Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro Terjerai

veziau Ryci pas kirpeja nagu kirpt ir kad ausytes papesiotu tai paprasiau kad ir plaukus nuo snukucio pakirptu. o paskui as pati ausis apkirpau ir jau pati ji. planuoju kirpimo masinele nusipirkt ir pati kirpt ateityje g.gif man atrodo nieko sudetingo nera , su praktika viskas gausis. Tik kad raitosi kaip kirmeliukas lotuliukas.gif

Poisson'è labai grazus jusu maziukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2014 12 23, 11:20)
Sveikos, jorkiuku šeimininkės smile.gif  Aš namuose laikau jau 6 metukų jorkiuką, bet vis pagalvoju apie antrą šuniuką, nes maniškiui labai liūdna vienam namie. Visą dieną vienas miega, o šiaip jis labai žaismingas ir linksmas. Gal Jūs kuri laikote du? Aš mastau ar priims mano seniukas naują jauną draugą/ę, ar nenuskriaus jaunesnio g.gif

Visuomet yra lengviau laikyti du šunis nei vieną smile.gif Nepriklausomai kada jie įsigyti, bet dviese visiems smagiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ir mes,norime pasveikinti visus su Sventem... 4u.gif

Linksmu,Dosniu,Laimingu,Sveiku ir Graziu Jums 2015-uju metu!
Velniuko Palikuonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2014 12 29, 23:39)
Ir mes,norime pasveikinti visus su Sventem... 4u.gif

Linksmu,Dosniu,Laimingu,Sveiku ir Graziu Jums 2015-uju metu!
Velniuko Palikuonis  smile.gif

koks fainulka thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais metais merginos!user posted image
Atsakyti
SU NAUJAIS METAIS JUS VISAS!!
bliamba noriu pasiguosti. nezinau, ka daryti, kodel koridoriuj ant kilimo mano sunytis karts nuo karto pasisioja verysad.gif jau 8 menesiai. tik praziopsojau kas valanda I lauka - ir padare doh.gif nu greit pashvinksim unsure.gif
Atsakyti
[quote=uogute,2015 01 02, 20:53]
SU NAUJAIS METAIS JUS VISAS!!
bliamba noriu pasiguosti. nezinau, ka daryti, kodel koridoriuj ant kilimo.......

kilima meskit lauk, kilima laiko ankstesnes palutes/tualetu.
P.S.kilima visada galesit sugrazinti atgal, po kazkiek laiko smile.gif
Atsakyti
[quote=Dalelė,2014 12 28, 23:28]

foto labai šilta wub.gif

Atsakyti
Sveikos!
Su naujais metais 4u.gif

Dalele, tikrai labai silta nuotrauka smile.gif as irgi svajoju apie dar viena jorksyra, tik idomu, kaip sutartu 2 berniukai, gal kas turit patirties siuo klausimu? Ar nebutu konkurencijos tarp ju?

Dzaclina, kaip suprantu, turite mazyliu siuo metu? Sveikinu, labai mielas suniukas 4u.gif

Armanix, vakar vezem i kirpykla Marseli, dabar dar labiau panasus i Fiona smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 01 03, 11:20)
Armanix, vakar vezem i kirpykla Marseli, dabar dar labiau panasus i Fiona smile.gif

smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2015 01 03, 12:20)
Dalele, tikrai labai silta nuotrauka smile.gif  as irgi svajoju apie dar viena jorksyra, tik idomu, kaip sutartu 2 berniukai, gal kas turit patirties siuo klausimu? Ar nebutu konkurencijos tarp ju?

Ačiū merginos smile.gif Čia ne mano jorkai, o mano sunėno. Aš už auklę lotuliukas.gif Tik ta aukle labai dažnai būnu. Šį kart 3 savaitėms jie svečiuojasi pas mane. Pati turiu didelį šunį (Pietų Rusijos aviganį) ir katiną.
Šie jorkai skirtingo amžiaus (5 ir 7 metai), abu berniukai, bet sutaria jie gerai. Žinoma pasigriebia kartais vieną žaislą, kurio būtinai abiems reikia ir tąso vienas į vieną pusę, kitas į kitą. Vis paurgzdami. Bet tai šuniška, jei jau pikčiau urzgia sudrausminu. Šunys (nepriklausomai nuo veislės) yra bandos gyvūnai. O bandoje visada yra vienas vadas. Tas vadas visada yra šeimininkas. Tuomet ir tvarka smile.gif
Aš visada už du šunis jiems linksmiau, nebūna liūdna, kai palieki vienus. Ir pačiai lengviau, nes jie reikalauja iš tavęs mažiau dėmesio. Vis tiek, juk šunį šeri, vedi pasivakščioti. Tai koks skirtumas, kad dedi vietoj vieno dubenėlio du, ar segi du pavadėlius. O maudymas ar šukavimas tik keliomis minutėmis ilgiau užtrunka ax.gif . Čia ne Pietų Rusijos aviganį išmaudyti ir iššukuoti (ypač, kai tai reikia padaryti parodai doh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
reik pagalbos, pas suniuka kliba stipriai 2 dantukai. Ka daryt? laukt kol naturaliai iskris ar israut? g.gif
Atsakyti