QUOTE(Edena @ 2014 10 04, 08:35)
tai va Tino buvo klausus kiek lasteliu blastocista tai va burbuliacija man ir atsakei, as paziurejau net foto kad ten neimanoma suskaiciuot kiek jau tu lasteliu

galvojau kazko nesuskaiciuoju

tai jo jo, blastutes jau turi apie o gal ir virs 100 lasteliu
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 04, 09:15)
taip tikrai 18mm yra tik folikulas. o kiausialaste yra mazute , is vikipedijos :
žmogaus kiausialaste 150200 µm skersmens.
mikrometras 1 µm =10-6 m (1 mm = 1000 µm)
tai tikrai kiausialastes mazut mazuteles mazesnes uz 1mm ir plika akimi nematomos. juk todel ir naudoja mikroskopus kai apvaisina stebi musu turteli ... aisku perkelimo diena didesni apie 1.5mm
niekad nesusimasciau kol cia diskusijos nepaskaiciau kokio jie dydzio . parode man mano zirniukus sako va ziurek tai maciau kaip jie nukrito tie burbuliukai ..
bet kaip ir burbuliacija sako svarbu kad kruopiukai pasiliktu pas mamytes
laikom kumstukus toliau uz jus mergytes
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 04, 10:17)
labukas merginos , buvau apsilankiusi pas jus gal pries koki gera puse metu , jai ne daugiau . Esu uk , Tai pagaliau sulaukiau eiles , startuoju sio menesio gale

vakar gavau vaistus visus , parode kaip leistis , tiek daug informacijos , kad atrodo viska pamirsiu
Pralaukiau eileje 1,3 metu
Sveika, pamenu tave. Tad su startu ir sekmes
QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 04, 10:35)
Tai džiaukis, LT pralauktum tol, kol sutaupytum 10 ar 20 tūkst.
Sėkmės
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 04, 11:04)
Na gal jau yra tokiu, kurios po isodinimo pradejo gadinti testukus? Kaip sekas, ar vaiduokliuoja?
Man dar ankstoka kazko tiketis.. O pati jau gadini

?
QUOTE(Boruzele_Septintaske @ 2014 10 04, 11:44)
Meginos, dar norėjau paklausi apie akupunktūrą..
Čia skaitydama forumą kažkur prabėgom užkliuvo už akių.. Čia vyram ar moterim? Ką ji padaro?
Galima abiem, sako kraujotaka i 'tuos' organus pagerina. Sako gera kraujotaka- geresni sansai pastot.. Gal dar kokiu privalumu yra, nebepamenu
Papildyta:
QUOTE(Marselle @ 2014 10 04, 12:48)
As jau pupo

perkele 2 blastutes snaigutes
Dabar ilgai laikas eis iki atsakymo..
Sveikinu PUPO