Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

Kriiste, labai liuksiska kalyte.
Norejau patarimo is jusu. Kaip zinoti, ar yra blusu? Sukuodama ant pilvo odeles pastebejau kelis juodus taskiukus, na jie odoje. Is pradziu maniau, kad apgamai, bet tikrai ne. Bandziau googlint, lyg radau, kad tai gali but nuo blusu. Ar tiesa? Gal teko susidurt? Musiskei dar tik 5 men, tad ir mums viskas nauja smile.gif
Atsakyti
Kriiste, tikrai graži panelė wub.gif
Atsakyti
Aciu flirt.gif
Atsakyti
Kriiste wub.gif grazi mergyte. Balionelis jai 4u.gif

Maniske irgi nemegsta fotkintis. Nufotkinau, pas "teva" ant ranku, kai is kirpyklos vaziavom. Kirpo trumpai, kad nesiveltu plaukuciai po rubais. Gruodi, kai kirpsim, paliksim ilgesnius, kad nesusaltu.
Labas vakaras visom! biggrin.gif
http://s020.radikal....bf20401f34c.jpg
Atsakyti
Kriiste,ar butu galima pas jus i kirpimo kursus? smile.gif blush2.gif smile.gif
Jetau,kaip butu faina,kad galeciau pati savo pana sitaip graziai apkirpti,nereiketu nei i kirpykla vezt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 10 30, 22:08)
Kriiste  wub.gif grazi mergyte. Balionelis jai  4u.gif

Maniske irgi nemegsta fotkintis. Nufotkinau, pas "teva" ant ranku, kai is kirpyklos vaziavom. Kirpo trumpai, kad nesiveltu plaukuciai po rubais. Gruodi, kai kirpsim, paliksim ilgesnius, kad nesusaltu.
Labas vakaras visom!  biggrin.gif
http://s020.radikal....bf20401f34c.jpg

dekui blush2.gif

ziuriu jus jau su striukyte i kiema einat, as dar galvoju apie ziema, tad kol kas su dzemperiuku vedu, gal jau per salta blush2.gif g.gif

QUOTE(maltakava @ 2014 10 31, 07:51)
Kriiste,ar butu galima pas jus i kirpimo kursus? smile.gif  blush2.gif  smile.gif
Jetau,kaip butu faina,kad galeciau pati savo pana sitaip graziai apkirpti,nereiketu nei i kirpykla vezt. 4u.gif

net sugedinot blush2.gif lotuliukas.gif Nesu as kirpeja - pereita menesi nugara nuvariau, pilvuka, si menesi galva ryzausi aptrumpinti - pirmieji bandymai blush2.gif Is tikro paziurekit filmuku youtube ir pamatysit - nieko ten sudetingo nera mirksiukas.gif Aisku kirpykloje dailiau butu apkirpe manau, bet nebandysi - ir neismoksi... Pas mus kiek girdejau kirpykla viena, kirpimas 50 lt ir eiles po 2 menesius doh.gif As uz masinele 15 svaru mokejau - tad ji jau senai man atsipirko ir nereik prie nieko taikytis - pagavo ikvepimas, pasigavau suni ir psio... blush2.gif Manau kai apzels - sekantys kartai ir greiciau ir dailiau bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 31, 09:49)
dekui blush2.gif

ziuriu jus jau su striukyte i kiema einat, as dar galvoju apie ziema, tad kol kas su dzemperiuku vedu, gal jau per salta blush2.gif  g.gif
net sugedinot blush2.gif  lotuliukas.gif Nesu as kirpeja - pereita menesi nugara nuvariau, pilvuka, si menesi galva ryzausi aptrumpinti - pirmieji bandymai blush2.gif  Is tikro paziurekit filmuku youtube ir pamatysit - nieko ten sudetingo nera mirksiukas.gif  Aisku kirpykloje dailiau butu apkirpe manau, bet nebandysi - ir neismoksi... Pas mus kiek girdejau kirpykla viena, kirpimas 50 lt ir eiles po 2 menesius doh.gif  As uz masinele 15 svaru mokejau - tad ji jau senai man atsipirko ir nereik prie nieko taikytis - pagavo ikvepimas, pasigavau suni ir psio... blush2.gif  Manau kai apzels - sekantys kartai ir greiciau ir dailiau bus  lotuliukas.gif

