Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Edena @ 2014 09 29, 19:18)
  Nes pilvuzu auginimo skyrelis apytustis, zinokit reikia panos pildyt ji  4u.gif  biggrin.gif

Nu as su mielu noru i ta skyreli pereiciau, tik laukiu vis, negi eisi su balionu po megztiniu pasikisus doh.gif biggrin.gif

Nezinau, man asmeniskai tai toks pasalinis poveikis nuo prg. Internete irgi raso kad viens is pasaliniu poveikiu yra mieguistumas.
Bet nenusimink Armante, daug kas zinok, kurias taip prie miego trauke, po to pasirode nestuke.gif mirksiukas.gif Reik tiketis tik geriausios pabaigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 29, 20:06)
Nu as su mielu noru i ta skyreli pereiciau, tik laukiu vis, negi eisi su balionu po megztiniu pasikisus  doh.gif  biggrin.gif

Nezinau, man asmeniskai tai toks pasalinis poveikis nuo prg. Internete irgi raso kad viens is pasaliniu poveikiu yra mieguistumas.
Bet nenusimink Armante, daug kas zinok, kurias taip prie miego trauke, po to pasirode  nestuke.gif  mirksiukas.gif  Reik tiketis tik geriausios pabaigos  4u.gif

lotuliukas.gif oi ne burbuliacija, dabar jau ne balionai pas tave pilve ax.gif biggrin.gif Lauksim ziniu
Armante , laikykites PUPO, viskas pavyks wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 29, 08:07)

Merginos, o dar turiu klausimėlį: kam buvo išrašę kraują skystinančius vaistus - kiek laiko reikėjo naudoti? Man išrašė Fraxipariną 14 dienų, man pasirodė ilgokai.... g.gif

Aspirina naudojau iki vienos savaites pries CP, leidziamus vaistus sustabde 24 val pries CP.
Papildyta:
norejau paklausti ka jus sakote darbdaviams ? Mano nestumas buvo gana sunkus tai praledau gana daug dienu ir dabar bijau pasakyti, kad planuoju Ivf... Nezinau kaip sureguos... Meluoti? Sakyti tiesa ? Neiseis man likti nepastebetai... po skanu veluosiu i darba ir taip laisvu dienu reikes..
Atsakyti
QUOTE(blaize @ 2014 09 30, 04:35)

norejau paklausti ka jus sakote darbdaviams ? Mano nestumas buvo gana sunkus tai praledau  gana daug dienu ir dabar bijau pasakyti, kad planuoju Ivf... Nezinau kaip  sureguos... Meluoti? Sakyti tiesa ? Neiseis man likti nepastebetai... po skanu veluosiu i darba ir taip laisvu dienu reikes..

jeigu nereikia į kitą miestą važinėti apžiūrai, tai labai ilgai neužtruksit, aš pvz. važinėjau į rygą iš vilniaus, tai 5val išvažiuodavau, apie 13val.būdavau darbe, važiavau tris kartus taip ir paskui visai diena punkcijai, o kartais ir savaitgalis išeina apžiūrai, tai nereikia atsiprašyti, aš teisybės nesakiau
o jeigu nereikia į kitą miestą važiuoti, tai galima ir per piet nulėkti ir po darbo pusvalanduku anksčiau išeiti, netaip dažnai ten ir reikia lankytis
Atsakyti
QUOTE(blaize @ 2014 09 30, 03:35)
Aspirina naudojau iki vienos savaites pries CP, leidziamus vaistus sustabde 24 val pries CP.
Papildyta:
norejau paklausti ka jus sakote darbdaviams ? Mano nestumas buvo gana sunkus tai praledau  gana daug dienu ir dabar bijau pasakyti, kad planuoju Ivf... Nezinau kaip  sureguos... Meluoti? Sakyti tiesa ? Neiseis man likti nepastebetai... po skanu veluosiu i darba ir taip laisvu dienu reikes..

na as asmeniskai irgi nesakyciau, taip galima darbo netekti, visokiu darbdaviu buna... geriau jau koki sveikatos reikala sumastyt, kad nugara skauda, proceduros sildymai ir panasai
Atsakyti
Merginos sos!

