Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

QUOTE(pikute84 @ 2014 12 23, 11:20)
Sveikos, jorkiuku šeimininkės smile.gif  Aš namuose laikau jau 6 metukų jorkiuką, bet vis pagalvoju apie antrą šuniuką, nes maniškiui labai liūdna vienam namie. Visą dieną vienas miega, o šiaip jis labai žaismingas ir linksmas. Gal Jūs kuri laikote du? Aš mastau ar priims mano seniukas naują jauną draugą/ę, ar nenuskriaus jaunesnio g.gif

Priims ar nepriims priklausys nuo jusu.Visi sunys skirtingu charakteriu.
Pas mane abi dominuojancios kales, buna visko.
Sunys miega per para 16 val. nera skirtumo ar vienas, ar daugiau sunu diena jie bet kokiu atveju miegos, jei neuzsiimsit su jais.

Linkiu visoms graziu svenciu
Atsakyti
Ir as linkiu visoms graziu svenciu. Daug dovanu nuo Kaledu senio. O, jusu augintiniams skaniu kauliuku! wub.gif
Atsakyti
Ar daug papasakojo jusu suniukai sia nakti? tongue.gif
Su ŠV Kaledom !!! daug, daug skaniu kauliuku smile.gif
Atsakyti
Ramu cia smile.gif
o mums jau 6 men tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 27 gruodžio 2014 - 13:11
Burgunt, gražus berniukas (?) thumbup.gif Mes irgi šią savaitę 6 mėn. atšventėme smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
O kokį perkat the taste of the wild mažyliams, su kuo labiausiai mėgsta, ir iš kur perkates, gal yra pabandymui su mažesniais kiekiais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 12 28, 19:12)
Burgunt, gražus berniukas (?)  thumbup.gif Mes irgi šią savaitę 6 mėn. atšventėme smile.gif

Aciu 4u.gif
ooo turim bendraamziu smile.gif mums gruodzio 24 buvo 6 men
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 12 28, 21:40)
Aciu 4u.gif
ooo turim bendraamziu smile.gif mums gruodzio 24 buvo 6 men

Mums 22 smile.gif Jūs kirpę nuo snukučio plaukučius? Lyg trumpesni nei mūsiškio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2014 12 28, 21:49)
Mums 22 smile.gif Jūs kirpę nuo snukučio plaukučius? Lyg trumpesni nei mūsiškio smile.gif

taip, apkirpom, nes jau geras kudlius buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Su šventėm 4u.gif

Burgunt, o kirpot patys ar kirpykloje?
Aš kaip tik laukiu kol snukučio plaukai nuaugtų ir galima butų surišt ar supint plaukus taip kad i akis nelystų. Jau nemažai nuaugo, kuo labai džiaugiuosi, be problemų surišu. O kirpykloj taip ir neapsilankem dar. Pedutes pati iskarpiau, ausis bandžiau apkarpyt, bet nekažką gavosi biggrin.gif

Atsakyti
Mes vis nepriauginam norimo ilgio - greitai išsidrasko ir vaikšto nieko nematydamas biggrin.gif

Beveik prieš 3 mėn. apie mano šunį buvo kalbama: "...tokio sudėjimo ir išvaizdos šuniukas kaip jūsų nebeturi jokio įrodymo apie vien tik Jorkšyrus genuose, nes kai jis paaugs, išstyps, galite savo nuostabai ir nenaudai įžvelgti ir visai kitų veislių bruožų arba netgi ne veislių, o beveislių... <...> iš viso neaiškiai padarytiems "Jorkams" kaip kad jūs nupirkote...". Po šio komentaro pasakiau, kad nebedėsiu foto šioje temoje. Bet... Paaugo... Smalsumo vedina, įkeliu foto (kurią galiu bet kada ištrinti, kad neklaidinčiau "dar tik besidominčių žmonių suvokimą apie Jorkšyro terjerus") - labai skiriasi nuo jūsiškių, kad šiukštu negalėčiau jo foto talpinti šioje temoje? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Musu mergina siandien 10 men atsvente - ta proga pirma karta davesi ausis pesiojama - matyt subrendo grozio proceduroms lotuliukas.gif Tik va per visas tas sventes ir isvykas - svorio numete - matyt is streso, besveria 2005 g.gif
Atsakyti