Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 15, 09:55)
man padejo regress seansas. kaip anksciau juokaudavau "turbut praeitame gyvenime zuvau avarijoje" tai pasirodo visai netoli to juoko, taip buvo istikruju, tik tiek kad zuvau ne as, bet visa mano seima, vairavau as. Bet nuo to mano baime nesumazejo,

sveika,

nezinau kas tie regress seancai bet man idomu kokai tikimybe kad tai buvo tiesa, mastant logiskai?
tarkim tau 40 metu tai pries 40 metu (nes tada tirejai mirti kad atgimtum) masinu buvo minimaliai, vairuojancia moteri pamatyti irgi retas atvejis. ok. bet tu likai gyva visi zuvo avarijoj, tai dar tarkim po visu uzmusimo tu gyvenai... tai reiskais tai ivyko dar daugiau nei pries 40 metu, tarkim 50 smile.gif Tai sita versija man neitiketina, nes kad ir vairavai masina, jos nebuvo tokios kad visi prisiplotumet kaip dabar lekiant 200 km /h . va sitoj vietoj man jau ir prasideda aklas tikejimas, nes su logika prasilenkia. sakykim tikimybe viena is 1000 kad tai tiesa, kad taip ivyko, nu bet ne daugiau..
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 15, 10:19)
Paprasta  smile.gif  lengviau nei jums atrodo.
jei norit judeti, jei norit buti laiminga, sveika, grazi, sekminga- paimat ir paleidziat savo baime. Pradedat bendrauti su ja, kaip su zmogumi, kaip su lygiu sau, kaip su dievu. Nes per jusu baime su jumis kalba gyvenimas ir dievas.

priytarciau, reikai tiesiog su ja susigyventi, zinot kad ji yra bet jus ja valdot nes ja pripazistat smile.gif
pagalvokite, koks pliusas is baimes mirti?
pirma jus esate atsargesne tai jau tikimybe kad tiesiog isvengsite mirties nereikalingo (nesokinejat nuo uolu, is parašuto, nevaziuosite transu kad koks manjakas nenuzudytu, nelakstysit su masina max greiciu ir t,t,)
kitas pliusas jus busite gera mama/zmona. Busite atidi savo vaikam nes bijosit kad jeim kas nenutiktu, rupinsites gal ir perdetai bet geriau taip nei kaikurios meto juos i sulni sad.gif

kad ir del sios baimes jus pradejot ieskoti prasmes , tikejimo... ir tai jus daro geresniu zmogumi, galu gale jus tobulinates. Tikintys zmones visada geresni uz netikincius mirksiukas.gif

taip kad ismokite su tuo gyventi, pamatyti kad tai yra jusu "draugele" ir vsio, galit ir pasikalbet. Ir dar pabandykite kada garsiai (kaip niekas negirdi aisku) kalbeti su savim ka jauciate tuo metu kaip uzeina baime, pamatysite kaip isgirsite save suprasite kad nusikalbat lotuliukas.gif bus lengviau suvokti kad jus bijote nieko...
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 15, 12:23)
sveika,

nezinau kas tie regress seancai bet man idomu kokai tikimybe kad tai buvo tiesa, mastant logiskai?
tarkim tau  40 metu tai pries 40 metu (nes tada tirejai mirti kad atgimtum) masinu buvo minimaliai, vairuojancia moteri pamatyti irgi retas atvejis. ok. bet tu likai gyva visi zuvo avarijoj, tai dar tarkim po visu uzmusimo tu gyvenai... tai reiskais tai ivyko dar daugiau nei pries 40 metu, tarkim 50 smile.gif Tai sita versija man neitiketina, nes kad ir vairavai masina, jos nebuvo tokios kad visi prisiplotumet kaip dabar lekiant 200 km /h . va sitoj vietoj man jau ir prasideda aklas tikejimas, nes su logika prasilenkia. sakykim tikimybe viena is 1000 kad tai tiesa, kad taip ivyko, nu bet ne daugiau..
Papildyta:

Ritandra as nezinau ar tai buvo masina, ar lektuvas ar laivas, ar vezimas arkliu traukiamas, ar koks krepsas nuo kalnu virve vaziuojantis, nezinau. tai neprabego pro akis kaip filmas su visais veikejais ir vaizdais. Jausmas, isgyvenimas, sugrizimas i ta jausma kuri tu jau esi patyres ir ji pazisti. Ir kuriame gyvenime tai ivyko taip pat nezinau. Tai nera labai praktikuojami tokie dalykai todel nesivelsiu toliau i diskusija. As ten radau daug atsakymu i man iskilusius klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 15, 13:42)
Ritandra as nezinau ar tai buvo masina, ar lektuvas ar laivas, ar vezimas arkliu traukiamas, ar koks krepsas nuo kalnu virve vaziuojantis, nezinau. tai neprabego pro akis kaip filmas su visais veikejais ir vaizdais. Jausmas, isgyvenimas, sugrizimas i ta jausma kuri tu jau esi patyres ir ji pazisti. Ir kuriame gyvenime tai ivyko taip pat nezinau. Tai nera labai praktikuojami tokie dalykai todel nesivelsiu toliau i diskusija. As ten radau daug atsakymu i man iskilusius klausimus  4u.gif

