Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 17, 14:08)

Aš jau ir taip buvau prabalsavus už Perlita wub.gif, tik nežinojau, kad čia Jūsų

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 17, 15:25)
Dekui  4u.gif

Ne,kirpti isvis nereik,jei paluka risit i papilotes,auginsit.... smile.gif
Va Perla palaidais plaukais  biggrin.gif

Koooks grožis wub.gif
QUOTE(virga @ 2014 10 17, 17:42)
Prabalsavom. Dar, ir kitokiu maciau jos foto Facebooke. Manau, kad ta pati panele, nes ta pati suknele.  wub.gif
Sveikos visos!
O, mes baiginejam savo maisteli ir pereisim manau prie sito. Vargsatam su valgymu. Vakar vyras zoo pardej nupirko pastos, kepeneliu skonio. Ja, reikia i maista maisyti. Tai valgo tada. Arba i zaisla ideti, tai tada zaidzia ir valgo. Bet, kiek taip zaisti? Nors, svoris tai nemazeja.  lotuliukas.gif Sveria 3 kg. Nepanikuoju dar, bet va noriu to gero maisto.
Dzaclina, ar gerai valge sita maista tavo suniukai? Nezinau ar 1kg uzsisakyti ar iskarto 5kg? 5kg pigiau iseina ir dar pristatymas nemokamas.  biggrin.gif

Man šiandien vetas pasakė, kad pradarytą pakelį galim laikyti tik 2 mėnesius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2014 10 17, 22:01)
Virga, dabar perskaiciau tavo posta. O bandet sverti kiek ji suvalgo g per diena ir kokio maisto? Sveria tai normaliai smile.gif

Pakol, nebuvo paskelbus bado dietos suvalgydavo 50 g sauso maisto. Dabar 22-25g. per diena. Prie to gauna skanuka grizus is lauko(4-5). Per pietus sausos vistos pagaliuka ir vakare puse pagaliuko dantex. Obuolio kelis gabaliukus arba morkos irgi. Dar nektarina megsta. O, siaip visokiu skanestu nuo stalo negauna. Gal, ir normalus tas svoris butu. Bet, ji yra nedidelio ugio. Veiseja sake, kad idealu, jei ji svertu 2,7kg. Bijau del girneliu. Prigasdino cia vetai, kad tai jorku silpna vieta. Ir vis kai tikrina, tai jiems uzkliuna. Todel mes geriam papildus. Neramina, kad ant lovos neuzsoka(anksciau galejo). Ant sofos irgi sunkiai. verysad.gif
O, kaip jusu visu? biggrin.gif
QUOTE(Gitka @ 2014 10 17, 22:22)
*Aš jau ir taip buvau prabalsavus už Perlita  wub.gif, tik nežinojau, kad čia Jūsų
Koooks grožis wub.gif
**Man šiandien vetas pasakė, kad pradarytą pakelį galim laikyti tik 2 mėnesius  g.gif

drinks_cheers.gif
Aciu. Tada reiks pirkti mazesne pakuote. Ir ne zuvi. Zuvies nemegsta mano mazoji. biggrin.gif
P.s. Merginos ar nesiojat batukus? Maciau Jolantuko paneles su batais. Mes pereita ziema be batu ziemojom. Kai buvau LT nupirkau vasko padukams. Kazin, ar ne per velu pratinti prie batu? Kojines tai namie nusiima su dantim. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 10 17, 22:30)
Neramina, kad ant lovos neuzsoka(anksciau galejo). Ant sofos irgi sunkiai.  verysad.gif
O, kaip jusu visu?  biggrin.gif

Merginos ar nesiojat batukus? Maciau Jolantuko paneles su batais. Mes pereita ziema  be batu ziemojom.

uzsoka ir dar su visokiais vikruntasais doh.gif Isvis ji jei ko nori taip idomiai soka visom keturiom vienu metu i auksti (ta prasme ne galva auksciau su priekinem kojom - o kaip stovi ant zemes taip ir ore lotuliukas.gif )

Net neturim... Nelabai ant saviskes ir isivaizduoju juos blush2.gif
Atsakyti
Virga- paskaičius ką tu duodi šuniui nori, kad ji sausiaką valgytų.Skaniukai turi būti duodami už tam tikrą atliktą darbą, pvz. Pas mane po maudynių ar po šukavimosi, bet neieiti į dienos meniu.
Mano šunys turi batus, bet dėvi tik kai labai šalta, VIsta - pagal būtinybę.Jei šuniukas jaunas ir sveikas kam batai, grūdinkit.

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 10 17, 21:30)
Pakol, nebuvo paskelbus bado dietos suvalgydavo 50 g sauso maisto. Dabar 22-25g. per diena. Prie to gauna skanuka grizus is lauko(4-5). Per pietus sausos vistos pagaliuka ir vakare puse pagaliuko dantex. Obuolio kelis gabaliukus arba morkos irgi. Dar nektarina megsta. O, siaip visokiu skanestu nuo stalo negauna. Gal, ir normalus tas svoris butu. Bet, ji yra nedidelio ugio. Veiseja sake, kad idealu, jei ji svertu 2,7kg. Bijau del girneliu. Prigasdino cia vetai, kad tai jorku silpna vieta. Ir vis kai tikrina, tai jiems uzkliuna. Todel mes geriam papildus. Neramina, kad ant lovos neuzsoka(anksciau galejo). Ant sofos irgi sunkiai.  verysad.gif
O, kaip jusu visu?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Aciu. Tada reiks pirkti mazesne pakuote. Ir ne zuvi. Zuvies nemegsta mano mazoji.  biggrin.gif
P.s. Merginos ar nesiojat batukus? Maciau Jolantuko paneles su batais. Mes pereita ziema  be batu ziemojom. Kai buvau LT nupirkau vasko padukams. Kazin, ar ne per velu pratinti prie batu? Kojines tai namie nusiima su dantim.  lotuliukas.gif

O gal jinai pas jus privalgo visko ką išvardinot, tai nebesijaučia alkana g.gif ir nebevalgo. Manajai irgi užeina tokie nevalgiadieniai, dažniausiai po rujos kažkas pasikeičia ir nebeėda...

