dalykus, o dar ir iškalt nemažai reiks. Kalime apskritai talento neturiu blush2.gif nu, bus streselio. Reikia jau į kovinę parengtį pradėt eit smile.gif

Žiūriu, vis apie vaistukus plepat. Aš tai tokio požiūrio - kai jauti, kad reikia, imi ir geri. Žmonės metų metais vaistus vartoja ir nieko. Galų gale, tam vaistai ir buvo sugalvoti, kad mums padėtų, o ne priešingai smile.gif taip, būna šalutiniai poveikiai, taip, tai nėra saldainiai. Bet kai reikia, tai reikia. Aš esu pusiau vaistų priešininkė - jeigu tik įmanoma negert, aš jų negersiu. Bet buvo laikas, kai vartojau ir Grandaxiną, ir Bromazepamą, ir Lexotanilį. Paskui vėl nebevartojau. Antibiotikų niekada nevartoju. Bet reikėjo po dantų operacijos ir ryjau, o ką daryt smile.gif jei temperatūra kils - tempsiu be vaistų, bet jei matysiu, kad jau amen, imsiuos tabletės smile.gif manau, reik sekt save ir elgtis pagal aplinkybes. Bet užsispirt tik "už" arba tik "prieš" - netikslinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 09 19, 09:07)
Aš jau pasigailėjau, kad įsivėliau į tą visą vairavimo reikalą. Teks prisimint, kaip reikia mokytis  g.gif  griežta tvarkelė, iki antradienio perskaityt 40 puslapių knygelę + iš KET keletą skirsnių, įsimint sąvokas, jomajo  doh.gif  jau atpratau mokytis tokius dalykus, o dar ir iškalt nemažai reiks. Kalime apskritai talento neturiu  blush2.gif  nu, bus streselio. Reikia jau į kovinę parengtį pradėt eit smile.gif

o tai tu teises laikaisi? bigsmile.gif as kazkaip sitai praleidau pro ausis matyt 4u.gif
Papildyta:
manau, reik sekt save ir elgtis pagal aplinkybes. Bet užsispirt tik "už" arba tik "prieš" - netikslinga smile.gif

tai va butent drinks_cheers.gif man tik keista, kai zmones taip kategoriskai aiskina, jog ne jokiu vaistu, imanoma ir be ju, mazdaug jei imi tai nori tik uzsiglusinti, o tada pridedama mazdaug vos kad pasveikt nenori biggrin.gif bet juk jeigu tau iseina be vaistu tai yra labai labai saunu, bet juk tu nezinai kaip tam kitam yra, juk jo situacija ir ligos pazengimas gal daug didesnis 4u.gif kitaip tariant nereikia maut visu ant vieno kurpaliaus, metytis visokiom frazem, kazka aiskinti gali kai nueini identiska kito kelia, o juk taip nebuna schmoll.gif

bet manau uzteks apie tuos vaistus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 19, 08:19)
o tai tu teises laikaisi? bigsmile.gif  as kazkaip sitai praleidau pro ausis matyt 4u.gif

Neatsilaikiau visuomenės spaudimui ir pagaliau prisiruošiau užsirašyt į kursus. Aišku, esu visiškas dundukas šitoj srity, tai teks viską nuo totalaus nulio mokytis. smile.gif ir šiaip truputį turiu baimę automobiliams, bet viskas - nėr kelio atgal, iššūkį priėmiau ir dabar reikia stengtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 09 19, 09:40)
Neatsilaikiau visuomenės spaudimui ir pagaliau prisiruošiau užsirašyt į kursus. Aišku, esu visiškas dundukas šitoj srity, tai teks viską nuo totalaus nulio mokytis. smile.gif ir šiaip truputį turiu baimę automobiliams, bet viskas - nėr kelio atgal, iššūkį priėmiau ir dabar reikia stengtis smile.gif

