Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Rustė @ 2014 09 22, 14:05)

Aš sutvarkiau smile.gif liko nuoroda smile.gif

Ačiū. 4u.gif
O mane išgyrė su Magnunos vėriniu ir auskarais šiandie.
Tai tas žmogus buvo protingas ir geras, bet šiaip visumoj diena tai VNN... Tuok ciklas vėl prasidės, paskutinės dienos, bet... gal ir šiaip...
Išsiliesiu - 1.Tašė myža po WC, MB ėmė abejoti, ar katės gera idėja namie, nors Tašytė JOOOOOO draugė... Išdavikas. Koks jam skirtumas, juk aš wC ir po juo valiau... sad.gif
2. Paskambino vyro draugo žmona, pasakė, kad jam daugiadienės. Žinojom, kad yra problemų, bet kad jos TOOOKIO gabarito, nesitikėjau... Todėl viduj svarstau, ką daryt. Ir ką patarti.
3. Turiu pacientę, kuri sveria 30 kg. Jai 15 metų ir 168 cm ūgis. Gili nervinė anoreksija, tačiau mama jos nenuveža į stacionarą. Buvome šiandie susitarę, kad ateis, aš kviesiu GMP ir jos vyks.
Neatėjo. Mergaitei liko apie 2 savaites. Ne ilgiau.
Ir tai nešiojuos.
Nežinau, kaip nusikratyt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 22, 22:30)
Ačiū.  4u.gif

3. Turiu pacientę, kuri sveria 30 kg. Jai 15 metų ir 168 cm ūgis. Gili nervinė anoreksija, tačiau mama jos nenuveža į stacionarą. Buvome šiandie susitarę, kad ateis, aš kviesiu GMP ir jos vyks.
Neatėjo. Mergaitei liko apie 2 savaites. Ne ilgiau.
Ir tai nešiojuos.
Nežinau, kaip nusikratyt.  verysad.gif

O Vaikų teisėms pranešti? Policijai? Rimtai... Iš mokyklos su greitąja išvežti?.. na net neįsivaizduoju- negi negalima nieko padaryti, jei tėvai nesugeba?
Atsakyti
Erode console.gif nenesiok svetimu problemu, juk siulei kaip geriau..
Vyrai visi jie tokie, biski kas ir ojojoj kokia problema .... Mano MB nevalgo pvz lesku vistos nes, kaulas ten yra doh.gif sako nemoka tokiu valgyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 15:02)
Grikis tai visiškai įsitikinęs, kad katinai visą gyvenimą su mamka turi gyventi, o Kruopa galvoja kad tai mamka turi su ja gyventi bo kitap tikrai prapultų  biggrin.gif

Vaje... thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Erode
dėl Nr. 1 - čia Tašytė uždaram tūlike pro šoną varo g.gif iškiša dupsę pro dureles ir pavaro ar kaip? g.gif Jeigu ir k***tų šalia tai galima būtų spėti, kad gal kraikas nepatinka. O daba jeigu uždaram varo pro šoną, gal patiktų didelis atviras g.gif katės švarūs gyvūnai ir dažnai tokiais dalykais mums kažką nori pasakyti tik vat ką doh.gif Suprantu, kad vietos nėra daug, bet gal pabandymui pabandyk pastatyti vieną uždarą, kitą atvirą, viename vienokį kraiką, kitame kitokį. paskum nereikalingą tūliką galima būtų nuimti. Gal jai tiesiog per ankšta? Visko gi būna. mano Grikiadupcis taip ir netilpo į uždarą, diskomfortas, matai, jam š**ti jeigu vėjas laisvai plaukų nekedena ir vonios horizontai nesimato doh.gif
Dėl Nr 2 tai bijau kad nėra čia patarimo toj situacijoj
Dėl Nr. 3 tai čia tiesiog be žodžių console.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 15:36)
Jeigu aš namo dar vieną parneščiau kruopa turbūt visai nukūstu visais besirūpindama  biggrin.gif  Jeigu pavyktų namus praplėsti tai tikrai dar vieną priimčiau nes daba jau ir Maurą nelabai galėčiau parnešti nes Grikis namus pilnai užvaldė o jie ir taip neįpatingai sutaria, mauras pas tėvukus Grikį lapcėm apmojuoja, bet kadangi Grikiukas svetimoj vietoj visada nusileidžia tai tuom ir baigiasi. O vat kaip būtų pas mane tai jau nežinau, tuo labiau, kad imperatorius niekada nieko neužmiršta, užsirašinėja turbūt kur nors kas ir ką jam padarė  unsure.gif  ir kas svarbiausia niekada ir niekam nenusileidžia  schmoll.gif  Dabar jau sunku man juos abu būtų vienuose namuose sugyvendinti  smile.gif  O Kruopcius tai konkrečiai mane kontroliuoja  smile.gif  užtenka namo valanda vėliau pareiti ir jau barasi mano ziuzė  biggrin.gif o kai laiku pareinu tai pasitinka prie durų patenkinta  biggrin.gif

Vaje, kerštingasis Mauras.

