QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 15, 09:55)
man padejo regress seansas. kaip anksciau juokaudavau "turbut praeitame gyvenime zuvau avarijoje" tai pasirodo visai netoli to juoko, taip buvo istikruju, tik tiek kad zuvau ne as, bet visa mano seima, vairavau as. Bet nuo to mano baime nesumazejo,
sveika,
nezinau kas tie regress seancai bet man idomu kokai tikimybe kad tai buvo tiesa, mastant logiskai?
tarkim tau 40 metu tai pries 40 metu (nes tada tirejai mirti kad atgimtum) masinu buvo minimaliai, vairuojancia moteri pamatyti irgi retas atvejis. ok. bet tu likai gyva visi zuvo avarijoj, tai dar tarkim po visu uzmusimo tu gyvenai... tai reiskais tai ivyko dar daugiau nei pries 40 metu, tarkim 50

Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2016 04 15, 10:19)
Paprasta
lengviau nei jums atrodo.
jei norit judeti, jei norit buti laiminga, sveika, grazi, sekminga- paimat ir paleidziat savo baime. Pradedat bendrauti su ja, kaip su zmogumi, kaip su lygiu sau, kaip su dievu. Nes per jusu baime su jumis kalba gyvenimas ir dievas.

jei norit judeti, jei norit buti laiminga, sveika, grazi, sekminga- paimat ir paleidziat savo baime. Pradedat bendrauti su ja, kaip su zmogumi, kaip su lygiu sau, kaip su dievu. Nes per jusu baime su jumis kalba gyvenimas ir dievas.
priytarciau, reikai tiesiog su ja susigyventi, zinot kad ji yra bet jus ja valdot nes ja pripazistat

pagalvokite, koks pliusas is baimes mirti?
pirma jus esate atsargesne tai jau tikimybe kad tiesiog isvengsite mirties nereikalingo (nesokinejat nuo uolu, is parašuto, nevaziuosite transu kad koks manjakas nenuzudytu, nelakstysit su masina max greiciu ir t,t,)
kitas pliusas jus busite gera mama/zmona. Busite atidi savo vaikam nes bijosit kad jeim kas nenutiktu, rupinsites gal ir perdetai bet geriau taip nei kaikurios meto juos i sulni

kad ir del sios baimes jus pradejot ieskoti prasmes , tikejimo... ir tai jus daro geresniu zmogumi, galu gale jus tobulinates. Tikintys zmones visada geresni uz netikincius

taip kad ismokite su tuo gyventi, pamatyti kad tai yra jusu "draugele" ir vsio, galit ir pasikalbet. Ir dar pabandykite kada garsiai (kaip niekas negirdi aisku) kalbeti su savim ka jauciate tuo metu kaip uzeina baime, pamatysite kaip isgirsite save suprasite kad nusikalbat