Ale viskas bus ok thumbup.gif svarbu pasiryzai 4u.gif
Atsakyti
O as manau kad reikia viska isbandyti kas imanoma ir jei matai kad niekas jau nepadeda tik tuomet pulti prie vaistu...Nesu ir as nusistacius pries vaistus,reikia ir geriu...tik pasidalinau savo isgyvenimu kas man buvo nuo ju...bet kas buvo man,tai nereiskia kad bus ir kitam mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas man pasidare, toks zveriskas apetitas, gal cia nuo tu vitaminu. Stejjse ar TAu nepagerejo apetitas po tu moler vitaminu. Bet svoris kol kas stovi. Na siaip gerai, kad nedideja, bet keista, kad kemsu viska is eiles ir bandeles ir svoris stovi. Man anksciau nuo vienos bandeles +500g budavo. Laukiu pietu, nes darbe siandien picas uzsisakem essen.gif Savaitgali bus geras oras, o mes siam savaitgaliui buvom atideje dukros gimtadienio svente, tai tikiuosi viskas bus OK, nes kai lauke sventi, tai oras pagrindine detale.
Kokie pas Jus planai savitgaliui?
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 09 19, 10:48)
Nesuprantu kas man pasidare, toks zveriskas apetitas, gal cia nuo tu vitaminu. Stejjse ar TAu nepagerejo apetitas po tu moler vitaminu. Bet svoris kol kas stovi. Na siaip gerai, kad nedideja, bet keista, kad kemsu viska is eiles ir bandeles ir svoris stovi. Man anksciau nuo vienos bandeles +500g budavo. Laukiu pietu, nes darbe siandien picas uzsisakem essen.gif Savaitgali bus geras oras, o mes siam savaitgaliui buvom atideje dukros gimtadienio svente, tai tikiuosi viskas bus OK, nes kai lauke sventi, tai oras pagrindine detale.
Kokie pas Jus planai savitgaliui?

Turėtų būt tikrai neblogi orai, tikiuosi, nesugadins dukros šventės 4u.gif Pas mane tai savaitgaliui... Net nežinau. Šiandien gal lėksim su draugu į miestą su dviračiais pasižvalgyt, jei nesitingės. Rytoj draugė grįžta iš Anglijos, vakare baliukas nusimato, į kurį visiškai nenoriu, tiesą sakant doh.gif o sekmadienį eisiu skaityt KET sad.gif dar šeštadienį prieš balių, jei nelis, pagaminsiu savo firminių kesadilijų su vištiena ir guacamole, pasiimsiu draugą, šunį ir eisim į miškus piknikaut smile.gif
Atsakyti
Aš jau pasigailėjau, kad įsivėliau į tą visą vairavimo reikalą. Teks prisimint, kaip reikia mokytis  g.gif  griežta tvarkelė, iki antradienio perskaityt 40 puslapių knygelę + iš KET keletą skirsnių, įsimint sąvokas, jomajo  doh.gif  jau atpratau mokytis tokius dalykus, o dar ir iškalt nemažai reiks. Kalime apskritai talento neturiu  blush2.gif  nu, bus streselio. Reikia jau į kovinę parengtį pradėt eit smile.gif

Aš teorija baigiau mokyklinę,bet va "regitroj" 2 kart neišlaikiau teorijos doh.gif Su atmintimi man nekažką.O vairuoti man labai patinka biggrin.gif Dar 5 pamokos vairavimo liko.
Sėkmės Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 09 19, 11:41)
Aš teorija baigiau mokyklinę,bet va "regitroj" 2 kart neišlaikiau teorijos doh.gif Su atmintimi man nekažką.O vairuoti man labai patinka biggrin.gif Dar 5 pamokos vairavimo liko.
Sėkmės Tau 4u.gif

Ooo, likimo draugė 4u.gif man tai labai kalt nesiseka, man reikia suvokt esmę ir pan., o ne atsisėdus kalt žodį po žodžio. O čia, kaip suprantu, daug kas išeis ant kalimo. doh.gif bet nieko, teoriją ištversiu, o va už vairo atsisėdus tai turbūt iškart apsisysiosiu ir užpanikuosiu. Taip sudėtingai viskas iš šono atrodo - ir kelią matyt, ir mašiną kažkuriuo galu jaust, ir pedalus minkyt, ir bėgius mušinėt, vajėėėėė! doh.gif
Atsakyti