Kruopcius... wub.gif O kaip burba ir barasi? blink.gif
Nes Tašė tai tik visų pamesta ir palikta. Kniaukia gailiai taip pratisai...
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 rugsėjo 2014 - 21:57
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 20:53)
Uf, pripėdavom pas JK ir parlėkėm namo  unsure.gif  JK daba tikrai jau nusigąs tokios katinų invazijos  unsure.gif

Mergučės, jaučiuos absol tundra, kas tas JK? unsure.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 09 22, 22:39)
O Vaikų teisėms pranešti? Policijai? Rimtai... Iš mokyklos su greitąja išvežti?.. na net neįsivaizduoju- negi negalima nieko padaryti, jei tėvai nesugeba?

Skambinsiu ryt i VTAT - Vaikų teises, nežinau, kaip tą raštą surašyt.
Ir skambinsiu psichiatrei, kur jas konsultavo, ji pažįsta stacionaro gydytojas. Gal vistik nuvežė... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 22:45)
Erode
dėl Nr. 1 - čia Tašytė uždaram tūlike pro šoną varo  g.gif  iškiša dupsę pro dureles ir pavaro ar kaip?  g.gif  Jeigu ir k***tų šalia tai galima būtų spėti, kad gal kraikas nepatinka.  O daba jeigu uždaram varo pro šoną, gal patiktų didelis atviras  g.gif  katės švarūs gyvūnai ir dažnai tokiais dalykais mums kažką nori pasakyti tik vat ką  doh.gif  Suprantu, kad vietos nėra daug, bet gal pabandymui pabandyk pastatyti vieną uždarą, kitą atvirą, viename vienokį kraiką, kitame kitokį. paskum nereikalingą tūliką galima būtų nuimti. Gal jai tiesiog per ankšta? Visko gi būna. mano Grikiadupcis taip ir netilpo į uždarą, diskomfortas, matai, jam š**ti jeigu vėjas laisvai plaukų nekedena ir vonios horizontai nesimato  doh.gif
Dėl Nr 2 tai bijau kad nėra čia patarimo toj situacijoj
Dėl Nr. 3   tai čia tiesiog be žodžių console.gif

Ji ir priš***ka šalia. Kartais. Pasitaikė dusyk ar 3, bet tuonkart buvo padaryta ir viduj ir mes nepamatėm ir nenuėmėm, o princesei nepatiko eit į privarytą. Bet kraikas nekeistas - na, ne naujoviškas. Keičiu jį, bet jis kaip visada. Tas pat.
Man rods, jai tiesiog tas WC nepatinka. Ji taip privaro - iškiša dupcę lauk, ir pirmyn... Bet taip darė ir su anuo WC, jis buvo atviras ir aukštais kraštais, bet toks kaip dabar akivaizdus privarymas tai tik šią savaitę pasitaikė.

verysad.gif Gal ir ankšta. g.gif g.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(Azucena @ 2014 09 22, 22:41)
Erode  console.gif  nenesiok svetimu problemu, juk siulei kaip geriau..
Vyrai visi jie tokie, biski kas ir ojojoj kokia problema  .... Mano MB nevalgo pvz lesku vistos nes, kaulas ten yra  doh.gif  sako nemoka tokiu valgyt...  doh.gif

Labai noriu nenešti ir jų nesinešioti, bet Tašės problemėlė kaip ir išsprendžiama, man rods, geriau man pirkti atvirą aukštais šonais vonelę.
O kitos dvi - jos slegia... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 rugsėjo 2014 - 22:42
Erode,kaip aš tave suprantu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl mergaitės ,tai būtina skambint į vaikų teises,kad neliktum kalta,jei ką,dabar tokie kaltų ieškojimo laikai verysad.gif

Problemos apylinkėje žiauriai slegia,pati savo kailiu žinau,visur tas pats ,bet reikia bandyt atsiriboti-čia darbas ir tai neturi manęs slėgti tiek ,kad trukdytų gyventi-pas mus tas pats doh.gif -vakar mano daktarė per atostogas tvarkė kortą į NDNT vienos močiutės dėl slaugos...trečią kartą....o NDNT neduoda nors tu ką...matai,insulto nebuvo....nepriklauso doh.gif ,o artimieji ištisai spaudžia,nes močiutei tikrai reikia slaugos,ten sąnariai,nesikelia iš lovos..vienu žodžiu,esi atsakingas,nors nesi atsakingas doh.gif ir nervas pusę metų....Bet bandyt atsiriboti reikia ,kitaip kentėsi pati....