supratau, as nezinau nei kas tas seansas cia ir kaip ten kas vyksta mirksiukas.gif todel ir uzsikabinau uz sito pasakymo. galvoju kaip hipnoze ir matai vaizdus biggrin.gif atsiprasau as dvasiskai labai neisprusus smile.gif
man uztenka kad tikiu dieva, tiesiog tikiu. neinu as ispazinties, nevaikstau i baznycia sekmadieni, neaukoju visos algos kunigam, man to nereikia. bet dievu as tikiu. Gal pradetum gilintis gal iskiltu daugiau klausimu, bet nemanau kad siai dienai man to reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 15, 12:23)
Papildyta:
priytarciau, reikai tiesiog su ja susigyventi, zinot kad ji yra bet jus ja valdot nes ja pripazistat smile.gif
pagalvokite, koks pliusas is baimes mirti?
pirma jus esate atsargesne tai jau tikimybe kad  tiesiog isvengsite mirties nereikalingo (nesokinejat nuo uolu, is parašuto, nevaziuosite transu kad koks manjakas nenuzudytu, nelakstysit su masina max greiciu  ir t,t,)
kitas pliusas jus busite gera mama/zmona. Busite atidi savo vaikam nes bijosit kad jeim kas nenutiktu, rupinsites gal ir perdetai bet geriau taip nei kaikurios meto juos i sulni sad.gif

kad ir del sios baimes jus pradejot ieskoti prasmes , tikejimo... ir tai jus daro geresniu zmogumi, galu gale jus tobulinates. Tikintys zmones visada geresni uz netikincius  mirksiukas.gif 

taip kad ismokite su tuo gyventi, pamatyti kad tai yra jusu "draugele" ir vsio, galit ir pasikalbet. Ir dar pabandykite kada garsiai (kaip niekas negirdi aisku) kalbeti su savim  ka jauciate tuo metu kaip uzeina baime, pamatysite kaip isgirsite save suprasite kad nusikalbat  lotuliukas.gif  bus lengviau suvokti kad jus bijote nieko...

Ieskoti pradejau daug anksciau, po vieno siaubingo ivykio. Kai atsiranda milijonas skaudanciu "kodel?" Bet ir pries tai buvau tikinti. O su sia savo baime gyvenau ir nesureiksminau, maza kas ko bijo, ir i ta regress seansa leidausi visai kitokiu klausimu, bet tuo paciu issiaiskinau ir sita smile.gif
Kai atrandi ta kelia kurio ieskojai, tada taip lengva pasidaro ir atsakymus visus zinai i savo klausimus, deja kartais tik teoriskai verysad.gif , dar reikia ismokti juos ir isisamoninti praktiskai smile.gif Kaip vienas jogos mokytojas pasakojo "teoriskai viska zinojau ir supratau, bet kai per laidotuviu procesija nesiau savo tevo urna, visas tas zinojimas kazkur isgaravo"
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 15, 12:46)
supratau, as nezinau nei kas tas seansas cia ir kaip ten kas vyksta  mirksiukas.gif  todel ir uzsikabinau uz sito pasakymo. galvoju kaip hipnoze ir matai vaizdus biggrin.gif 1.atsiprasau as dvasiskai labai neisprusus smile.gif
man uztenka kad tikiu dieva, tiesiog tikiu. neinu as ispazinties, nevaikstau i baznycia sekmadieni, neaukoju visos algos kunigam, man to nereikia. bet dievu as tikiu. 2.Gal pradetum gilintis gal iskiltu daugiau klausimu, bet nemanau kad siai dienai man to reikia.

1. doh.gif biggrin.gif
2. Viskam savo metas. Ir kiekvienam savo kelias 4u.gif
Nebutina tiketi Dievu, svarbiausia tiketi meile smile.gif
Pastebejau viena dalyka, kad dazniausiai zmogaus gyvenime ivyksta kazkas nemalonaus ir skaudaus, tada jis pradeda ieskoti to dvasinio kelio ir atsakymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 15 balandžio 2016 - 12:00
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 15, 12:12)
Nežinau žmogaus, kuris galėtų tiksliai nusakyti praeitį ir ateitį. Ta pati Vanga, apipinta mitais daugelį kartų nušnekėjo. O susidurti su būrėju ar bioenergetiku man neteko. Žinoma, vėlgi yra tyrimai, kai ateitį arba praeitį nusako kokių 32% tikslumu, tai čia kas tada - mistika ar tiesiog atsitiktinumas? Man tai panašiau į atsitiktinumą. Jeigu žmogus 99% būtų teisus nusakydamas ateitį arba praeitį, sakyčiau, kad gal jo, egzistuoja kažkokia energija.

