Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Erendira, net prunkštelėjau iš abiejų istorijų laugh.gif

Magnuna, taip taip.. atvyksta Karolių klonas hihihi.gif

Extriuk, kiba atostogauji?? Tep toli?

Sūnus užaugęs, susinepatoginusius Karolius jau kilnojo, štai taip irnesakyk.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 rugsėjo 2014 - 10:12
O Karolių akys kaip veizolai išpūstos laugh.gif laugh.gif laugh.gif Baisu moterai, kad jos nepamestų laugh.gif
Atsakyti
Busy, komandiruote man wink.gif
O jau Karoliu akiu israiska biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 24, 11:11)
Sūnus užaugęs, susinepatoginusius Karolius jau kilnojo, štai taip irnesakyk.gif biggrin.gif

[

Kazkaip labai nepatogiai paėmęs, gal patogiau būtų kaip katina parodoj pakelt biggrin.gif ir gabana gal patogiau jaustusi biggrin.gif
Va tep pėvėzė:

user posted image
Atsakyti
Na jei grybukai neaiškūs, tai tada prašau papajos
user posted image

arba kitokių "grybukų"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 24 rugsėjo 2014 - 10:25
Extriau esi nuo manes 2val kelio kazkur wink.gif
O ko netinka kava su ratais? tai kaip as jum ja padarius atsiusiu, o va dabar pati nuvaziuos.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 24 rugsėjo 2014 - 11:43
Labas, mergaitės 4u.gif
Bet jau vilkros dovana Azu mmm... lotuliukas.gif thumbup.gif
Ačiū, Azu, už kavą su pyragėliu ir kavą ant ratų thumbup.gif
Erendira, ačiū už sušius, lėksiu pietaut. O Bižū tiksliai taip pat vartaliojasi kaip Ainu wub.gif Ir aš taip pilvuką jai glostau, tai guli apsipatenkinusi visa, murkia. Man filmukai labai patinka. Bet foto, aišku, greičiau mirksiukas.gif Dukros taiklūs pastebėjimai apie Kalėdų senį ir Stičą "nušypsino" mane. thumbup.gif
Kiara su savo antrininke rūstų žvilgsnį nutaisius, kiba bijo, kad tikrai mamka klonuosis bigsmile.gif
O jau busy sūnelis ir Gabana kokie "mažulėliai" lotuliukas.gif Tikrai Gabana tokia nustebusi, akis išpūtusi- a nublūdai čia mane kilnoti??? blink.gif Weronicos pasiūlymas Gabanos pakėlimui thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 24 rugsėjo 2014 - 11:40
kazi uz tokia Vilkros dovana man MB nesukraus tasiu ir neissius pacios ant ratu namo???? lotuliukas.gif thumbup.gif nes pavydumo kiekvienam cia parasiusiam vyr.g. atstovui....
Atsakyti
na jau Gabana biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 09 24, 08:26)
Magija vien tik sausą ėda RC mažiukams. Vakar buvo lygiai mėnuo kai pas mane, tai suėdė 1,4 kg.

visai neblogai pana užkandžiauja, aš skaičiuoju normą(ssuaugusios katės) mėn. 1,5 -2kg

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 24, 10:49)
Tu čia ką turi omeny

labai labai fainas karolių klonas biggrin.gif įtaroiukad aš jį turiu...tik va nepasigyriau blush2.gif

QUOTE(Weronica @ 2014 09 24, 11:24)
Kazkaip labai nepatogiai paėmęs, gal patogiau būtų kaip katina parodoj pakelt biggrin.gif ir gabana gal patogiau jaustusi biggrin.gif
Va tep pėvėzė:

bengalai...mano svajonių katė...deja tik svajonių biggrin.gif

Laba,

Azu

nuoširdžiausi sveikinimai šią gražią rudenišką dieną- lai pildosi svajonės, nenuleisk rankų ir būk labai laiminga 4u.gif

Azu filmukas nerealus, wub.gif nors Bižu ir neatsilieka minkštumu wub.gif
O Šmikis, begėdis bet labai gražus biggrin.gif

Šiandien man liūdna, sutariau su vete ryt uošviai veža savo katinuką paleisti... verysad.gif Beveik prieš17 metų Kalėdoms Tomui (tada dar buvom tik draugai) padovanojau juodą blusiuką- Džiazą. Dar dabar pamenu kaip nešiau užanty mažą juodą kamuoliuką, pagal skelbimą iš laikraščio, ten katė vedė ir vedė...katinėlis buvo vienos blusos- pirmą ir paskutinį kart tiek mačiau, išmaudžius šampunu nuo blusų, suvyniojau į baltą paklodę....o kai praskleidžiau ji buvo praktiškai juoda..kai kurie juoduliai dar krutėjo blink.gif , maudžiau antrą kart. kai Tomas kraustėsi gyvent kartu, katino jam neatidavė, tai buvo Tėčio numylėtinis, tokio "adnaliūbo" nesu mačius, jis tėvuką dievino, bet tik tėvuką, kiti galėjo nebent minutę jį paglostiti, tada kirsdavo nuo dūšios....Nors labai džiaugiuos , kad vis tik apsisprendė paleisti, jau beveik 2 sav. nieko neėda. Praeitą pirmadienį buvo pas vetus, tik praskleidė kailį, o ten jau geltona......kiekvieną dieną galvojau, kad tik paleistų, nekankintų...ir apsisprendė...atsiprašau, kad su tokiom nuotaikom, bet kažkaip norėjos išsikalbėt jis buvo metais už Pūkutį jaunesnis ir gyveno su mumis, kai tėvai išvažiuodavo, tiesa nedraugavo su Pūkučiu, , Per valentinkes bus jau 2 metai kaip Pūkutis ilsisi po riešutmedžiu, kaip greit eina laikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 24 rugsėjo 2014 - 13:25
QUOTE(diinka @ 2014 09 24, 14:12)
visai neblogai pana užkandžiauja, aš skaičiuoju normą(ssuaugusios katės) mėn. 1,5 -2kg

Beveik prieš17 metų Kalėdoms Tomui (tada dar buvom tik draugai) padovanojau juodą blusiuką

Matai kaip...aš jaučiu ant glostymo kad tokia minkštutė pasidarė. Svarbiausiai kad jei bus lašinukų, tai bus sunkiau gis po sterilizacijos. Keičiasi dantys, bet vis tiek kramsnoja, tiksliau praryja...

diinka aišku labai liūdna, kai reikia atsisveikinti verysad.gif bet kita vertus ilgai pragyveno. Ooo...kad mano mergytės būtų tiek gyvenusios verysad.gif
Atsakyti
Diinka 4u.gif Užtai gražų gyvenimėlį Blusiukas nugyveno 4u.gif

Beje, ačiū už patarimą dėl medžio granulių thumbup.gif Net MB patenkintas - viską finale galima sukūrenti biggrin.gif
Pirksim briketus, tai ir šitų sakė užpirks biggrin.gif
Atsakyti