Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 20:10)
Gal dar galite priminti ką jūsų šuniukai valgo?

Taste of the wild mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 18, 20:04)
Dekui  4u.gif

Na ponis realiai geriau atrodo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Foto tikrai ne geriausios kokybės, tai net sunku suprasti - ten jorkas? Plikai skustas? Įdomu sulaukti ir gražios Ponio foto - įvertinsim kas gražesnis hihihi.gif Bet abejoju, kad grožiu pralenks Perlą wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 17:13)
Foto tikrai ne geriausios kokybės, tai net sunku suprasti - ten jorkas? Plikai skustas? Įdomu sulaukti ir gražios Ponio foto - įvertinsim kas gražesnis hihihi.gif Bet abejoju, kad grožiu pralenks Perlą  wub.gif  smile.gif

Tik jau nebe toks grazus smile.gif kreidele nusitrynus biggrin.gif Jep cia Jorkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 18, 20:12)
Taste of the wild mirksiukas.gif

Veisėjų rekomenduotas?

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 18, 20:29)
Tik jau nebe toks grazus smile.gif kreidele nusitrynus  biggrin.gif Jep cia Jorkas  biggrin.gif

Stiliovas thumbup.gif Maniau, kad ten bajeris, nes dar ant nugarytės keli lyg neskusti lopeliai matėsi... Norėčiau tokį jorką gyvai lauke sutikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 17:45)
Stiliovas  thumbup.gif Maniau, kad ten bajeris, nes dar ant nugarytės keli lyg neskusti lopeliai matėsi... Norėčiau tokį jorką gyvai lauke sutikti biggrin.gif

Ten kreidele nudazyti plemai buvo,kojos,karciai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Perlinka ir Ponis wub.gif wub.gif

mano madamos
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2014 10 18, 18:16)

Damos ,kaip visada thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 20:45)
Veisėjų rekomenduotas?

nea, mums kur dave maisteli - man visai nepatiko jis, tai pati susiradau geresni ir perejom wink.gif Tinka man jo sudetis, kaina - tai nebesimetau...
Atsakyti
Tuo man ir patinka jorkai - gali "pasipuošti" kaip nori thumbup.gif Prieš tai nebuvo tekę matyti jorkų-pankų thumbup.gif

Jolantuko panelės kaip visada žavios wub.gif Ilgai praleidi laiko su fotiku, kol pagauni tokias nuotraukas? Ar pakankamai ramios damos, ne judrios?

Kriste, o kokį veisėja buvo rekomendavusi?

Beje, Jolantukai, dalyvaujate parodose? Dzaclina, jei nemaišau, dalyvauja? Su Perla?
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 20:10)

Gal dar galite priminti ką jūsų šuniukai valgo?

Musu veiseja su acana lamb and okanagan apple 25% baltymu maisteliu musu princese perdave smile.gif,
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 22:19)

Kriste, o kokį veisėja buvo rekomendavusi?

oi nebepamenu - konservai kazkokie, as ju ne karto nepirkau ir net neiskojau - ta dezute kur dave sumaitinau ir viskas (konservais maitint neplanavau, tad net nesigilinau...)
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 18, 21:20)
Damos ,kaip visada  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 22:19)
Jolantuko panelės kaip visada žavios  wub.gif Ilgai praleidi laiko su fotiku, kol pagauni tokias nuotraukas? Ar pakankamai ramios damos, ne judrios?

Beje, Jolantukai, dalyvaujate parodose? Dzaclina, jei nemaišau, dalyvauja? Su Perla?

ačiū 4u.gif aišku visko būna,bet jos klauso mano komandų, tai supaprastina darbą.
Sandros Perla ir mano Naomi jau ilsisi nuo parodų.
Atsakyti