Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Azu, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aist, labai graziai aprasei kaciu ir sunu skirtumus thumbup.gif , filmukas wub.gif Kelinta diena tavo gimtadienis? Mes abi lapkritines, mano 3d. mirksiukas.gif Ir dar pastebejau, kad musu pirmieji vaikai vienmeciai mirksiukas.gif
Erode, neisprendziau tos problemos su kakokjimu, valiau su visokiais skysciais, dejau kraika po dvi dezes ir bandziau ju vieta keisti, tankiai keiciau kraika, ta kakojimo vieta dengiau dezem ivairiom, ir rezultatas - nulis doh.gif
Prijuokinot su grybais ir ratais lotuliukas.gif klonavimai lotuliukas.gif
Ir zinokit busiu prisisnekejus ir per anksti apsidziaugus, kad mano augintiniai puikiai sutaria blink.gif Vakar gryzau is darbo, pasitiko Maja, Taba, rengiuosi, kalbu su abiem, tik ziuriu, Taba eina ir is paskos eina Maja, tik capt taip staigiai Tabai uz sparndo, be jokiu itartinu zenklu, as gaudyti suni ir vos nenumiriau is isgascio, bet nieko, net neikando ir neibreze, spejau patraukti, tai kas ten buvo taip ir nesupratau verysad.gif Tai nebezinau kaip dabar bus verysad.gif , o baisiausia tas, kad Taba Majos visai nebijo schmoll.gif , lenda jai i akis, net i bliuda jos eina paesti suns sausiuku doh.gif
Atsakyti
Sveikos, pasifotosesinom su Tiga cool.gif

Nauja veislė - katus naglybikus

user posted image

Kokios įdomios spalvos pasidarė jos akys

user posted image

Iš pilkai rainos darosi smėlinė

user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Nesušalote? doh.gif

Ryte mačiau visokių vaizdzialių - sušilę vaikai, atlapotomis krūtinėmis, bėga paknopstom, nes jau jau skambutis, mačiau ir vaikiną su palaidine trumpomis rankovėmis ir šortukais, pamaniau, bus jogas gal.
Mažulis mano ryte eina, su pirštinikėm. Kad grūda kad grūda delnuką ir pirštus man kišenėn... Abu juokiamės. mirksiukas.gif Klausinėjo, kas yra šalna, kodėl vanduo sušąla ir kada bus jau sniego - gi rūpi kalniuką pašlifuoti. Sakau, sniego bus po Naujų. Kažkaip gruodis pas mus sausas būna.

Azucena, su Tavo dienele. Svarbiausia - ramybės širdutėj.
4u.gif birthday.gif

Skanios vakarienės.
Nugi Bižū vartinėjimasis - pamaivistė. Bet daili nuo ūsų iki kojelių. Tašė irgi taip daro, bet negalima pilvo liest, nes kerta. Kažkodėl jai ten kažkas puolamo susišviečia.
Karoliai.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šmikis vėl santykiavo su antklode, ne kitaip, kodėl tada ji vėl apsisiusiojo?
Grybukų vėl siūloma ir tikrai, ir kavos su ratais... doh.gif

Tiga wub.gif

Irmutse, užjaučiu dėl apsikakojančių grindų... Man rods, palik tu mergaites aiškintis pačias. O dėl grindų, jei tokios baikščios - gal užklok laikraščiais juos keisdama?

O man šiandie mašinytę atidavė. JAU. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 24 rugsėjo 2014 - 16:04
QUOTE(Erode @ 2014 09 24, 16:44)
Ryte mačiau visokių vaizdzialių - sušilę vaikai, atlapotomis krūtinėmis, bėga paknopstom, nes jau jau skambutis, mačiau ir vaikiną su palaidine trumpomis rankovėmis ir šortukais, pamaniau, bus jogas gal.
Mažulis mano ryte eina, su pirštinikėm. Kad grūda kad grūda delnuką ir pirštus man kišenėn...