Manoji užšoka ant lovos jau nuo mažų dienų, bet pvz ant kelių man sėdint ant aukštesnės kėdės tik neseniai išmoko. O šiaip ji strakalas yra, į aukštį moka gerai pašokti, jinai į tetį atsigimė, jis toks strakalas biggrin.gif
O dėl batukų aš tai ne nededu biggrin.gif , man kažkaip šuniukams atrodo visiškai nepatogu su jais, aš ir striukytę dedu dažniausiai tik tam, kad purvų labai daug yra per lietų, arba, kad žiemą sniegas tiek neliptu prie plaukų.
Papildyta:
QUOTE(jolantukas1 @ 2014 10 18, 07:36)
Virga- paskaičius ką tu duodi šuniui nori, kad ji sausiaką valgytų.Skaniukai turi būti duodami už tam tikrą atliktą darbą, pvz. Pas mane po maudynių ar po šukavimosi, bet neieiti į dienos meniu.
Mano šunys turi batus, bet dėvi tik kai labai šalta,  VIsta - pagal būtinybę.Jei šuniukas jaunas ir sveikas kam batai, grūdinkit.

Sveikos

drinks_cheers.gif va va ir aš apie tą patį pagalvojau, kad šuo paprasčiausiai privalgo kas skaniau, tai sausiako nebenori.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2014 10 17, 17:08)
oiii Dzaclina labia grazus jusu suniukas labai labai  wub.gif

4u.gif

QUOTE(Mantė' @ 2014 10 17, 17:47)
Prisidedu prie pagyru Dzaklinos Perlai 4u.gif  Prabalsavau smile.gif

4u.gif

QUOTE(Gitka @ 2014 10 17, 18:22)
Man šiandien vetas pasakė, kad pradarytą pakelį galim laikyti tik 2 mėnesius  g.gif

Sake doh.gif doh.gif doh.gif as perku maista didelem pakuotem susipilu i dezutes ir viskas,svarbu kad butu uzdarytos..Drasiai galit pirkti daugiau. Juk patys vet pardavineja sverema maista is maisu-manot per 2men ten visus ir isperka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas paneles! biggrin.gif
Dabar suprantu, kad ji per daug prisiskanauja ne sauso maisto. verysad.gif
Mano maze irgi sokinejo ant lovos, gana aukstokos. Ir ant sofos be problemu. Nesokli pasidare neseniai. Ar jau "suseno"? Jai dabar metukai ir septyni men.
Aciu visom pasisakiusiom! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 10 18, 07:42)

Mano maze irgi sokinejo ant lovos, gana aukstokos. Ir ant sofos be problemu. Nesokli pasidare neseniai. Ar jau "suseno"? Jai dabar metukai ir septyni men.

Kiekvienas suo individuoliai smile.gif Pas mane mergina 8.5m o zaidzia,daugiau nei suniukas jaunas lotuliukas.gif lotuliukas.gif pamatyti reiketu,kaip uzsukta,visas 24h doh.gif doh.gif Kiti buna,kad jau maziau zaidzia,zaislu nebeima....visko buna,
Atsakyti
Foto ne kokia biggrin.gif
Nauja plaukuosena lotuliukas.gif
Mano Ponis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 18, 12:21)
Foto ne kokia  biggrin.gif
Nauja plaukuosena  lotuliukas.gif
Mano Ponis  blush2.gif

Truputį apdraskytas Ponis hihihi.gif Vidury procedūros pasiganyt pabėgo? lotuliukas.gif

O Perlita nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 16:23)
Truputį apdraskytas Ponis hihihi.gif Vidury procedūros pasiganyt pabėgo?  lotuliukas.gif

O Perlita nuostabi  wub.gif

Dekui 4u.gif

Na ponis realiai geriau atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galiu sulaukti patarimo blush2.gif Žinau, kad jau senai išdiskutuota tema, bet gal kuri turės laiko ir noro patarti 4u.gif

Maniškis 4 mėn. ėdrūnas apetitu nesiskundžia. Buvau parinkusi RC maistelį (veisėjų neturim). Žinojau, kad RC maistas vertinamas skeptiškai, bet argumentas, kad jis prifarširuotas kancerogenais ir skonio stiprikliais, privertė ir mane susimąstyti bei ieškoti kito maistelio. Vyrukas nealergiškas, valgo bet ką (paeksperimentavom - ir žalią svogūną "susiurbia" lotuliukas.gif ) - ką rinktis? Linkstu prie Nutra Gold, nes ten baltymų kiekis nesiekia 30 proc...? g.gif

Gal dar galite priminti ką jūsų šuniukai valgo?
Atsakyti