Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(blaize @ 2014 09 22, 18:43)
Edena, ar Walgreens suncia I Lietuva? As taip pat uzsisakau is Walgreens... aciu, kad priminei apie akcijas  4u.gif

i lietuva gal ir siuncia bet muita uzdetu didziuli doh.gif as i USA adresa siunciuosi, nemokamas ten vietinis siuntimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 22, 20:01)
Kodel greit, siand jau 10 stim diena  smile.gif  Nea, pupo tai greiciausiai kita sav, nes pas mus iki blastu augina. Nu nebent niekas neaugs. Bet noriu tiket kad augs. Praeita kart augo, tai gal ir si karta augs... Aisku, one step at the time... smile.gif    Siaip laikas greit lekia... Tavo irgi atrodo katik buvai TR snaiguciu pasiimt, o siand jau Hcg.. Keistai tas laikas ir slenka ir lekia tuo paciu metu  4u.gif

teisingai, 5 diena jau pirmadieni gaunasi 4u.gif ir jau 10 stim diena blink.gif cia jauciu man hcg belaukiant taip laikas staigiai prabego doh.gif
aisku augs , viskas bus gerai 4u.gif wub.gif ir tada nekantriai lauksim vel 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 09 22, 20:05)
  ir tada nekantriai lauksim vel  4u.gif  4u.gif

doh.gif doh.gif joo, daug to laukimo cia gaunas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
nu jetau prirašiau visą paklodę ir netyčia ištryniau verysad.gif doh.gif

tai išgalvos...

buvau pradingus truputį, bet skaičiau beveik viską. gaila, kam nepavyko, laikau muščius dėl blaizės, su toiu kraujavimu tai tikrai stebuklas kad pavyko thumbup.gif

Edena kaip suprantu galima sveikinti ir mirksiukas.gif

QUOTE(Luety @ 2014 09 22, 18:17)
Mano dukriuko nestumas buvo tik 4 sav.kaip hematoma iskraujavo ir ant rytojaus jau mate sirdele skeno metu.

nėštumas jau greičiausiai didesnis buvo, niekur nerašo ir nesako kad 4 sav jau širdutę gali pamatyt schmoll.gif 6-7 sav anksčiausiai kažką echo metu pamato...

mes buvom pas gyd. pakalbėjom, aptarėm.
greičiausiai mano kiaušinėlių kokytbė įtakojo neįplantaciją g.gif nes embriologo komentaras buvo kad lėtėjo augimas ir suprastėjo po punkcijos kiaušinėliai g.gif fragmentacija 3 lyguo, tai jau buvo daug. simetrija ir kas ten dar tai buvo gerai, 0 ir 1. na pagal tas skales.
b spermiukų ir buvo daug tokiam mažam kiekį ką pridavė, (200 ar 20 mljn dabar galvoju, bet ir gyd pats stebėjos iš kur tiek, kai pirmi rezultatai buvo prasti. nieko nesakėm, kad jis geria papildus.. )
ką dar sakė, jei nebus top kokybės galbūt galės įsodint du sekančiu kartu, tai labai tikiuos kad taip ir bus. aišku nežinau ar geriau tikėtis vieno top kokybės ar dviejų prastesnių biggrin.gif
dar vietoj gonalio dabar reiks gonapurą g.gif nežinau ar čia gerai bus ar prasčiau.
atceit jis veikia lėčiau bet stabilesnis ir lėtesnis kiaušinėlių augimas galbūt bus kokybiškesnis. na matysim...
26 pradedu gonapeptylio leidimąsi, o 7 spalio bazinė echo... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu visas, kurioms pavyko. Stiprybės toms, kurioms nepasisekė..
Eina sau.. ruosiuos 3 IFV, bet skaitant foruma suprantu, kad nieko nzn. Nedare man PRG tyrimo (buvau nėščia 10 sav), neliepė vartot jokių papildų. Tik folinę. Netyrė dėl kraujo krešėjimo.. Ne jau tikrai viskas tik dėl pinigų? Panašu, kad žmoniškumo pas gydytojus neliko..

