Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Atejau, aciu pasakyt uz rekomendacija sepeciui thumbup.gif pirma syki maciau dukra besisukuojancia lotuliukas.gif thumbup.gif ir nerekiancia, kad jai pesa thumbup.gif super thumbup.gif pas ja ilgi garbanoti plaukai 4u.gif amzinai susivele tongue.gif pas mus didelis sepetys mirksiukas.gif

O man labai patiko elementarios ON timpos thumbup.gif mirksiukas.gif sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 rugsėjo 2014 - 10:18
QUOTE(shvedryte @ 2014 09 22, 10:10)
Patarkit kokį dydį imti su 25cm pėda?

Patogiausia sportuoti būtų su 8,5 dydžiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos o Crazy yra koks papildomas kodukas? Baisiai uzsimaniau groziu, kuriu realiai nereikia biggrin.gif Na tai kaip sakant jei papildoma akcija tai aisku tada JAMU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 09 22, 11:18)
Atejau, aciu pasakyt uz rekomendacija sepeciui thumbup.gif pirma syki maciau dukra besisukuojancia lotuliukas.gif  thumbup.gif  ir nerekiancia, kad jai pesa thumbup.gif super thumbup.gif pas ja ilgi garbanoti plaukai 4u.gif amzinai susivele tongue.gif  pas mus didelis sepetys mirksiukas.gif

thumbup.gif Jau laukiu su nekantrumu saviskei, nors ir maziuka uzsakiau.
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2014 09 22, 10:35)
Labas rytas smile.gif  http://outlet.blair....s...7314&type=p.                  NB sportiniai bateliai tik už 18$, kodas  U7385  4u.gif                                                                      Čia daugiau nuotraukų.

http://www.amazon.co...0/dp/B00DWHPWEC

Gaila, komanda neperka iš čia verysad.gif
Atsakyti
AnnTaylor dedu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Pirmai liktai ne i ta tema parasiau, kazkaip nesuziurejau. Gal galit kas paaiskinti: sierratradingspot puslapyje 35 proc nuolaida jei perki virs 100 doleriu. Kaip man apskaiciuoti kokia reali butu mano batu kaina jei jie dabar kainuoja 45, o pirks daugiau zmoniu ii virsis sita nurodyta 100 suma?
Atsakyti
QUOTE(bosca1980 @ 2014 09 22, 12:23)
Sveikos mergaites. Pirmai liktai ne i ta tema parasiau, kazkaip nesuziurejau. Gal galit kas paaiskinti: sierratradingspot puslapyje 35 proc nuolaida jei perki virs 100 doleriu. Kaip man apskaiciuoti kokia reali butu mano batu kaina jei jie dabar kainuoja 45, o pirks daugiau zmoniu ii virsis sita nurodyta 100 suma?

Elementariai - is savo batu kainos minusuokit 35%.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 22, 12:26)
Elementariai - is savo batu kainos minusuokit 35%.

Aciu. Kazkodel pasirode, kad sudetingesne bus formule biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites pasufleruokit kas gali buti per parduotuve?

gavau saskaitele Taures, o ten nurodytas kodas parduotuves oldBYVH-3

Nu niekaip neatkasu kas cia per store tokia... o ir lyg nieko nepirkau is ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2014 09 22, 13:25)
Mergaites pasufleruokit kas gali buti per parduotuve?

gavau saskaitele Taures, o ten nurodytas kodas parduotuves oldBYVH-3

Nu niekaip neatkasu kas cia per store tokia... o ir lyg nieko nepirkau is ten biggrin.gif

old navy
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, ar regular dyddžio džinsai 8 ir 12 numerio yra tokio pat ilgio? Mat buvau pirkusi Levis džinsus 12-o nr., tai man jie per sedimąją platūs, o iš ilgio būtų pats tas? blink.gif
Atsakyti