Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

Dzaclina, Poniui trūksta spalvos ir "cviakų" lotuliukas.gif

Jolantuk, tavo damos iš Dzaclinos ar kitos veisėjos? Kada jorkai "išeina į pensiją"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 19, 18:33)
Dzaclina, Poniui trūksta spalvos ir "cviakų" lotuliukas.gif

Jolantuk, tavo damos iš Dzaclinos ar kitos veisėjos? Kada jorkai "išeina į pensiją"?  smile.gif

Ne, mano damos ne iš jos.Jorkai, kaip ir kiti šunys neina į pensiją, nuo 8 metų prasideda veteranų klasė, taip kad parodose galima ilgai dalyvauti jei tik noras nedingsta.
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 18, 19:19)
Beje, Jolantukai, dalyvaujate parodose? Dzaclina, jei nemaišau, dalyvauja? Su Perla?

Mano visi sunys jau beveik pencininkai lotuliukas.gif lotuliukas.gif nauja karta auginu g.gif
O Perla augina plaukus,nes pries metus beveik plika patapo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir tada jau i veteranu klase varys..manau kokiu 9m tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 21, 14:04)
Mano visi sunys jau beveik pencininkai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nauja karta auginu  g.gif
O Perla augina plaukus,nes pries metus beveik plika patapo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir tada jau i veteranu klase varys..manau kokiu 9m tai tikrai  biggrin.gif

Mėgsti eksperimentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 10 21, 13:07)
Mėgsti eksperimentuoti  biggrin.gif

Nu jo..... lotuliukas.gif Ko tik tie mano sunys nera mate doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės!

Keli žmonės matyti, o kiek daug naujų narių! smile.gif

Perla su kompanija tai wwoow smile.gif

Ir jolantuko mergos - kaip visada wub.gif
Atsakyti
mergytes, paskykit man du dalykelius prasau:

1. ar negalima kad ir kartais duoti suniukui slapio maisto? ar geriau nereikia?
2. ar nedildote nagu? karpote? labia pavojinga su zirklemis.....
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2014 10 24, 12:53)
mergytes, paskykit man du dalykelius prasau:

1. Jūsų pasirinkimas. Dantims sveikiausia - sausiakas.
2. Abejoju, kad dildyti galima; manau, kad gali pradėti sluoksniuotis. Kirpti. Jokio pavojaus nėra. Svarbu neįkirpti į gyvnagį.
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2014 09 24, 15:43)
graži dienelė  4u.gif

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 09 27, 15:07)
Namuose,tiesiog Ella  blush2.gif 7.5men

Fainuolės wub.gif ]

QUOTE(scholastika @ 2014 09 30, 08:36)
mes savo augintinio specialiai nezudem, atsitiko nelaime. o vaikas nebuvo vienas namie, zaide uzsidares savo kambaryje

Mano sūnus buvo 4m. kai nusipirkome šuniuką ir niekada nieko nenutiko. Manau per mažai aiškinote vaikams.

QUOTE(jolantukas1 @ 2014 09 30, 21:43)
Šeima skaudžiai pasimokė, tikiuosi ateityje jei norės šuns, bus pakalbėta su vaikais kaip elgtis su gyvunėliais.

Pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 10 17, 15:25)
Va Perla palaidais plaukais  biggrin.gif

Pamenu šią foto wub.gif

Kažkaip pasigedau vienos forumietės,kuri tikrai laaabai plūsdavo šeimas kurios nusiperka šunis turėdamos mažus vaikus.............. o čia tik šiaip,merginos stipriau suregavo.
Manau nuo suaugusių priklauso vaiko elgesys su gyvūnu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visom! Mes antradieni pas kirpeja uzsirasem. Jau du kartus kirpom plaukus. Paskutini karta vasara trumpai. Nezinau, kaip dabar kirpti? Ziema kombinzonus nesiojam. Ir dabar jau striuke ar liemene uzsidedam. Pas mus nesilta. Pasirodom.

http://s017.radikal....26540f46250.jpg

http://s14.radikal.r...12db618ee9f.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 25 spalio 2014 - 21:12
QUOTE(Kaliteja @ 2014 10 25, 12:31)
Kažkaip pasigedau vienos forumietės,kuri tikrai laaabai plūsdavo šeimas kurios nusiperka šunis turėdamos mažus vaikus.............. o čia tik šiaip,merginos stipriau suregavo.
Manau nuo suaugusių priklauso vaiko elgesys su gyvūnu  4u.gif

pasisakysiu bigsmile.gif
seip jei galeciau pasukti laikrodi atgal pirkciau didesni suniuka butent del saugumo.
bet yra kaip yra ir turiu atsakomybe suniuka saugot o vaika auklet. vyras jau bumba kad suni labiau nei vaika myliu, nors is tikro as saugau. be mano prieziuros suniukas yra virtuvej savo guolyj uzdarytas. pvz jei einu praustis ir vaikas zino neturi teises jo paleist. ir pansiai ir t.t. biggrin.gif sunku laviruotis, duokdie kad man taip iki suniuko gyvenimo galo sekmingai ji saugoti.
kitas dalykas dirbt su vaiku, bet vaikas yra vaikas, apsisukes neaisku ka darys
zodziu nematau, turiu buti rami kad jie atskirti

zinot tai primena man drauges istorija kuri kai pagimde antra vaikeli, didesnioji buvo tokia pavydi, kad drauge bijojo jas palikt be prieziuros: uzmigdydavo abi panas, pernesdavo mazaja I kita kambari, atsidarydavo vonioj duris ir maudydavosi, nes bijojo kad didzioji mazajai kanors padarys nes pavydas ... su laiku susigyveno.... bet tokiu problem neisvengtum gal ir su didesniu suniuku, tik didesnis gali pats vaikui ykasti. taip pat pavojinga.
Atsakyti
Vakar sulaukem 8 menesiu, ta proga sukaupiau jegas ir apkirpau lotuliukas.gif doh.gif Mums tokios foti nesigauna kaip Jolantukui - fotikas nespeja fokusuot merginos, tad iseina kaip iseina blush2.gif

user posted image

user posted image

beje per si menesi tik 10 gr tepriaugom - matyt viskas, pasieke mergina savo riba...
Atsakyti