Ženklų siuntimas per sapnus?

Savo gyvenimą kiekvienas gali keisti. Pvz., jei aš būčiau tada iki galo suvokusi dėl draugės (kur rašiau) ir ji būtų ėmusi stebėti savo sveikatą, darytųsi tyrimus, tai tikiu, kad ir neišsipildytų beveik niekas. Bet tai buvo jau senokai, aš buvau jaunutė ir nesupratau. Supratau tik tada, kai draugė susirgo, tada atsiminiau tada ką buvau nujautųsi.

Negirdėjote apie tai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 15, 12:12)
Jeigu galite, paskaitykite prašau:
http://www.technolog...-atsitiktinumus

Na taip, tai sutapimai, o kaip kitaip tai dar galima pavadinti? smile.gif
Jus labai norite viska moksliskai pagristi smile.gif

"Zmogus: Pamatysiu - patikesiu.
Dievas: Patikesi - pamatysi."

Papasakosiu vieną nutikimą. Išgirdau tai iš vienos jaunos mamytės, kartu gulejome ligonineje su savo serganciais vaikuciais, kuri prarado savo mamą. Tai buvo gal prieš kokius 5 metus. Kai viesulas netoli Šiaulių nuniokojo kelis ūkius, sugriove pastatus, apverte zemes ukio technika. Tą šeštadienį 5 vaikų mama, dirbanti melžėja, neturėjo eiti į darbą. Jie visi ruošėsi išvažiuoti į Palangą. Bet paskambino bendradarbė ir paprašė ją pakeisti, nes jos vaikas susirgo. Ta daugiavaikė mama sutiko. Išėjo.... ir daugiau nebegrįžo.
Tai taip pat sutapimas tik su gilesne potekste....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 15 balandžio 2016 - 13:01
Girdėjau apie pasąmonę pakankamai... smile.gif
Atsakyti
dewofsoul, ko ieškosi, tą ir rasi. Jei ieškai patvirtinimų, kad to nėra, tai tu ir randi, jei ieškosi patvirtinimų, kad taip yra, tai ir rasi. Tai tik tavo pasirinkimas matyti tai ką tu nori. Sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 15, 13:59)
Papasakosiu vieną nutikimą. Išgirdau tai iš vienos jaunos mamytės, kartu gulejome ligonineje su savo serganciais vaikuciais,  kuri prarado savo mamą. Tai buvo gal prieš kokius 5 metus. Kai viesulas netoli Šiaulių nuniokojo kelis ūkius, sugriove pastatus, apverte zemes ukio technika. Tą šeštadienį 5 vaikų mama, dirbanti melžėja, neturėjo eiti į darbą. Jie visi ruošėsi išvažiuoti į Palangą. Bet paskambino bendradarbė ir paprašė ją pakeisti, nes jos vaikas susirgo. Ta daugiavaikė mama sutiko. Išėjo.... ir daugiau nebegrįžo.
Tai taip pat sutapimas tik su gilesne potekste....

Aš tai tokius dalykus vertinu kitaip smile.gif Tai vadinčiau ta pačia karma ar taurės perpildymu g.gif Anai moteriai nebuvo lemta dar mirti, tai įvykiai taip ir susiklostė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 04 15, 15:00)
Aš tai tokius dalykus vertinu kitaip smile.gif Tai vadinčiau ta pačia karma ar taurės perpildymu g.gif Anai moteriai nebuvo lemta dar mirti, tai įvykiai taip ir susiklostė.

Tokiu situaciju turbut kiekvienas zinome ir ne viena.
Jei ieskoti mokslinio paaiskinimo, tai tikimybiu teorija, sutapimas, atsitiktinumas, bet jei zvelgti giliau, tai taip - likimas, karma, lemtis. Kaip ir sake Sauramo - ko ieskosi, ta ir rasi.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 04 15, 13:19)
Girdėjau apie pasąmonę pakankamai...  smile.gif

Tik jus pati galite nugaleti savo baimes, jokie mokslininkai to nenugales . Manau kad ieskote teisingai, bet reikia ir daryti kazka, o ne tik bijoti . Drasos jumyse tikrai daug 4u.gif Mirtis neisvengiamas dalykas, susitaikykite su tuo ir galvokite apie gyvenima, GYVENKITE IR MEGAUKITES TUO KAD DABAR GYVENATE biggrin.gif Nebijokite gyventi wub.gif
Atsakyti
Dėkui, stengiuosi smile.gif 4u.gif
Atsakyti