Jetau su ta apranga vaikams man tai galvos skausmas...ryte salta, diena silta ganetinai...
Dėt pėdkelnes ar nedėt-štai kur klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 24 rugsėjo 2014 - 15:51
QUOTE(Weronica @ 2014 09 24, 16:48)
Jetau su ta apranga vaikams man tai galvos skausmas...ryte salta, diena silta ganetinai...
Dėt pėdkelnes ar nedėt-štai kur klausimas biggrin.gif

Vienu sluoksniu mažiau nei sau.
Jie gi visalaik juda.
Šlapi paskui - traukia vėjas ir serga.
Papildyta:
Sveikos, kačių mamkos ir kitos tetos.
Rašo Jums Tašė.
Labai vargstu, mamka pastoviai mane kūdina, pažiūrėkite, kokia patapau liekna kolbele. Ji neduoda man tų skanių konservų, mad.gif aš prašau prašau, o mane patraukia nuo šaldytuvo ir sako - ėsk sausiukus! Na, kiek galima juos ėsti... verysad.gif
user posted imageuser posted image
Tada aš mamką pakeliu naktį, ji nori miego, man kartais greit išduoda tų skanių mėsyčių minkštų ir gula vėl miegoti.
Bet pastarąsias 2 naktis nesikėlė... verysad.gif Ir šeimininkas nesikėlė. O mažas jų jauniklis niekada man nieko neduoda, tai ar jo verta prašyti?
O iš to bado man jau ir šalta. Šildausi vis.
user posted imageuser posted image
Mamka sako, kad ištirpsiu, bet neištirpau. Juk badas, kiek galima sakyti... doh.gif
Svajoju būti graži, kaip šita, mamka sakė, kad tai kilminga katė - iš Norvegijos, sakė ji, iš miškų.
user posted image
Bet ar aš prasčiau atrodau? Kad manau, ne... user posted image
Jei galėčiau kačių foruman parašyti, tai paklausčiau mergaičių, ką su ta mamka daryt ir kaip su jos keistumais kovoti... unsure.gif g.gif
Padėkit.
Jus mylinti -
Tašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 24 rugsėjo 2014 - 16:22
Koks Tases laiskas uz sirdies griebiantis wub.gif Ta mamka valgyti neduoda, ot kokia lotuliukas.gif Pas mane tai visi seimoje nudziuve, tik as viena tokia jau minkstute doh.gif Pradedant vaikais ir vyru, baigiant gyvunais, maitink kiek nori, atrodo visi neskaniai schmoll.gif
Papildyta:
O del pedkelniu ir man klausimas iskilo g.gif Kaip jus rengiat su ar be? g.gif As ryte isleidau dar be, bet labai suabejojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 24, 17:20)
... aš prašau prašau, o mane patraukia nuo šaldytuvo ir sako - ėsk sausiukus! Na, kiek galima juos ėsti...  verysad.gif

Taše, pasakyk mamkai, kad ji neteisi schmoll.gif Aš valgau tik sausiukus ir storėju, taip kad tu gali valgyti tuos savo minkštus konsevukus smile.gif Grikis sėdi ant dietos, sakė ir už mane pasėdės, tai tu paprašyk, gal dar ir už tave pasėdės g.gif ( jei jo žmonelė leis)

user posted image

Tiga kokia jau paaugusi wub.gif wub.gif man vis norisi rašyt triga..graži katukė užaugs, bet gal ir liks tokia smulkutė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 24 rugsėjo 2014 - 16:45
Mielas Ridikiuli, oi atsiprašau, Taše, rašo tau Tiga. Žinok ir man ne pyragai...ėdu žalias bulves (aš labai jas mėgstu, tik namiškkai nesuvokia kodėl), kramtau maišelius, bandau lipti ans t stalo pasiimti ėdalo pati, bet vis nukelia ir dar barasi, kad lipu... sunkus tas rainių gyvenimas..

------------

O jei rimtai, kodėl katė ėda žalias bulves? ėsti jai tikrai yra, ir visokių paskanukų gauna g.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmutse @ 2014 09 24, 17:38)
O del pedkelniu ir man klausimas iskilo  g.gif Kaip jus rengiat su ar be?  g.gif  As ryte isleidau dar be, bet labai suabejojau  unsure.gif

Aš jau su pėdkelnėm išvedžiau darželin. Auklėtoja sakė sisioti labai dažnai ėjo, matyt pašalo kojas su kojinaitėm, tai prirengiau ir pėdkelnes, ir kojines, ir kelnėmis...pati gražuolė pirštinių išsireikalavo, ir leidau, nes tikrai nepamaišė.

Grupėje nurengtų kelnes, jei jau per šilta būtų, pabėgiotų tik su pėdkelnėm.

