Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 06, 10:03)
Zinau zinau, sakysit pasidaryk hcg ir viskas bus aisku  biggrin.gif  pasidarysiu ant dienu  4u.gif

Burbuliacija, oi viskas suspausta kas įmanoma už tavo nestuke.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 06, 09:03)
O pas mane eiliniai x-failai su tais testais  doh.gif . Pasidariau vel sianden su rytiniu sl. tai juostele vel tokia pati kaip vakar- nei ryskesne, nei blankesne.
Zinau zinau, sakysit pasidaryk hcg ir viskas bus aisku  biggrin.gif   pasidarysiu ant dienu   4u.gif

o kai isdziusta, nei ciut ciut ne ryskesnis? as tik vakare lygindavau tik tada isryskedavo kazkas tiksliau, ryte tai siandien buvo pirmas rytas kada pagaliau buvo 2 vienodos ryskios juosteles jau per 3 min, t.y. 25DPO biggrin.gif O HCG tai jau lauksim cia nuo ryto, pasisakyk kada planuosi priduoti gathering.gif: biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 10 06, 09:08)
Burbuliacija, oi viskas suspausta kas įmanoma už tavo  nestuke.gif  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif

O Nickse kaip Tu gyveni ? Kaip jautiesi, gal kokiu naujienu yra..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 06 spalio 2014 - 09:12
QUOTE(RositaK @ 2014 10 06, 09:08)
Burbuliacija, oi viskas suspausta kas įmanoma už tavo  nestuke.gif  wub.gif  4u.gif

QUOTE(Edena @ 2014 10 06, 09:10)
o kai isdziusta, nei ciut ciut ne ryskesnis? as tik vakare lygindavau tik tada isryskedavo kazkas tiksliau, ryte tai siandien buvo pirmas rytas kada pagaliau buvo 2 vienodos ryskios juosteles jau per 3 min, t.y. 25DPO  biggrin.gif  O HCG tai jau lauksim cia nuo ryto, pasisakyk kada planuosi priduoti gathering.gifbiggrin.gif

Nea niekas kai isdziusta irgi nepasikeicia. ir kas keisciausia vakar dariau viena ryte su rytiniu sL; kita po pietu- jau visko gerus buvau ir siand vel ryte su rytiniu sl. ir visi vienodo ryskumo- tas ir kelia itarima kad kazkas cia ne to doh.gif Reiks vyrui duot pasidaryt, jei ir pas ji bus ta juostele, tai viskas aisku biggrin.gif
Per daug nededu vilciu i tuos testus, jau viena karta man irgi rode teigiama per ovuliacija- taip kad nelabai as jais pasitikiu..
O hcg darysiuos kazkur i savaites pabaiga .
Aciu mergaites, geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 06, 10:03)
O pas mane eiliniai x-failai su tais testais  doh.gif . Pasidariau vel sianden su rytiniu sl. tai juostele vel tokia pati kaip vakar- nei ryskesne, nei blankesne. Jau 3 dienos is eiles tokio pacio ryskumo juostele- labai blanki, bet matoma. Toks jausmas kad kazka kita fixuoja tas testas, bet ne hcg. Jei butu nuo tos injekcijos tai gal blysketu sakyciau, o jei del  nestuke.gif  tai gal parysketu nors kiek- nu bet ne is vietos  doh.gif   Nesiseka man su tais testai   doh.gif 

Zinau zinau, sakysit pasidaryk hcg ir viskas bus aisku  biggrin.gif   pasidarysiu ant dienu   4u.gif

Kokius testus gadini? Kada eisi hcg darytis?

Rytoj butinai gadinsiu wink.gif Dabar pagulejo tas testukas ir juostele paryskejo, bet matyt paslapinau as ji, tai ta juostele tokia labai juokinga, ne juostele, bet vingis toks. Bet svarbu, kad toks ruzavas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 06 spalio 2014 - 09:24
Bet jeigu NT rodo nors kokią juostelę, tai HCG kažkiek tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 06, 12:06)
Bet jeigu NT rodo nors kokią juostelę, tai HCG kažkiek tikrai yra.

vat ir aš taip manau 4u.gif lėkčiau darytis HCG su vėjeliu blush2.gif
Atsakyti
Tai kad ovitrelis ir yra chorioninis alfa gonadotropinas, hcg, todel jo liekanos gali itakoti II. Tik vat klausimas kiek laiko jis gali islikti organizme. Kazkokiai mergina lyg net 13 dienu dar rode II, kazkur skaiciau.
Pati netveriu savam kaily blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 06, 12:27)
Tai kad ovitrelis ir yra chorioninis alfa gonadotropinas, hcg, todel jo liekanos gali itakoti II. Tik vat klausimas kiek laiko jis gali islikti organizme. Kazkokiai mergina lyg net 13 dienu dar rode II, kazkur skaiciau.
Pati netveriu savam kaily  blush2.gif

tai taip, bet kažkuri rašė, kad jis max 10dienų organizme egzistuoja, nebent nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 10 06, 12:32)
tai taip, bet kažkuri rašė, kad jis max 10dienų organizme egzistuoja, nebent  nestuke.gif

Na ziuresim kaip toliau bus...
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri is kauno vaziuosite i ryga, paprasyciau, kad nuveztumet dezute crinono atgal jiems?
Atsakyti
Mergaut3s,esucdarbe negaliu daug rasyt, as nescua!!!103 skaiciukai mano 11 dpi, negaliu patiket,net antra karta skambinausi pasitikslint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 06, 13:37)
Mergaut3s,esucdarbe negaliu daug rasyt,  as nescua!!!103 skaiciukai mano 11 dpi, negaliu patiket,net antra karta skambinausi pasitikslint wink.gif

Valiooooooooo!!!!! Labai dziaugiuos!
Papildyta:
QUOTE(Gintaleo @ 2014 10 06, 13:36)
Mergaitės, gal kuri is kauno vaziuosite i ryga, paprasyciau, kad nuveztumet dezute crinono atgal jiems?

O kodel nori priduot atgal?
Atsakyti