Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lillita @ 2014 10 01, 18:57)
sunku patart, čia vienos nuomonės nebus niekada, bet gal rekomenduočiau R.Žiobakienę iš NMC? aš buvau pas Usonienę, tai, nesiplečiant  doh.gif , bet va mano draugė labai patenkinta ir labai  nestuke.gif , dar Meškauskienė iš VK nebloga..  gal kitos ką kitaip patars  g.gif

O pas U pavyko? Vienos nuomones nebus. Bet kelios nuomones palengvins sprendima. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 01, 21:11)
Gadinau, ryskus II.. Stebiu kada HCG injeckcija pasisalins  biggrin.gif

lotuliukas.gif smaginiesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 01, 21:11)
Gadinau,  biggrin.gif

Siaube, vos aparpuolio negavau swoon.gif swoon.gif jau maniau taip anksti rodo nestuke.gif
Kelinta šiandien dpo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 10 01, 20:33)
Siaube, vos aparpuolio negavau  swoon.gif  swoon.gif jau maniau taip anksti rodo nestuke.gif
Kelinta šiandien dpo ax.gif

biggrin.gif blyn net nezinau kelinta ta dpo, kiek skaiciuoju tai siandien mano zirniam 6a diena, isodino 2u dienu.. Vakar turejau susileist papildoma HCG injekcija, tai dabar irlgai reiks laukt kol ji issivaikscios.

Nei HCG datos nezinau , nei lapelio jam pasidaryti neturiu, daktare pamirso viska paskirti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 01, 20:28)
lotuliukas.gif smaginiesi  thumbup.gif

Ne tai kad smaginuos bet norejau paziuret ant kiek ryskus testas buna nuo tos injekcijos ir mazdaug apsiskaiciuot kada istiesu reiktu testuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 01, 20:11)
Gadinau, ryskus II.. Stebiu kada HCG injeckcija pasisalins  biggrin.gif

duodi biggrin.gif gerai gerai, ziurek pables ir vel rysketi prades ax.gif biggrin.gif o tokius pacius turi Nt ane, tiksliai matosi kitimas smile.gif?? As gaila savo Fet cikle neturejau sito smagumo. su vaiduokliais pradejau draugauti tik veliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 01, 20:43)
duodi  biggrin.gif  gerai gerai, ziurek pables ir vel rysketi prades  ax.gif  biggrin.gif  o tokius pacius turi Nt ane, tiksliai matosi kitimas smile.gif?? As gaila savo Fet cikle neturejau sito smagumo. su vaiduokliais pradejau draugauti tik veliau  biggrin.gif

Nu as tik dvi dienas dar pasitestavau, vakar labai ryskus, siandien jau silpniau..

Bet tai tu ar tik ne 4 diena po isodinimo jau vaiduokli pamatei?? KIek pamenu rasei kad 4 dpi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 01, 21:42)
biggrin.gif   blyn net nezinau kelinta ta dpo, kiek skaiciuoju tai siandien mano zirniam 6a diena, isodino 2u dienu.. Vakar turejau susileist papildoma HCG injekcija, tai dabar irlgai reiks laukt kol ji issivaikscios.

Tai jei jie 6dienų (įsodino prieš 4dienas), tai tau šiandien 6-7dpo 4u.gif hm, sunku pasakyti kada tau darytis tą hcg, nes injekcijos viską pakoreguoja g.gif bet 14 dpi jau tikrai, vat 14dpo gal dar anksti...
Bet bet kokiu atveju tavo TYRIMAS/DETEKTYVAS su NT'ais tau viską parodys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 01 spalio 2014 - 20:53
Aš esu dariusi testą 5d. po įsodinimo 3d.embrioniuko,testas buvo neigiamas,po dienos dariau hcg irgi nieko nerodė tai vadinasi tie vaistai buvo išsivaikščioję,o dar po dviejų dienų jau ir testas vaiduokliavo ir hcg pradėjo kilti.tik dėja nesekmingai
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 01, 20:48)
Nu as tik dvi dienas dar pasitestavau, vakar labai ryskus, siandien jau silpniau..

