QUOTE(ginciucha @ 2014 09 16, 20:59)
Na nepyk bet matosi kad psichine esi
Sekmes tau !!!GYDYKIS!Ir nieko nesiteisink nes visai neidomu,geri ir gerk,nes tikrai isprotesi,gatvej dar zmones pradesi uzpuldinet!O del AD jei nemoki skaityti yra iv.nuomuoniu Geriau nueik pas rimta ir gera psichologa pasikalbet,kad neliktu kaltes jausmo sau...

Na kaip pakėliai nuotaika šiandiena Ačiūūū

QUOTE(ginciucha @ 2014 09 17, 08:01)
Stejjse as jau ir pati nesuprantu is kur buna pas zmones tiek pykcio,padejuoji kaip sunku,tuoj sulauki kokio atsakymo GRAZAUS,isreiski savo nuomuone del kazko,tai atsiranda agresyvo...Paprasciau i viska ziurekime ir gyvenimas bus mielas
Šita taip pat prisitaikyk sau,pagalvok iš kur pas tave tiek agresyvumo ,kitus matai,tik saves ne

QUOTE(ginciucha @ 2014 09 17, 08:50)
O del psichines,tai pats zmogus prisipazino,as tik atkartojau zodzius...O patampyciau gatveje uz kudlu cia ne per stipriai pasakyta ???
Dėl Dievo

QUOTE(yesboss @ 2014 09 17, 14:04)
Aš užvedžiau šią AD temą, nes man tikrai aktualu šiuo metu. Noriu gauti patarima, o ne sukelti pykcius. Kai pradejot vartot (tos kurios vartojot), ar jautet kokius salutinius poveikius ir kiek laiko kentejot?
Aš kai atkrentu,visada prašau tų pačių vaistų Zolofto,nes nuo jų man nėra jokių pašalinių,o kitus bijau bandyti kai pasiūlo,vien dėl pašalinių,jų tai bijau

Jei nenori vaistų,tai pabandyk dar kartą įveikti VD be jų,išbandyk viską jei turi tokia galimybę,stiprybės tau

Kokia graži diena,gražus ruduo

Ir turiu atsisveikinti(kitos aišku ir apsidžiaugs) kokį mėnesiuką nesirodysiu čia,grįžta mano brangenybė,būsime kartu viską mėnesį,ehh kaip aš jo pasiilgau,kaip aš jį mylių,skraidau šiandiena ant sparnų iš laimės

Sėkmės visoms