QUOTE(Vidam @ 2014 09 24, 08:26)
Magija vien tik sausą ėda RC mažiukams. Vakar buvo lygiai mėnuo kai pas mane, tai suėdė 1,4 kg.
visai neblogai pana užkandžiauja, aš skaičiuoju normą(ssuaugusios katės) mėn. 1,5 -2kg
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 24, 10:49)
labai labai fainas karolių klonas

įtaroiukad aš jį turiu...tik va nepasigyriau
QUOTE(Weronica @ 2014 09 24, 11:24)
Kazkaip labai nepatogiai paėmęs, gal patogiau būtų kaip katina parodoj pakelt

ir gabana gal patogiau jaustusi
Va tep pėvėzė:
bengalai...mano svajonių katė...deja tik svajonių
Laba,
Azu
nuoširdžiausi sveikinimai šią gražią rudenišką dieną- lai pildosi svajonės, nenuleisk rankų ir būk labai laiminga
Azu filmukas nerealus,

nors Bižu ir neatsilieka minkštumu
O Šmikis, begėdis bet labai gražus
Šiandien man liūdna, sutariau su vete ryt uošviai veža savo katinuką paleisti...

Beveik prieš17 metų Kalėdoms Tomui (tada dar buvom tik draugai) padovanojau juodą blusiuką- Džiazą. Dar dabar pamenu kaip nešiau užanty mažą juodą kamuoliuką, pagal skelbimą iš laikraščio, ten katė vedė ir vedė...katinėlis buvo vienos blusos- pirmą ir paskutinį kart tiek mačiau, išmaudžius šampunu nuo blusų, suvyniojau į baltą paklodę....o kai praskleidžiau ji buvo praktiškai juoda..kai kurie juoduliai dar krutėjo

, maudžiau antrą kart. kai Tomas kraustėsi gyvent kartu, katino jam neatidavė, tai buvo Tėčio numylėtinis, tokio "adnaliūbo" nesu mačius, jis tėvuką dievino, bet tik tėvuką, kiti galėjo nebent minutę jį paglostiti, tada kirsdavo nuo dūšios....Nors labai džiaugiuos , kad vis tik apsisprendė paleisti, jau beveik 2 sav. nieko neėda. Praeitą pirmadienį buvo pas vetus, tik praskleidė kailį, o ten jau geltona......kiekvieną dieną galvojau, kad tik paleistų, nekankintų...ir apsisprendė...atsiprašau, kad su tokiom nuotaikom, bet kažkaip norėjos išsikalbėt jis buvo metais už Pūkutį jaunesnis ir gyveno su mumis, kai tėvai išvažiuodavo, tiesa nedraugavo su Pūkučiu, , Per valentinkes bus jau 2 metai kaip Pūkutis ilsisi po riešutmedžiu, kaip greit eina laikas...