Bet tai tu ar tik ne 4 diena po isodinimo jau vaiduokli pamatei?? KIek pamenu rasei kad 4 dpi? bigsmile.gif

aha bet mano bambyzas jau buvo 5 dienu ir dar ta 6 (sodinimo diena) atsiles tuoj pat puole skubet, dalintis biggrin.gif tai gaunasi 9dpo vaiduokli isvydau blush2.gif jauciu per 10 dienu injekcija issisklaidys, turetu tikrai 15-16 dpO sis tas paaisketi ax.gif kaip savijauta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 01 spalio 2014 - 20:59
QUOTE(RositaK @ 2014 10 01, 20:52)
Tai jei jie 6dienų (įsodino prieš 4dienas), tai tau šiandien 6-7dpo 4u.gif hm, sunku pasakyti kada tau darytis tą hcg, nes injekcijos viską pakoreguoja g.gif bet 14 dpi jau tikrai, vat 14dpo gal dar anksti...
Bet bet kokiu atveju tavo TYRIMAS/DETEKTYVAS su NT'ais tau viską parodys thumbup.gif

Nu jo, punkcija buvo praeita ketvirtad. Tai nezinau ar as cia kasdiena testuosiuos, siaip idomu buvo paziuret ir tiek... Kartais galvoju gal isvis nesidaryt HCG o laukt ar ateis mmm ar ne. Nes man dabar be recepto reiks moket uz ta tyr, net neisivaizduoju kiek jis kainuoja cia, o to israso pasiimt reiktu vaziuot i kita miesta dvi val...
Ai ziuresiu, nuotaikos keicias ne dienom bet valandom, ziuresiu kas saus i galva dar po kokiu 10 dienu.

Edena, bet tu man apie savo vaiduoklius tai parasyk labai idomu negi taip anksti jau matei? bigsmile.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 10 01, 20:59)
aha bet mano bambyzas jau buvo 5 dienu ir dar ta 6 (sodinimo diena) atsiles tuoj pat puole skubet, dalintis  biggrin.gif  tai gaunasi 9dpo vaiduokli isvydau  blush2.gif  jauciu per 10 dienu injekcija issisklaidys, turetu tikrai 15-16 dpO sis tas paaisketi  ax.gif  kaip savijauta:)

Nu va ir parasei, aciu biggrin.gif

Ziauriai pucia pilva, nakti kiausides skaudejo, viskas ispusta, braska atraska. Kazkaip siandien tai tokia depresiska nuotaika buvo, vel netikejimas kad gali pavykti siand uzpuole.. Bet viska nurasau hormonam... Gaila man savo kuno, nes jau tokia siuksliu deze jauciuos. O apetitas kaip pas zveri- taip uzsimanau valgyt, ir kai valgau taip skanu- atrodo kaip buciau badavus kokius metus.. Aisku jeigu gale tapsiu nestuke.gif tai tebunie visi sie kuriozai, nu bet jeigu ne, tai teks pavargt kad gryzti ivezes ir atgaut save doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 01, 21:05)
Papildyta:
Nu va ir parasei, aciu  biggrin.gif

Ziauriai pucia pilva, nakti kiausides skaudejo, viskas ispusta, braska atraska. Kazkaip siandien tai tokia depresiska nuotaika buvo, vel netikejimas kad gali pavykti siand uzpuole.. Bet viska nurasau hormonam... Gaila man savo kuno, nes jau tokia siuksliu deze jauciuos. O apetitas kaip pas zveri- taip uzsimanau valgyt, ir kai valgau taip skanu- atrodo kaip buciau badavus kokius metus.. Aisku jeigu gale tapsiu nestuke.gif  tai tebunie visi sie kuriozai, nu bet jeigu ne, tai teks pavargt kad gryzti ivezes ir atgaut save doh.gif

nesijaudink del apetito, kai pasitvirtins nestuke.gif tai ziurek dar ir dings apetitas pradziai, daznai taip buna, net as 1 kg pameciau net nepastebejau, bet pastoviai kazkokia soti jauciuosi smile.gif
o nuotaiku kaita ir depresija - tai aisku nes lengvas stresas dabar, IvF beprotiskai sunku moraliskai, o kai belieka tik laukimas jau ir buni padarius viska ka galejai, tai apima toks idomus jausmas, jo nesuprastu nei viena naturaliai pastojus ir su tuo nesusidurus. bet dabar pilvukui reikia energijos ir optimizmo bigsmile.gif ir gerai kad sonai braska, nerimautum labiau jei jokiu pojuciu nebutu mirksiukas.gif ir ne siuksliu deze Tu, o busima mama, neburbuliuok biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 01, 21:15)
neburbuliuok  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif pasistengsiu 4u.gif
Atsakyti