Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erode @ 2014 09 22, 12:34)
Plius prie viso to reikėtų Zn papildo ir jei nors kartas nusikosėjimo - purškalai astmai.

Ačiū už patarimus 4u.gif Zn buvau pamiršusi doh.gif
Atsakyti
Nepamenu ar gyriausi, kad mažiai grybą įveikė, bet keistokai plyktelėjo Maikuko upodega, patepliojau profilaktiškai, varysim pas vetus, ir ryžo nosis įtartina...nejau "paspruko" grybas, bankrutuosiu doh.gif

Mimoza penktadienį persikraustė į miegamą...rezultatas 3 bemiegės naktys, reikia gi sugebėti taip įsitaisyti, susisuka ant vienos rankos ir snukutį įremią į veiidą...numesti misija neįmanoma,tuoj pat susirango atgal... Tai šiąnakt jau neišsikenčiau, porą kart eksportavau prie kojų, grįžo, tada pasiguldžiau prie šono ir dar užklojau...ryte prabundu...ir prie veido nieko plaukuoto biggrin.gif . katytė akivaizdžiai atsigauna, priauginom visą puskilį- 2,5 kg, dar puskilis ir visai normali persė, įskaitant kad praktiškai be kailiuko...tai kam ten daugiau ir sverti biggrin.gif
Už tai į vonią persikraustė šeimyna iš kaimynų, ten naktim jau vėsioka...per porą dienų baigėsi ir akyčių problemos tfu tfu tfu biggrin.gif
Foto jokių nieks nepadarė verysad.gif mokinamės meluoti iš Erendiros tongue.gif biggrin.gif

tiesa gal kam iš pažįstamų reikia šinšiliuko ? Padovanočiau, gi Tomo priglaustukai, kur pernai rado prie konteinerio birželiopabaigoj atsivedė 1 jauniuklį
Atsakyti
Aist, kryžiažodis mano. Žinau, kad tas klausimas yra dalinai neteisingas, bet dauguma vaikų juk taip galvoja. Ne pas visus šie du keturkojai namie gyvena ir myli vienas kitą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2014 09 22, 13:34)
Aš įmečiau, dabar nebeleidžia redaguot.
doh.gif

Plius prie viso to reikėtų Zn papildo ir jei nors kartas nusikosėjimo - purškalai astmai.

Aš sutvarkiau smile.gif liko nuoroda smile.gif
Atsakyti
Oi, reiktų paklaust Pmapliuko apie uodeguotą ir strubliuotą pabaišąąą biggrin.gif

Diinka, o apie ką aš čia meluoju blush2.gif biggrin.gif
Man po dukros fotkių lįst prie fotiko gėda, o ji laiko neturi blink.gif
Man čia vakar mintis tokia kilo, pati net iš jos susijuokiau - Pamplemusas užaugęs galvos, kad suaugę katinai visą gyvenimą turi gyventi su mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 22, 14:10)
Oi, reiktų paklaust Pmapliuko apie uodeguotą ir strubliuotą pabaišąąą  biggrin.gif

Diinka, o apie ką aš čia meluoju  blush2.gif  biggrin.gif
Man po dukros fotkių lįst prie fotiko gėda, o ji laiko neturi  blink.gif
Man čia vakar mintis tokia kilo, pati net iš jos susijuokiau - Pamplemusas užaugęs galvos, kad suaugę katinai visą gyvenimą turi gyventi su mama biggrin.gif

Tai kad Pampliukui gyvenimas su ruoniniu tėčiu gręsia, ne su mama.. biggrin.gif
Atsakyti
Pampliukas įsitikinęs, kad aš jo mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 22, 12:34)
Aš  pioneer.gif
mes sterilizavom Zoo pagalba, Taikos pr. 32, o dabar kreipiamės į šią

didelis ačiū,aš čia žiūriu,kad senjorams taiko nuolaidas sterelizavimui,įdomu suveiktų, jei pasiimčiau tėtį už paranės su pencininko pažymėjimu biggrin.gif
dar žiūrių filialas atsidaręs priešais mus,na išvis super thumbup.gif
tik dar reiks nueit pasikonsultuot,nes nežinau nuo kiek mėnesiu galima sterilizuot,maniškei dabar tik 3mėnesiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 22 rugsėjo 2014 - 13:50
QUOTE(Erendira @ 2014 09 22, 14:43)
Pampliukas įsitikinęs, kad aš jo mama  biggrin.gif

