Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 15:02)
Eik jau  irnesakyk.gif  tai man su savo telefoninėm nuotraukom tik į spintą pas baubą lysti ir nesirodyti  biggrin.gif

Gražios tavo nuotraukos smile.gif jei žiūrėtumėm kad nuotraukos būtų tik profesionalios, tai temoj galėtų rodytis tik kelios dalyvės g.gif svarbu eina katiną įžiūrėti ir gerai mirksiukas.gif

Magijai vergšiukei dantukai keičiasi, tai viską griaužia...eina kampais. Apačioje abi iltys prasikalusios ir viršuje jau viena matosi. Apačioje vienos pieninės iltukės jau nėra, o kitos dar laikosi . Ir kur krūminiai jau patinusios dantenos.
Maniškei irgi artėja sterilizacija doh.gif tuoj bus penki mėnesiai, o kokių septynių jau turbūt reiks vežti. Baisu pagalvoti apie narkozę ir pooperacinį laikotarpį.

Kol gyvena kartu, tai esam mamos savo katinukams, išsikraustytų kitur, būtų kitos mamos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 22, 15:16)
Kruopiuk, tai gal Jūs ir po truputį savo gretas padidinkit  g.gif  bus lengviau su baubu kariauti  biggrin.gif O gerai pagalvojus, tai matomai mamka papirko baubą- sušėrė jam visus kilimus, takus, užuolaidas  biggrin.gif  tikriausia paspringo
wub.gif  oi Kruopa lotuliukas.gif

Jeigu aš namo dar vieną parneščiau kruopa turbūt visai nukūstu visais besirūpindama biggrin.gif Jeigu pavyktų namus praplėsti tai tikrai dar vieną priimčiau nes daba jau ir Maurą nelabai galėčiau parnešti nes Grikis namus pilnai užvaldė o jie ir taip neįpatingai sutaria, mauras pas tėvukus Grikį lapcėm apmojuoja, bet kadangi Grikiukas svetimoj vietoj visada nusileidžia tai tuom ir baigiasi. O vat kaip būtų pas mane tai jau nežinau, tuo labiau, kad imperatorius niekada nieko neužmiršta, užsirašinėja turbūt kur nors kas ir ką jam padarė unsure.gif ir kas svarbiausia niekada ir niekam nenusileidžia schmoll.gif Dabar jau sunku man juos abu būtų vienuose namuose sugyvendinti smile.gif O Kruopcius tai konkrečiai mane kontroliuoja smile.gif užtenka namo valanda vėliau pareiti ir jau barasi mano ziuzė biggrin.gif o kai laiku pareinu tai pasitinka prie durų patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes pliurpalytes mirksiukas.gif Kazkaip nieko nebespeju, turbut senstu blush2.gif , tempai leteja doh.gif , namie vos speju suktis, darbe turbut daugiau ziovauju ir net i kompa nenoriu ziureti, kazkokia issiderinus g.gif
Tai va, parsivezem malamute namo biggrin.gif , laimes visiems pilnos kelnes, net katems lotuliukas.gif Nu tokia geriete, kad nepyksta ant nieko. Bijojom iskarto ileisti i namus pas kates, tai kates izoliavom, po to palengva pro duru plysi davem apsiuostyti, ziurim, nieko, isleidom, tai momantinis isgastis, Taba pasidare persas lotuliukas.gif , o daugiau tai nieko, draugauja, Taba net glaustosi prie sunes, o maoji katike nelabai kreipia demesio, bet per daug i draugus nelenda. Na buvo vakar vienas incidentas, katytes visai isnaglejo, atejo pas sune pavalgyti is vienos bliudo, tai buvo apurgztos ir nugintos blink.gif , tai kai iseinam is namu ir nakciai dar nepaliekam vienu kartu, maza kas, dar gerai sunikes nepazystam. Siaip tai tokia mazyle gan didele apie 20kg. smile.gif
Atsakyti
Girtas Kivis hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Kivis turbut valerijonu prisilaize lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutse @ 2014 09 22, 17:37)
Kivis turbut valerijonu prisilaize  lotuliukas.gif

Tai kad jis man atrodo net nežino, kas per gėris tie valerijonai laugh.gif Kiek pamenu, net neuostęs jų biggrin.gif Čia gal pelių girtų priėdė ir nuo jų pats apsinešė biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna, įlidai pas JK? Tai būk maloni ir aiškinkis kodėl vieno pusrainio pilvas toooks dyyydelis.. ir priiminėk pagyras savokatinų skylei ir pnš.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 11:53)
štai ir gyvenam toliau su baubu spintoje  unsure.gif 
Nuoširdžiai Jūsų
Kruopa

Kruopa, kaip aš suprantu tave 4u.gif

ten, kur gyvenu, gyvena mažas baubiukas virtuvės spintelėje, kuris vis reikalauja rudų pupelių.., man baisu, kad nesugalvotų manes suvalgyti..
neįsivaizduoju, kaip reikėtų gyventi su tokiu, kaip pas Jus..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 22, 17:46)
Magnuna, įlidai pas JK? Tai būk maloni ir aiškinkis kodėl vieno pusrainio pilvas toooks dyyydelis.. ir priiminėk pagyras savokatinų  skylei ir pnš.. biggrin.gif

Ui unsure.gif apsirašau čionainas ir lekiu žiūrėti kas JK trioboj darosi smile.gif Biškį samyšio mano uodegos sukėlė, ania blush2.gif
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 22, 20:16)
Kruopa, kaip aš suprantu tave  4u.gif

Pasakysiu Kruopai, kad ji ne viena panašų rūspestį turi biggrin.gif O jau akutės wub.gif
Irmutse - prašom nepamiršti ir mums parodyti naują gyventoją, žinai gi kokios mes smalsianosės biggrin.gif Na ir smagu, kad Tada su malamutuke draugiškai elgiasi thumbup.gif
Apsinešęs Kivis lotuliukas.gif Ale tai kur, po galais, tos pelės šiais laikais šlaistosi, akd padorūs katinai jų užvalgę apgirsta blink.gif doh.gif
Atsakyti
Uf, pripėdavom pas JK ir parlėkėm namo unsure.gif JK daba tikrai jau nusigąs tokios katinų invazijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 20:53)
Uf, pripėdavom pas JK ir parlėkėm namo  unsure.gif  JK daba tikrai jau nusigąs tokios katinų invazijos  unsure.gif

Nieko tokio- pačios skūpina nuotraukų- lai džiaugiasi Grikio pozom... biggrin.gif Nebaigščios ten merginos...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 22, 20:55)
Nieko tokio- pačios skūpina nuotraukų- lai džiaugiasi Grikio pozom... biggrin.gif Nebaigščios ten merginos...

karsta.gif nu tai gerai biggrin.gif tegul džiaugiasi tadum, mums negaila grožiu pasidalinti biggrin.gif o JK nuotraukų tikrai galėtų daugiau įdėti - smagu paršukėlių nuotraukas žiūrinėti biggrin.gif
Atsakyti