Po 2 nesėkmių keičiu gyd. 25d einu pas M. Merginos, pasakykit ką turiu išsiaiškinti, kad 3kartas būtų sėkmingas? Kad padaryčiau viską, kas priklauso nuo manęs..
Ačiū!
Atsakyti
Labas rytas mergaitės, kadangi apie PRG prakalbot eilinį sykį, tai mano klausimas būtų toks - kartu su HCG dariausi PRG, tai atsakymas buvo 27,89 nmol/l (liuteininė f. normos 5,3-86 nmol/l) į normas telpu, bet pagal jūsų pasisakymus tai tikrai mažai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tekle777 @ 2014 09 23, 00:15)
Sveikinu visas, kurioms pavyko. Stiprybės toms, kurioms nepasisekė..
Eina sau.. ruosiuos 3 IFV, bet skaitant foruma suprantu, kad nieko nzn. Nedare man PRG tyrimo (buvau nėščia 10 sav), neliepė vartot jokių papildų. Tik folinę. Netyrė dėl kraujo krešėjimo.. Ne jau tikrai viskas tik dėl pinigų? Panašu, kad žmoniškumo pas gydytojus neliko..

Po 2 nesėkmių keičiu gyd. 25d einu pas M. Merginos, pasakykit ką turiu išsiaiškinti, kad 3kartas būtų sėkmingas? Kad padaryčiau viską, kas priklauso nuo manęs..
Ačiū!

M ir man netyrė nei krešumo, nei PRG, nei LP (daryta buvo kažkada GN, kuriai siuntė OK, o ne M). M tik davė pasidaryti tuos tyrimus prieš IVF kurie jų puslapyje įvardinti. Man kaip gydytoja ji paliko gerą įspūdį, bet nuojauta kužda, kad vaisingume dar yra kur stiebtis...gal aš ir klystu. Mums pripaišė neaiškios kilmės nevaisingumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2014 09 23, 07:59)
Labas rytas mergaitės, kadangi apie PRG prakalbot eilinį sykį, tai mano klausimas būtų toks - kartu su HCG dariausi PRG, tai atsakymas buvo 27,89 nmol/l (liuteininė f. normos 5,3-86 nmol/l) į normas telpu, bet pagal jūsų pasisakymus tai tikrai mažai?  g.gif

jeigu HCG <1 buvo tai PRG naturalu kad nesigamino, ruosesi mm, kad ir naudojot progesterona…. Jeigu butu buve >1 tai tikrai mazokai, jau mano 45 dabar ziuriu arciau minimalios ribos
I TRIMESTRAS 35,68-286,2 nmol/l
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 19, 21:28)
Daugoka tu foliu; bijau kad kokybe nenukentetu  g.gif , nu bet keli bent jau geri tai turetu buti, to ir pakaks  ax.gif

Burbuliacija, uztenka vieno stipraus, kad pavyktu 4u.gif kada tau punkcija nusimato? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam reikia Crinone? Turiu 6 vnt. padovanosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 22, 12:16)
Merginos 20 d. Hcg buvo 3013; siandien 5768 prg deja tik 24. Ryt eisiu pas gydytoja. As manau mano atveju vyksta stebuklas??? Po tiek kraujo... tiesa dar ir sia dien biski sviezio yra...ryt eisiu pas U ir OK  tegu keli gydytojai ziuri. Ka manot verta dziugaut?

Isiterpsiu ir as del Crinone, isidejus crinone reikia butinai vaiksciuoti nes taip greiciau pasisavina, del progesterono tai tai jis mazokas as tai jau reikalauciau leidziamu beto as manau forume galima nusipirkt arba uzsakyt is rusijos baltarusijos leidziamo jis pats geriausias. Man yra paskirtas Crinonas x 2 tai as dar 200mg Utrogestano naudoju, nes mano irgi labai zemas visa laika progesteronas.
Sekmes kuo didziausios!!! Laukiam Ziniu wub.gif wub.gif

Burbuliacija Pa tave tikrai viskas greitai vyksta, man tai mano IVF tai tik 19d. punkcija dare, labai letai augo folikulai, laikau kumstukus kad butu kuo graziausias derliukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 09 23, 11:27)
Isiterpsiu ir as del Crinone, isidejus crinone reikia butinai vaiksciuoti nes taip greiciau pasisavina, del progesterono tai tai jis mazokas as tai jau reikalauciau leidziamu beto as manau  forume galima nusipirkt arba uzsakyt is rusijos baltarusijos leidziamo jis pats geriausias. Man yra paskirtas Crinonas x 2 tai as dar 200mg Utrogestano naudoju, nes mano irgi labai zemas visa laika progesteronas.

