QUOTE(Edena @ 2014 10 03, 07:41)
as irgi sroves nemaciau, tik du burbuliukus isitaisiusius
O tu jau gimdoje tuos taškiukus matei? Kai pries įdedant mums rodė, tai dar mėgintuvėlyje buvo ir daug daug kartu priartinti turėjo kad padarytu jį matomą, tai galvoju kaip gimdoje tiek priartina, juk net tiksliai nežino kur jis nuplaukė...
Papildyta:
QUOTE(Botanique @ 2014 10 03, 08:13)
pas mane ir buvo monitorius rode su echo,bet man is kart pasake burbuliukus kur matai tai ne embrionas, o oro burbuliukai is svirksto,nes embrionas dar per mazas pamatyti ji taip plika akimi

logiska, gi jis tik keliu mm dydzio. o paskiau ta svirksta perdave vel per langeli i labo kad embriologe per mikroskopa patikrintu ar tikrai nepasiliko svirkste,nes gi gali but. as turejau pagulet dar puse minutes kol patvirtino kad viskas gerai.
hmm.. tai vat! Aš irgi tuos burbuliukus mačiau, ta srovė gal ir buvo tie burbuliukai.. Na, bet gal pas mus jie irgi tikrino švirkštą, tik nieko mums nesakė... Sekantį kartą reikės paklausti
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 03, 08:35)
Paduoda ta vamzduka atgal embryologui per langeli i jo kambariuka ir jis ten su mikroskopu patikrina, tada pranesa daktarei kad tikrai embrioniuku vamzdelyje neliko
Tikiuosi, jog ir čia taip daro...
Man paskyrė praleisti du ciklus. Tai lapkritį startuosim iš naujo su IVF..
Aš laikau kumščius ir siunčiu geras mintis už tas kurios PUPO ir laukia atsakymų, labai tikiuosi jog jums pavyks!!!
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 03, 08:15)
Man kai isodino, padare ultragarsa, atspausdino nuottauka ir atidave. Ten yra net ne zirniukai, o kaip 2 bruksniukai
Įdomiai.. gal tau jau dydelius sodino ir galėjo ultragarsu pritraukti kaip nors ar labia gerą techniką turi..
Tik aš neįsivaizduoju kaip gali matyti tik įdėtus mažiukus, kai po to reikia laukti kelias savaites, kad nors ką nors pamatytų...