QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 20:53)
Uf, pripėdavom pas JK ir parlėkėm namo

JK daba tikrai jau nusigąs tokios katinų invazijos
Mergučės, jaučiuos absol tundra, kas tas JK?
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2014 09 22, 22:39)
O Vaikų teisėms pranešti? Policijai? Rimtai... Iš mokyklos su greitąja išvežti?.. na net neįsivaizduoju- negi negalima nieko padaryti, jei tėvai nesugeba?
Skambinsiu ryt i VTAT - Vaikų teises, nežinau, kaip tą raštą surašyt.
Ir skambinsiu psichiatrei, kur jas konsultavo, ji pažįsta stacionaro gydytojas. Gal vistik nuvežė...
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 22:45)
Erode
dėl Nr. 1 - čia Tašytė uždaram tūlike pro šoną varo

iškiša dupsę pro dureles ir pavaro ar kaip?

Jeigu ir k***tų šalia tai galima būtų spėti, kad gal kraikas nepatinka. O daba jeigu uždaram varo pro šoną, gal patiktų didelis atviras

katės švarūs gyvūnai ir dažnai tokiais dalykais mums kažką nori pasakyti tik vat ką

Suprantu, kad vietos nėra daug, bet gal pabandymui pabandyk pastatyti vieną uždarą, kitą atvirą, viename vienokį kraiką, kitame kitokį. paskum nereikalingą tūliką galima būtų nuimti. Gal jai tiesiog per ankšta? Visko gi būna. mano Grikiadupcis taip ir netilpo į uždarą, diskomfortas, matai, jam š**ti jeigu vėjas laisvai plaukų nekedena ir vonios horizontai nesimato
Dėl Nr 2 tai bijau kad nėra čia patarimo toj situacijoj
Dėl Nr. 3 tai čia tiesiog be žodžių
Ji ir priš***ka šalia. Kartais. Pasitaikė dusyk ar 3, bet tuonkart buvo padaryta ir viduj ir mes nepamatėm ir nenuėmėm, o princesei nepatiko eit į privarytą. Bet kraikas nekeistas - na, ne naujoviškas. Keičiu jį, bet jis kaip visada. Tas pat.
Man rods, jai tiesiog tas WC nepatinka. Ji taip privaro - iškiša dupcę lauk, ir pirmyn... Bet taip darė ir su anuo WC, jis buvo atviras ir aukštais kraštais, bet toks kaip dabar akivaizdus privarymas tai tik šią savaitę pasitaikė.

Gal ir ankšta.
Papildyta:
QUOTE(Azucena @ 2014 09 22, 22:41)
Erode

nenesiok svetimu problemu, juk siulei kaip geriau..
Vyrai visi jie tokie, biski kas ir ojojoj kokia problema .... Mano MB nevalgo pvz lesku vistos nes, kaulas ten yra

sako nemoka tokiu valgyt...
Labai noriu nenešti ir jų nesinešioti, bet Tašės problemėlė kaip ir išsprendžiama, man rods, geriau man pirkti atvirą aukštais šonais vonelę.
O kitos dvi - jos slegia...