Aaa.. Nepagavau kampo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2014 09 22, 14:45)
didelis ačiū,aš čia žiūriu,kad senjorams taiko nuolaidas sterelizavimui,įdomu suveiktų, jei pasiimčiau tėtį už paranės su pencininko pažymėjimu  biggrin.gif
dar žiūrių filialas atsidaręs priešais mus,na išvis super  thumbup.gif
tik dar reiks nueit pasikonsultuot,nes nežinau nuo kiek mėnesiu galima sterilizuot,maniškei dabar tik 3mėnesiai

manau suveiktų biggrin.gif

3 mėn dar anksti...
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 22, 13:45)
Kruopa, Grikiuk, taše reiškiam kolektyvinę užuojautą 4u.gif
Mūsų mamka, tai kažkaip atsikratė to Baubo, stovi pamirštas už durų...nekankina mamkos ir neriaumoja, nors kokį kartą kitą perr metus dar pabando "pasispardyti" bet neilgam buna greit "pagesintas"
Bučkis, Fiffan, p. Šponkus, Čiūčia, Kobriukas, Maikutė, Gražuolė ir Rainė
4u.gif

Ačiū, daug drąsiau kai žinai jog draugai palaiko smile.gif Jūsų baubas nugalėtas turbūt todėl kad jūsų daug smile.gif
user posted image

Eik jau irnesakyk.gif tai man su savo telefoninėm nuotraukom tik į spintą pas baubą lysti ir nesirodyti biggrin.gif
Grikis tai visiškai įsitikinęs, kad katinai visą gyvenimą su mamka turi gyventi, o Kruopa galvoja kad tai mamka turi su ja gyventi bo kitap tikrai prapultų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 22 rugsėjo 2014 - 14:03
QUOTE(Erendira @ 2014 09 22, 14:43)
Pampliukas įsitikinęs, kad aš jo mama  biggrin.gif

Mano dukra su pavydu sako: "Nikutė galvoja, kad tu jos mama" ax.gif
Atsakyti

Diinka, o apie ką aš čia meluoju  blush2.gif  biggrin.gif

pas mane matai ir Tomas fotkina...tai aš jam šiandien pasakysiu, kad nededa pamplemuso naujų fotkių kol nebus suskės- Mimozos naujų fotkių ir mažosios šeimynos...jau patys valgo konservuką po truputį, mamka tikraiusia nelabai beturi pieno, labai šalinasi vaikų, tie prastai svorio priauginėja, nors primaitinu...bet aktyvūs tai nerealiai Didžiausi tai vyresnė įseserė ir vienas iš ryžų- 495 šįryt, mažiausiam, tai ta nestipriai trispalviukė- 360 g. verysad.gif

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 15:02)
Ačiū, daug drąsiau kai žinai jog draugai palaiko  smile.gif  Jūsų baubas nugalėtas turbūt todėl kad jūsų daug  smile.gif

Grikis tai visiškai įsitikinęs, kad katinai visą gyvenimą su mamka turi gyventi, o Kruopa galvoja kad tai mamka turi su ja gyventi bo kitap tikrai prapultų  biggrin.gif

Kruopiuk, tai gal Jūs ir po truputį savo gretas padidinkit g.gif bus lengviau su baubu kariauti biggrin.gif O gerai pagalvojus, tai matomai mamka papirko baubą- sušėrė jam visus kilimus, takus, užuolaidas biggrin.gif tikriausia paspringo
wub.gif oi Kruopa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 22 rugsėjo 2014 - 14:17