Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Nuojauta @ 2014 09 30, 15:34)
OHO  thumbup.gif  Labai džiaugiuosi už jus. Pas mus pradėjo dalintis 2, sakė yra vilties, kad 3 pajudės, bet aš per daug nenusiteikiu, kad nenusiminti. Svarbu, kad tie 2 kabintųsi... Ech.... blush2.gif

Ruošiuosi į kliniką, tikiuosi viskas praeis gerai, tikiuosi grįžti pas jus PUPO  blush2.gif

Armante, įsivaizduoju kaip tu lauki nesulauki KADA bus galima darytis HCG... Stiprybės ir saugok save  mirksiukas.gif

Linkiu kuo didziausios sekmes siandien!
Laukiam rezultatu 4u.gif

Evelina, eina sau kiek tau nervu, dar tik kita treciadieni kazkas paaiskes, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
14 d-86, 16d- 144, 20d- 291, 26d -854
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2014 09 30, 16:23)
Linkiu kuo didziausios sekmes siandien!
Laukiam rezultatu  4u.gif

Evelina, eina sau kiek tau nervu, dar tik kita treciadieni kazkas paaiskes, laikykis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi neklausk, norisi kuo greiciau aiskumo. Niekad nebuvo problemu del HCG. Budavo nestumas arba ne. O cia niekas neaisku. Sesele ramina, kad viskas gerai, buna taip ir nestumas viskas tvarkoje. Aiskino kad net sumazeje skaiciai dar nieko nereiskia. Zinoma ju toks darbas zmones raminti, tai ka jiems ir daryti
Atsakyti
Nikse, prasivalyk a.z.-neina issiust tau zinutes scare.gif
Atsakyti
Oi mergaites vilties liko tik vienas laselis. Kita antradieni arba maziukas mano paaugs arba ambrazija gimdos valymas... o toks milziniskas hcg buvo.. o dabar ir mioma ir hematoma ir lelius 6 sav. Neatitinka...
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 30, 16:55)
Oi mergaites vilties liko tik vienas laselis. Kita antradieni arba maziukas mano paaugs arba ambrazija gimdos valymas... o toks milziniskas hcg buvo.. o dabar ir mioma ir hematoma ir lelius 6  sav. Neatitinka...

Nicke, labai liudna, kad taip yra. Linkiu, kad mažiukas tavo išsilaikytų console.gif

O aš jau PUPO, įsodino 2 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 30, 15:55)
Oi mergaites vilties liko tik vienas laselis. Kita antradieni arba maziukas mano paaugs arba ambrazija gimdos valymas... o toks milziniskas hcg buvo.. o dabar ir mioma ir hematoma ir lelius 6  sav. Neatitinka...

Laikykis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 30, 07:59)
na as asmeniskai irgi nesakyciau, taip galima darbo netekti, visokiu darbdaviu buna... geriau jau koki sveikatos reikala sumastyt, kad nugara skauda, proceduros sildymai ir panasai

Va tame ir dalykas ... nezinau ar si karta supras... Dar ir dabar maniske virsininke uzsimena, kad manes lauke net 3 men. Sugalvosiu ka nors ... nugara skauda... gera ideja biggrin.gif

Ar galima po punkcijos i darba eit? Jei punkcija ryte... gal po pietu i darba galeciau. Tik va nezinau ar jis mane migdys, tikriausiai migdys.
Atsakyti
o yra cia kokia statistika kurioje lietuvos klinikoje daugiausia sekmingu pabaigu yra padare
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 30, 06:59)
na as asmeniskai irgi nesakyciau, taip galima darbo netekti, visokiu darbdaviu buna... geriau jau koki sveikatos reikala sumastyt, kad nugara skauda, proceduros sildymai ir panasai

Lt galbut tokie reikalai ir vykta doh.gif UK neturi teises atleisti nescios moters ir ji gali sirgti, kiek jai reikia rolleyes.gif buna visokie patikrinimai, kai tik pasakai, kad esi nescia - sudaro darbu sarasa, kuriu tau negalima daryti, ka daryt, kai bloga bei silpna ir pan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EvelinaZ @ 2014 09 30, 15:37)
14 d-86, 16d- 144, 20d- 291, 26d -854
Papildyta:
Oi neklausk, norisi kuo greiciau aiskumo. Niekad nebuvo problemu del HCG. Budavo nestumas arba ne. O cia niekas neaisku. Sesele ramina, kad viskas gerai, buna taip ir nestumas viskas tvarkoje. Aiskino kad net sumazeje skaiciai dar nieko nereiskia. Zinoma ju toks darbas zmones raminti, tai ka jiems ir daryti

Evelina, tikriausiai tavo sesele teisybe sako... dazniausiai moteru daug ir niekas uz rankos nelaiko. butu blogai tau pasakytu... maniskeje klinikoje niekam ten neidomu ar as apsiverkus ar nepasiverkus sedziu... sako kaip yra ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 30, 17:26)
Lt galbut tokie reikalai ir vykta  doh.gif UK neturi teises atleisti nescios moters ir ji gali sirgti, kiek jai reikia  rolleyes.gif  buna visokie patikrinimai, kai tik pasakai, kad esi nescia - sudaro darbu sarasa, kuriu tau negalima daryti, ka daryt, kai bloga bei silpna ir pan  thumbup.gif

nescios tai ne, bet pasakysi kad ivf ruosiesi - tai dar ne nescia o zinos kad gali greitu metu buti nescia... na cia aisku individualus dalykas, as nerizikuociau... doh.gif

Nickse.... laikykis sad.gif sad.gif nu dar laikom viska ka galima uz maziu, kad sis paaugtu ..... D beliko prasyti stebuklo unsure.gif

EvelinaZ, mano supratimu visai neblogai auga sis skaiciukas, zinau kaip neramu, bet pabandykit rasti ramybes ir pabandyti palaukti su skaiciukais, ir uzsirasyt pas gine savaites laikotarpyje, jau turetu matytis virs 1000 HCg kai pasiekia, bent jau puslyte... man 4 sav ir 6 d. siandien hcg 1188 tai ne taip ir skiriames. tiesiog gal implantacija veliau ivyko, bet skaicius is esmes normoje ir auga..

Nuojauta, sveikinu PUPO wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 rugsėjo 2014 - 17:41
QUOTE(Edena @ 2014 09 30, 17:34)
nescios tai ne, bet pasakysi kad ivf ruosiesi - tai dar ne nescia o zinos kad gali greitu metu buti nescia... na cia aisku individualus dalykas, as nerizikuociau... doh.gif

Nuojauta, sveikinu PUPO wub.gif

Va tame ir esme... As nesilaukiu... o barbdavys zino, kad mano nestumas sunkus, kad prasysiu laisvadieniu .. kam rizikuoti...
Atsakyti