QUOTE(Kaliteja @ 2014 10 25, 12:31)
Kažkaip pasigedau vienos forumietės,kuri tikrai laaabai plūsdavo šeimas kurios nusiperka šunis turėdamos mažus vaikus.............. o čia tik šiaip,merginos stipriau suregavo.
Manau nuo suaugusių priklauso vaiko elgesys su gyvūnu
pasisakysiu
seip jei galeciau pasukti laikrodi atgal pirkciau didesni suniuka butent del saugumo.
bet yra kaip yra ir turiu atsakomybe suniuka saugot o vaika auklet. vyras jau bumba kad suni labiau nei vaika myliu, nors is tikro as saugau. be mano prieziuros suniukas yra virtuvej savo guolyj uzdarytas. pvz jei einu praustis ir vaikas zino neturi teises jo paleist. ir pansiai ir t.t.

sunku laviruotis, duokdie kad man taip iki suniuko gyvenimo galo sekmingai ji saugoti.
kitas dalykas dirbt su vaiku, bet vaikas yra vaikas, apsisukes neaisku ka darys
zodziu nematau, turiu buti rami kad jie atskirti
zinot tai primena man drauges istorija kuri kai pagimde antra vaikeli, didesnioji buvo tokia pavydi, kad drauge bijojo jas palikt be prieziuros: uzmigdydavo abi panas, pernesdavo mazaja I kita kambari, atsidarydavo vonioj duris ir maudydavosi, nes bijojo kad didzioji mazajai kanors padarys nes pavydas ... su laiku susigyveno.... bet tokiu problem neisvengtum gal ir su didesniu suniuku, tik didesnis gali pats vaikui ykasti. taip pat pavojinga.