as irgi turiu greitaja pagalba Progestan (leidziama prog) nes ta pati problem drinks_cheers.gif
bet va prasau, ir No daktarai ta pati sako del Crinone, o isivaizduok lietuvoj visoms GYDYTOJOS aiskina priesingai jau geriau tada isvis patyletu, galvoju kiek persileidimu galima buvo isvengt, jei nepatarinetu priesingai ir pasisavintu visoms Crinone.. (As ziuriu isisiautejau biggrin.gif bet ziauriai susinervinau po Nickses atvejo, na bet atrodo viskas ok.. Mane tik piktina toks nesuziurejimas ir demesio pacientui nebuvimas, atrodo joms visai nerupi niekas doh.gif )

o leidizamo tureti tikrai visoms irgi patartina, bent jau extra atveju kai gauni ats kad nepakankamas PRG. Galima ir TR temuteje gal bandyti per nares kad turkisko leidziamo parveztu, nezinau tik kainu skirtumo nuo rusiskojo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 23 rugsėjo 2014 - 11:39
QUOTE(Edena @ 2014 09 23, 11:30)
as irgi turiu greitaja pagalba Progestan (leidziama prog) nes ta pati problem  drinks_cheers.gif
bet va prasau, ir No daktarai ta pati sako del Crinone, o isivaizduok lietuvoj visoms GYDYTOJOS aiskina priesingai jau geriau tada isvis patyletu, galvoju kiek persileidimu galima buvo isvengt, jei nepatarinetu priesingai ir pasisavintu visoms Crinone..
o leidizamo tureti tikrai visoms irgi patartina, bent jau extra atveju  kai gauni ats kad nepakankamas PRG. Galima ir TR temuteje gal bandyti per nares kad turkisko leidziamo parveztu, nezinau tik kainu skirtumo nuo rusiskojo

Nemanau, kad vien nuo gulėjimo/negulėjimo naudojant Crinone priklauso progesterono įsisavinimas. Man gyd. paskyrė Crinone naudoti prieš miegą t. y. panaudojus gulėti, ir ką 8 DPĮ (blastocistų) 100 nmol/l.
Logiškai mąstant, tos, kurios naudoja leidžiamą progesteroną, tai visas 100 proc. patenka į kraują, o praktika rodo, kad tiriant progesteroną kraujyje jo rodiklai vis tiek mažesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2014 09 23, 11:47)
Nemanau, kad vien nuo gulėjimo/negulėjimo naudojant Crinone priklauso progesterono įsisavinimas. Man gyd. paskyrė Crinone naudoti prieš miegą t. y. panaudojus gulėti, ir ką 8 DPĮ (blastocistų) 100 nmol/l.
Logiškai mąstant, tos, kurios naudoja leidžiamą progesteroną, tai visas 100 proc. patenka į kraują, o praktika rodo, kad tiriant progesteroną kraujyje jo rodiklai vis tiek mažesni g.gif

Katause gal ir siaip pas jus didesnis (arba normalus PRG), o gulejima jums paskyre kaip ir visoms darancioms IVF Lietuvoje.. Tai ir naturaliai viskas geriau, o paprastai kurioms trukumas, tai tikrai jautriau reaguoja kunas i pasisavinima/nepasisavinima, ir tai akivaizdu. O jei nebutu skirtumo No ir TR daktarai nebutu tokie vieningi ta nuomone, kad absorbuojasi gelis judant geriau nei nejudant.
Cia kaip ir vakar jau rasiau, reikia tiesiog atsirinkt kuria nuomone mes pasitikime, ir tai be abejo bus efektyviausia smile.gif O jei su PRG viskas gerai tai to Crinone gali ir isvis neprireikti 4u.gif Man asmeniskai labai zemas, 2 kartus dienoje naudoju, ir darau viska kad tik pasisavintu, pasakytu kad apeit aplink baznycia isidejus reiktu ir ta padaryciau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 23 rugsėjo 2014 - 12:01