Ga kuri turite rusisko imunoglobulino 3ml ampuoliu i raumeni? (dr. Karpenko rekomenduoja)
HCH dramatiskai krenta sad.gif
Bandytume gelbeti...
Labai laukiu pagalbos -nupirkciau dar siandien!
rasykite i AZ. dekui
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 29, 13:07)
Apsivaisino tik 3  blink.gif  *****, nu kodėėėėl, nesuprantu... g.gif Gi darė IMSI... Negi ten visai kokybės nebuvo?

Klausimas kiek dalinsis, nes dar neaišku  schmoll.gif

Nenusimink ir svarbiausia kaddalintusi,pas mus is 6 apsivaisino irgi 3 ,bet tik vienas dalinosi ir tas vienas stipruolis jau beveik 34sav,sekmes
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 09 30, 12:12)
Nenusimink ir svarbiausia kaddalintusi,pas mus is 6 apsivaisino irgi 3 ,bet tik vienas dalinosi ir tas vienas stipruolis jau beveik 34sav,sekmes

Oi kaip fainai wub.gif o keliu dienu Jusu stipruoli isodino? rolleyes.gif
Jau radau,kad triju dienu rolleyes.gif
Siandien tokia grazi diena, bet tvarkinejuos namuciuose , vis ilendu i tema, negaliu ramiai gyventi biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 30 rugsėjo 2014 - 12:18
QUOTE(241laukimas @ 2014 09 30, 12:12)

OHO thumbup.gif Labai džiaugiuosi už jus. Pas mus pradėjo dalintis 2, sakė yra vilties, kad 3 pajudės, bet aš per daug nenusiteikiu, kad nenusiminti. Svarbu, kad tie 2 kabintųsi... Ech.... blush2.gif

Ruošiuosi į kliniką, tikiuosi viskas praeis gerai, tikiuosi grįžti pas jus PUPO blush2.gif

Armante, įsivaizduoju kaip tu lauki nesulauki KADA bus galima darytis HCG... Stiprybės ir saugok save mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 30 rugsėjo 2014 - 14:36
Sveikutes 4u.gif

Pirmiausiai sveikinu visas , kurios PUPO, linkiu geru 9 menesiu rezultatu. Ir sekmes tom mergaitem kurios prades ta nelengva kelely.
Na o pas mane nei blogai nei gerai, vel tas pats ir nezinioje. Vakar pasidriau vel HCG - tai pakilo iki 854. Kaip tokiam nestumui tai palyginus nedidelis man 5 savaites ir 5 dienos. Kita treciadieni ziuresim kas bus nes laukia scanas. Pozymiu daug jauciu nestuminiu, bet kas is to
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 09 30, 14:46)
Sveikutes  4u.gif
Pirmiausiai sveikinu visas , kurios PUPO, linkiu geru 9 menesiu rezultatu. Ir sekmes tom mergaitem kurios prades ta nelengva kelely.
Na o pas mane nei blogai nei gerai, vel tas pats ir nezinioje. Vakar pasidriau vel HCG - tai pakilo iki 854. Kaip tokiam nestumui tai palyginus nedidelis man 5 savaites ir 5 dienos. Kita treciadieni ziuresim kas bus nes laukia scanas. Pozymiu daug jauciu nestuminiu, bet kas is to

O Evelina koks paskutinis buvo rezultatas? pries kiek dienu buvo sodinimas, gal velyva implantacija ?
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 09 30, 15:46)
Sveikutes  4u.gif

rašėt, kad 20d. po išėmimo buvo 291, o vakar kiek buvo 25d.???jeigu taip, tai man atrodo normalus augimas
man jis atrodė normalus ir tada, juk rašėt, kad 14d. po išėmimo buvo 86, 16d.-144
Atsakyti