Arba dar patogu turėti spintelėje daržely sijoną (berniukui šortukus, plonas kelnytes), jei ką. O kai šildymas prasidės, jei bus grupėje šilta, rengsiu ryte su kelnėm, o grupėje sijonu pervilkinėsiu, ar sarafanu.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 09 24, 17:46)

O jei rimtai, kodėl katė ėda žalias bulves? ėsti jai tikrai yra, ir visokių paskanukų gauna

O žolės tavo katinai pasiekia? Nes čia gal dėl to skranduko apvalymo...
Atsakyti
Tiga kokia mielybė wub.gif Coliukė išdykusiom akutėm biggrin.gif
Norvegų miškinė Tašė kad vargsta. smile.gif Bet aš tai jau seniau būčiau parišusi tą naktinį- parytinį maitinimą. Aš Ainu mėgstamą žalią mėsą specialiai duodu vakarais ar per pietus, ryte ji manęs maisto prašymu neterorizuoja, tada tik sauso būna.
Irmutse, mūsų gimtadieniai viena diena skiriasi, aš 4 d.gimusi mirksiukas.gif Dėl Majos sunku pasakyti, kas jai susišvietė. Kiek jos kraujuose medžioklės instinkto, o tiksliau- ar tik persekiojimo, kai grobis bėga, ar ir žudymo. Paklausinėkit veisėjos apie tėvus, kitus giminaičius. Kol dar pilnai nepasitikite Maja, nepalikinėkite kartu, kai jūsų nėra namie. Kai jūs esate, stebėkite ir griežtai bauskite šunę, jei reikia. Aišku, kol ji dar nepraėjusi bent bendro paklusnumo dresūros pagrindų, bus nelengva.
Čija turi stiprų bėgančio grobio persekiojimo instinktą, bet pavijusi nebežino, ką daryti. Jei tai katė, bando švelniai laižyti, kaip savo vaiką. Ežiuką irgi bandė laižyti, grįžo kruvinu snukiu. Kai palaižė rupūžę, putos iš nasrų porą valandų dribo. doh.gif Bet Čijos brolis Čidoris be skrupulų pjauna pavytą objektą.
Šiandienos vaizdelis, kai Čija lenda žaisti, o Ainu ryškiai VšNN diena ( visi šunys negražūs ir neprotingi). biggrin.gif Beje, Ainu niekada neišskleidžia nagų prieš Čiją, o pastaroji nenaudoja dantų. mirksiukas.gif
http://youtu.be/Tj5Si2UbPRc
Atsakyti
Sveikutės,

oho kokia tyla blink.gif

maniškis katukas irgi bardavosi, ypač tada kai grįždavau palikusi jį parai ar dviem. Oj moralo kokio būdavo, pasiilgau to...

o aš gimusi gruodį, bet kadangi neužilgo būna didžiosios metų šventės, tai ne taip pikta- turiu šventinį mėnesinį maratoną. Bet irgi labai mėgstu šviesą ir šilumą. Net pajaučiu kaip pasikeičia nuotaika, kai šviečia saulė. Ir net nusipurtau kai pagalvoju, kad ateina tamsos, storų drabužių, ligų, nosies šniurkšėjimo, drebėjimo nuo šalčio metas verysad.gif

Kruopytės baubaššš thumbup.gif Magnuna>>> būtum puiki komikė mirksiukas.gif

Aist>>> kaip smagiai bėgiojat bigsmile.gif Pastebėjau, kad Ainu savo žvilgsniu panaši į Kiarą- tokia nustebusi biggrin.gif pirma taip pagalvojau, o paskui supratau kodėl busy klono nori biggrin.gif

Ruste>>> help!!! Jūsų kaip administratorės klausiu, gal žinot ką padaryti planšetėje, kad vienas toks nepažįstamasis nebeišlindinėtų ir neverstų žiūrėti į jo pakaušį ir Samsung televizorių? (Čia aš apie išlendančias reklamas biggrin.gif) Jau trūko kantrybė, anksčiau irgi išlindinėdavo reklamos, bet nedidukės, o dabar kol išsijungia, tai gali ir iki Kauno nuvažiuot doh.gif Bet įdomiausia, kad šitaip naglai ir per visą ekraną būna tik SM. Ar čia jau pačiam kompiuteryje reikia kažką nustatyti? SM neturi tokios funkcijos, kad kaip nors užblokuoti reklamas? g.gif

Azucena>>> happy birthday (čia naująjai anglei sakau biggrin.gif) viso ko geriausio wink.gif user posted image

Tašytės laiškas wub.gif Tašyt>>> o aš oj kiek tave primaitinčiau biggrin.gif

Visiems kitiems linkėjimai ir pakasiukai oro_buckis.gif
Papildyta:
Kol rašiau, tyla nutrūko thumbup.gif
Atsakyti
Akacija dekui 4u.gif
Nu ti ka merginos? susiai tai susiai ane?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 24 rugsėjo 2014 - 23:22