Aš jau pasigailėjau, kad įsivėliau į tą visą vairavimo reikalą. Teks prisimint, kaip reikia mokytis

griežta tvarkelė, iki antradienio perskaityt 40 puslapių knygelę + iš KET keletą skirsnių, įsimint sąvokas, jomajo

jau atpratau mokytis tokius dalykus, o dar ir iškalt nemažai reiks. Kalime apskritai talento neturiu

nu, bus streselio. Reikia jau į kovinę parengtį pradėt eit

Žiūriu, vis apie vaistukus plepat. Aš tai tokio požiūrio - kai jauti, kad reikia, imi ir geri. Žmonės metų metais vaistus vartoja ir nieko. Galų gale, tam vaistai ir buvo sugalvoti, kad mums padėtų, o ne priešingai

taip, būna šalutiniai poveikiai, taip, tai nėra saldainiai. Bet kai reikia, tai reikia. Aš esu pusiau vaistų priešininkė - jeigu tik įmanoma negert, aš jų negersiu. Bet buvo laikas, kai vartojau ir Grandaxiną, ir Bromazepamą, ir Lexotanilį. Paskui vėl nebevartojau. Antibiotikų niekada nevartoju. Bet reikėjo po dantų operacijos ir ryjau, o ką daryt

jei temperatūra kils - tempsiu be vaistų, bet jei matysiu, kad jau amen, imsiuos tabletės

manau, reik sekt save ir elgtis pagal aplinkybes. Bet užsispirt tik "už" arba tik "prieš" - netikslinga