Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2014 09 21, 19:35)
Kiek per klubus turit ? smile.gif jie siek tiek padidinti, bet nezymiai  ax.gif

~102cm, pagrinde perku M dydi..
Atsakyti
QUOTE(Džiordžas @ 2014 09 21, 20:40)
~102cm, pagrinde perku M dydi..

Tada drasiai M biggrin.gif

Tauryte atsiusiu uz 2-3 val drugstore, palaukit manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 09 21, 19:41)
Tada drasiai M  biggrin.gif

Tauryte atsiusiu uz 2-3 val drugstore, palaukit manes  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 09 21, 14:35)
Šitas visiškai toks pats? kaip supratau tie didesni vistiek peša ax.gif

Na, manau, kad tokie patys. Uzsake man jau.
Guziukas rase, kad dideli pesa, o maziukai geri, todel ir as uzsisakiau maza. Bus matyt, kaip mums patiks.
Gal merginos, kurios jau turi dar pakomentuos.
Atsakyti
Laba diena, merginos gal staigiai pagriebtumėt iš amazono. Kaip tik nemokamas siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(vita2 @ 2014 09 21, 20:57)
Na, manau, kad tokie patys. Uzsake man jau.
Guziukas rase, kad dideli pesa, o maziukai geri, todel ir as uzsisakiau maza. Bus matyt, kaip mums patiks.
Gal merginos, kurios jau turi dar pakomentuos.

nu ne stebuklas tas sepetys... Gal kas panasu turejau ir kazko geresnio tikejausi. Nepasakyciau, kad jis kazkuo skiriasi nuo paprasto pirkto cia g.gif Nu gal vos vos geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 09 21, 22:03)
nu ne stebuklas tas sepetys... Gal kas panasu turejau ir kazko geresnio tikejausi. Nepasakyciau, kad jis kazkuo skiriasi nuo paprasto pirkto cia  g.gif Nu gal vos vos geriau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif. Nors dukra patenkinta. Sako, lengvai šukuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 09 21, 22:24)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif. Nors dukra patenkinta. Sako, lengvai šukuojasi biggrin.gif

Tai gal jūsų slidūs plaukai?
man paprastas peša taip kad šukuotis nesinori.
Turiu jau abu - nepajaučiau skirtumo. Ir mažas ir didelis vienodi
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 09 21, 22:03)
nu ne stebuklas tas sepetys... Gal kas panasu turejau ir kazko geresnio tikejausi. Nepasakyciau, kad jis kazkuo skiriasi nuo paprasto pirkto cia  g.gif Nu gal vos vos geriau  biggrin.gif

Vat maziuko nebandei biggrin.gif va mano triem jis stebuklas zinok bigsmile.gif per tiek meteliu dar nemaciau tiek sukuojanciu plaukus lotuliukas.gif nes matyt gera kai nepesa thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Stepė @ 2014 09 21, 22:38)

O gal jie skirtingi g.gif nes skirtumas labai jauciasi,maziukas daaaaug minkstesnis nei didelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 09 21, 22:43)

O gal jie skirtingi g.gif nes skirtumas labai jauciasi,maziukas daaaaug minkstesnis nei didelis ax.gif

Mano tai vienodi... Tik dydis skiriasi. Net spalva tokia pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 09 21, 22:38)

mano slidus plaukai. Ploni, bet ju daaaug ir baisiai linke susivelti migom, jei tik ne taip pasukuosi biggrin.gif Kirpejos pastoviai nervuojasi, kai apsilankau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2014 09 21, 22:43)
Vat maziuko nebandei biggrin.gif va mano triem jis stebuklas zinok bigsmile.gif per tiek meteliu dar nemaciau tiek sukuojanciu plaukus lotuliukas.gif nes matyt gera kai nepesa thumbup.gif

nu skiriasi tas sepetys nuo kitu mano turetu, tik kad tie dygliukai minksti, lankstus. Todel matyt ir nepesa taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 09 21, 22:58)
Mano tai vienodi... Tik dydis skiriasi. Net spalva tokia pati tongue.gif

Nu mano skiriasi digliukai,pats minkstumas,todel sakau,gal jie nevienodi.....

QUOTE(Pum@ @ 2014 09 21, 23:06)

nu skiriasi tas sepetys nuo kitu mano turetu, tik kad tie dygliukai minksti, lankstus. Todel matyt ir nepesa taip smile.gif

nuo musu turetu ir tas didelis skiriasi,,tikrai malonesnis,bet su maziuku nepalyginsi biggrin.gif
Atsakyti