QUOTE(Mantė' @ 2015 01 03, 12:20)
Dalele, tikrai labai silta nuotrauka

as irgi svajoju apie dar viena jorksyra, tik idomu, kaip sutartu 2 berniukai, gal kas turit patirties siuo klausimu? Ar nebutu konkurencijos tarp ju?
Ačiū merginos

Čia ne mano jorkai, o mano sunėno. Aš už auklę

Tik ta aukle labai dažnai būnu. Šį kart 3 savaitėms jie svečiuojasi pas mane. Pati turiu didelį šunį (Pietų Rusijos aviganį) ir katiną.
Šie jorkai skirtingo amžiaus (5 ir 7 metai), abu berniukai, bet sutaria jie gerai. Žinoma pasigriebia kartais vieną žaislą, kurio būtinai abiems reikia ir tąso vienas į vieną pusę, kitas į kitą. Vis paurgzdami. Bet tai šuniška, jei jau pikčiau urzgia sudrausminu. Šunys (nepriklausomai nuo veislės) yra bandos gyvūnai. O bandoje visada yra vienas vadas. Tas vadas visada yra šeimininkas. Tuomet ir tvarka
Aš visada už du šunis jiems linksmiau, nebūna liūdna, kai palieki vienus. Ir pačiai lengviau, nes jie reikalauja iš tavęs mažiau dėmesio. Vis tiek, juk šunį šeri, vedi pasivakščioti. Tai koks skirtumas, kad dedi vietoj vieno dubenėlio du, ar segi du pavadėlius. O maudymas ar šukavimas tik keliomis minutėmis ilgiau užtrunka

. Čia ne Pietų Rusijos aviganį išmaudyti ir iššukuoti (ypač, kai tai reikia padaryti parodai

)