Man tai labai grazus jusu kirpimas. smile.gif
Gerai jus cia sakot,gal tikrai reikia masinele nusipirkt ir po truputi,po truputi,gal pavyktu ir man ismokti kirpti....kiek pinigu sutaupyciau biggrin.gif
Jei nesunku imeskite dar nuoroda masineles is kur buvot pirkusi...maciau anksciau,kad buvot imetusi,ale taip tingiu ieskot po visa tema blush2.gif Gal pribrest mintis ir man nusipirkt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2014 10 31, 15:37)
Man tai labai grazus jusu kirpimas. smile.gif
Gerai jus cia sakot,gal tikrai reikia masinele nusipirkt ir po truputi,po truputi,gal pavyktu ir man ismokti kirpti....kiek pinigu sutaupyciau biggrin.gif
Jei nesunku imeskite dar nuoroda masineles is kur buvot pirkusi...maciau anksciau,kad buvot imetusi,ale taip tingiu ieskot po visa tema blush2.gif Gal pribrest mintis ir man nusipirkt. 4u.gif

http://www.ebay.co.u...=item460e222427
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 31, 11:49)
dekui blush2.gif

ziuriu jus jau su striukyte i kiema einat, as dar galvoju apie ziema, tad kol kas su dzemperiuku vedu, gal jau per salta blush2.gif  g.gif

Baltai pavydziu, kad mokat ir galit kirpti savo panele. Man, tas malonumas kirpykloj nepigiai(nors ir NO) kainuoja. doh.gif
Pas mus orai permainingi. Iki dabar nesiojom liemene pasiltinta su knopkem is JR. Bet, kai apkirpom dar trumpiau, tai dedu striuke. Beje ir vasara nesiojom maikutes, suknytes. Kad, nepamirstu rengimosi iprociu. lotuliukas.gif
Gero sekmadienio popiecio visom! Mes i svecius su Kyra vaziuosim. Puosiames abi.
nail.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 11 02, 15:25)
Baltai pavydziu, kad mokat ir galit kirpti savo panele. Man, tas malonumas kirpykloj nepigiai(nors ir NO) kainuoja.  doh.gif
Pas mus orai permainingi. Iki dabar nesiojom liemene pasiltinta su knopkem is JR. Bet, kai apkirpom dar trumpiau, tai dedu striuke. Beje ir vasara nesiojom maikutes, suknytes. Kad,  nepamirstu rengimosi iprociu.  lotuliukas.gif
Gero sekmadienio popiecio visom! Mes i svecius su Kyra vaziuosim. Puosiames abi.
nail.gif

tai susikaupkit ir pabandykit mirksiukas.gif

pas mus irgi orai visokie, bet pagalvoju kad bus -10, tad kombius ir striukes laikau jiems lotuliukas.gif Berta rengtis nemegsta (nei apsirengt, nei nusirengt, urzgia pati ant saves) - bet apsirengus nebesiblasko, viskas ok jau cool.gif Dukra kaledu seneliui laiska parase, kad dovanu nori gauti DAUG rubeliu Bertai, ypac sukneliu, tad dabar daug neturiu, tik senai kur pirkau - visa nauja kaupiu dovanai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Jau savaite, kai musu mergina rujoja unsure.gif Idomu kiek tai tesis dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 11 07, 16:49)
Jau savaite, kai musu mergina rujoja unsure.gif Idomu kiek tai tesis dar blush2.gif

Kiekvienos kalytes ruja skirtinga....iki menesio panasiai smile.gif Bet tada turit stebeti ja,jei pirma ruja,po 2men po rujos gali buti netikras nestumas....Jei prades zaislus nesioti,cvypti,kasti guoliuka,tada reikes daug kruvio,net ir naktiniu pasivaiksciojimu doh.gif
Atsakyti