Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Armante @ 2014 10 06, 13:37)
Mergaut3s,esucdarbe negaliu daug rasyt,  as nescua!!!103 skaiciukai mano 11 dpi, negaliu patiket,net antra karta skambinausi pasitikslint wink.gif

Armante, sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug balioniuku tau , kaip smagu bigsmile.gif Va tas maudimas ir nebuvo siaip sau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 06, 12:37)
Mergaut3s,esucdarbe negaliu daug rasyt,  as nescua!!!103 skaiciukai mano 11 dpi, negaliu patiket,net antra karta skambinausi pasitikslint wink.gif

As isivaizduoju kaip dziaugiesi smile.gif Didziausi sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 06, 14:37)

Valioooo, sveikinu thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 06, 09:38)
Jei 10 dienu praejo tai gal yra?  bigsmile.gif  O kada tau hcg?

Man hcg penktadieni. Bus 11 diena.
Atsakyti
OJ MERGYTES,ZIURIU,KAD VISOMS PUPO PASISEKE,JEI NEKLYSTU,NES JAU SUSIMAISIAU VISAI KIEK JUSU CIA DAUG LAUKIANCIU BUVO bigsmile.gif LABAI SMAGU ISTIKRO PAVYDZIU BALTU PAVYDU....KAIP NORETUSI,KAD JAU MAN IR VISKAS BUTU KUO GREICIAU....NESUPRANTU AR MANO ATMINTIS SLUBUOJA,AR KAIP ,BET NIEKO NEPRISIMENU KA DARIAU PIRMO IVF METU,TURBUT GERA PABAIGA ISTRYNE MAN VISKA IS ATMINTIES.... g.gif RYT VAZIUOJU PIRMAM SKANUI,JAU BUS DVI SAVAITES KAIP PURSKIUOSI SLOPINANCIUS...VIS DAR MEMES PAS MANE,NES DAR TIK 4D SIANDIEN.AR JUS PIRMAM ECHO IR VAZIAVOT KAIP DAR KRAUJAVOT,KAM JIS IS VISO DAROMAS?NU NEPAMENU NIEKO VISISKAI unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 06, 15:53)
OJ MERGYTES,ZIURIU,KAD VISOMS PUPO PASISEKE,JEI NEKLYSTU,NES JAU SUSIMAISIAU VISAI KIEK JUSU CIA DAUG LAUKIANCIU BUVO  bigsmile.gif  LABAI SMAGU ISTIKRO PAVYDZIU BALTU PAVYDU....KAIP NORETUSI,KAD JAU MAN IR VISKAS BUTU KUO GREICIAU....NESUPRANTU AR MANO ATMINTIS SLUBUOJA,AR KAIP ,BET NIEKO NEPRISIMENU KA DARIAU PIRMO IVF METU,TURBUT GERA PABAIGA ISTRYNE MAN VISKA IS ATMINTIES....  g.gif  RYT VAZIUOJU PIRMAM SKANUI,JAU BUS DVI SAVAITES KAIP PURSKIUOSI SLOPINANCIUS...VIS DAR MEMES PAS MANE,NES DAR TIK 4D SIANDIEN.AR JUS PIRMAM ECHO IR VAZIAVOT KAIP DAR KRAUJAVOT,KAM JIS IS VISO DAROMAS?NU NEPAMENU NIEKO VISISKAI  unsure.gif

Laikas parodys ar visoms smile.gif Nes as tai dar laukiu kada jau galima bus kraujuka priduoti.
Man echoskopa dare 1 c.d. pasiziureti ar nera cistu. Bet pas mane trumpas protokolas, o pas tave ziuriu ilgas?
Atsakyti
oi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 06 spalio 2014 - 15:25

drinks_cheers.gif
O Nickse kaip Tu gyveni ? Kaip jautiesi, gal kokiu naujienu yra..?
[/quote]
Edena musu sirdele siandien jau plaka!!! Stebuklas tikras stebuklas dar sianakt kraujavau o sia tau ir stebuklas. Tiesa ryt gal i ligonine guldys profilaktikai bet visvien tai geriau nei nieko maniau neteku mazylio. Merginos butinai darykite hcg nelaukusios mm nes as ir mm turejau ir hematama bet kolkas viskas einasi geryn.
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 10 06, 15:39)
Edena musu sirdele siandien jau plaka!!! Stebuklas tikras stebuklas dar sianakt kraujavau o sia tau ir stebuklas. Tiesa ryt gal i ligonine guldys profilaktikai bet visvien tai geriau nei nieko maniau neteku mazylio. Merginos butinai darykite hcg nelaukusios mm nes as ir mm turejau ir hematama bet kolkas viskas einasi geryn.

kaip dziaugiuosi uz Tave, nerealiai wub.gif wub.gif sekmes, stiprybes, kantrybes ir sveikatos Tau Nickse 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dziugios zinios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 06 spalio 2014 - 15:45

[/quote]

Labai labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif nuostabus stebuklas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 06, 16:15)
Laikas parodys ar visoms smile.gif Nes as tai dar laukiu kada jau galima bus kraujuka priduoti.
Man echoskopa dare 1 c.d. pasiziureti ar nera cistu. Bet pas mane trumpas protokolas, o pas tave ziuriu ilgas?

Jo pas mane su pirmu ir va su antru IVF ilgi protokolai..kazin o del ko jie skiria vienom ilgus kitom trumpus,nuo ko cia priklauso g.gif
Papildyta:
[quote=Nickse,2014 10 06, 16:39]
drinks_cheers.gif
O Nickse kaip Tu gyveni ? Kaip jautiesi, gal kokiu naujienu yra..?
[/quote]
[/quote]
VAU NICKSE CIA TAI NAUJIENOS 4u.gif TIKRAI KAD STEBUKLAIS REIKIA TIKETI,NES JU GYVENIME TIKRAI,KAD BUNA.VA STAI TU VIENA IS PAVYZDZIU...ISIVAIZDUOJU KIEK NERIMO IR GALVOJIMO JAUDULIO IR NEZINIOS TU TUREJAI ISGYVENT SU VYRU.DIDELIS MALACIUS TU.SVEIKINU TAVE LABAI,TU SAUNUOLE nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos dar karteli 4u.gif oi merginos darbe per tel parasiau su klaidom , bet toks buvo apemes dziagsmas , sakes, aciu visoms uz sveikinimus wub.gif

OI dabar lauksim Nuojautos ir burbuliacijos 4u.gif

ir dar abai noriu pasidziaugti del Nickse 4u.gif

o merginos 103 tai cia geras skaicius? man dabar turbt reikia informuoti savo gydytoja, toliau naudoti crinone ir kazin kada jau tam pirmam kartui reikia uzsiregitruoti?
Atsakyti