Sveikos,
nu jetau prirašiau visą paklodę ir netyčia ištryniau
tai išgalvos...
buvau pradingus truputį, bet skaičiau beveik viską. gaila, kam nepavyko, laikau muščius dėl blaizės, su toiu kraujavimu tai tikrai stebuklas kad pavyko
Edena kaip suprantu galima sveikinti ir
QUOTE(Luety @ 2014 09 22, 18:17)
Mano dukriuko nestumas buvo tik 4 sav.kaip hematoma iskraujavo ir ant rytojaus jau mate sirdele skeno metu.
nėštumas jau greičiausiai didesnis buvo, niekur nerašo ir nesako kad 4 sav jau širdutę gali pamatyt

6-7 sav anksčiausiai kažką echo metu pamato...
mes buvom pas gyd. pakalbėjom, aptarėm.
greičiausiai mano kiaušinėlių kokytbė įtakojo neįplantaciją

nes embriologo komentaras buvo kad lėtėjo augimas ir suprastėjo po punkcijos kiaušinėliai

fragmentacija 3 lyguo, tai jau buvo daug. simetrija ir kas ten dar tai buvo gerai, 0 ir 1. na pagal tas skales.
b spermiukų ir buvo daug tokiam mažam kiekį ką pridavė, (200 ar 20 mljn dabar galvoju, bet ir gyd pats stebėjos iš kur tiek, kai pirmi rezultatai buvo prasti. nieko nesakėm, kad jis geria papildus.. )
ką dar sakė, jei nebus top kokybės galbūt galės įsodint du sekančiu kartu, tai labai tikiuos kad taip ir bus. aišku nežinau ar geriau tikėtis vieno top kokybės ar dviejų prastesnių
dar vietoj gonalio dabar reiks gonapurą

nežinau ar čia gerai bus ar prasčiau.
atceit jis veikia lėčiau bet stabilesnis ir lėtesnis kiaušinėlių augimas galbūt bus kokybiškesnis. na matysim...
26 pradedu gonapeptylio leidimąsi, o 7 spalio bazinė echo...