Mergaitės, žiauriai "susuko" mane šią savaitę-pirma -virusas kažkoks,paskui darbas o dabar va anksti atsikėliau-važiuoju į laidotuves,giminaitė mirė,tai nėra kada net parašyti,todėl pažadu ,kad atsirasiu,kai bus lengviau..Visiems pūkuočiams pakasiukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 23 rugsėjo 2014 - 04:59
Zundyt - laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 22, 23:34)
Mergučės, jaučiuos absol tundra, kas tas JK? unsure.gif  blink.gif 

JK yra jūrų kiaulytės...
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 22, 22:30)
Išsiliesiu 

Gaila mergaites, bet kur jos tėvai žiūri? ar jiems čia viskas normalu atrodo, ar jie nebijo prarast savo vaiko? Nesuvokiama man...

Alkoholis rimta bėda, mano vyro giminėj yra buvę pora atvejų tokių kad padėjo tik kodavimas (nors as tokiais dalykais nelabai tikiu). Nes siaip paprastai susiimt ir mest gerianciam nemanau kad imanoma smile.gif

Del Tašiuko tai po tuo jos wc gal reikia bent tuos paklotėlius vienkartinius (sugeriancius, kur vaikams i lovas kloja kad neperslaptu) klot tai bent valymas bus lengvesnis? g.gif

Na ir šlykštus orelis Kaune...brrr...

Laba ryta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 23 rugsėjo 2014 - 06:39
QUOTE(Erode @ 2014 09 22, 22:56)
Kruopcius...  wub.gif  O kaip burba ir barasi?  blink.gif
Nes Tašė tai tik visų pamesta ir palikta. Kniaukia gailiai taip pratisai...
unsure.gif

Jeigu aš laiku namo pareinu, tai Kruopcius pasitinka prie durų visa laiminga, uodega užsiverčia ir galu vos ne į pakaušį atsiremia, pirma manęs bėga į virtuvę, kad atsukčiau jai kraną atsigerti, po to pirmoji lekia į vonią ir ten prašosi vandenėlio paragauti ir nė pypt tik murkia ir pasistiebusi bėginėja, tipo padeda man daiktus pasidėti, persirengti biggrin.gif O jeigu nors valandą pavėluoju tai randu prie durų tupinčią akim sulig guzikais, vos duris praveriu iškart pasigirsta pilnas nuoskaudos miiiaaauuuuuuuu blink.gif Žiūri savo guzikais tiesiai man į akis ir priekaištingai miauksi, tada jau nebėga pirma o eina paskum vis pakniaukdama. Jeigu bandau jai ką nors pasakyti tai dar garsesnis miauuuu pasigirsta doh.gif Tipo kur buvai kai seniai namo turėjai pareiti. Visų padorių mamką katinėliai jau seniai pamaitinti ir nuglostyti o mes nabagėliai turim alkani sėdėti blink.gif Tada jau nei gerti nebėga nei paglostyti nesileidžia kol gerai neatsiprašau doh.gif Tada jau aš strimgalviais traukiu iš šaldytuvo vakarinę mėsytės porciją biggrin.gif Tai tokia pas mus namie mamkos kontrolė biggrin.gif
QUOTE(Erode @ 2014 09 22, 23:34)
Mergučės, jaučiuos absol tundra, kas tas JK? unsure.gif  blink.gif 

Vilkra jau parašė smile.gif Taip, JK - tai žavūs jūrų paršukėliai biggrin.gif Aš vakar užsikabinau Faunos forume, paršelių temoje, vienžo apkatinau ten biškį paršelių temą unsure.gif
QUOTE(Weronica @ 2014 09 23, 07:38)
Na ir šlykštus orelis Kaune...brrr...

Vilniuje tas pats mad.gif
Nepaisant bjauroko oro, visoms labo ryto 4u.gif
Atsakyti