Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(misheliina2 @ 2014 09 23, 11:27)

Burbuliacija Pa tave tikrai viskas greitai vyksta, man tai mano IVF tai tik 19d. punkcija dare, labai letai augo folikulai, laikau kumstukus kad butu kuo graziausias derliukas  thumbup.gif  wub.gif

aciu 4u.gif nu kad standartiskai tai apie 8-12 dienu stimuliac vyksta, ir po to punkcija, tai kazkaip nejauciu kad labai jau cia greitai.. Pas mane irgi letokai judejo foliai pirmas 6 dienas, tik va ant galo soktelejo. Aisku buna ir ilgesniu stimuliaciju, gal dar nuo protokolo priklauso.. g.gif

Gleivine mane biski neramina, nors gyd. sake viskas gerai, bet ji tik 8.6mm. O kokia idealiausia yra? Ir ar ji dar auga po punkcijos, kas kokiu ziniu turit apie tai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 09 23, 13:05)
aciu  4u.gif  nu kad standartiskai tai apie 8-12 dienu stimuliac vyksta, ir po to punkcija, tai kazkaip nejauciu kad labai jau cia greitai.. Pas mane irgi letokai judejo foliai pirmas 6 dienas, tik va ant galo soktelejo. Aisku buna ir ilgesniu stimuliaciju, gal dar nuo protokolo priklauso.. g.gif 

Gleivine mane biski neramina, nors gyd. sake viskas gerai, bet ji tik 8.6mm.  O kokia idealiausia yra? Ir ar ji dar auga po punkcijos, kas kokiu ziniu turit apie tai?  4u.gif

Mano gydytoja visa laika sake, kad geras nuo 8-11mm skaitosi, ir dar jis auga kiekviena diena tai iki isodinimo paaugs
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 09 23, 16:13)
Mano gydytoja visa laika sake, kad geras nuo 8-11mm skaitosi, ir dar jis auga kiekviena diena tai iki isodinimo paaugs

Aciuks 4u.gif
Atsakyti
Na ka prisiduodu po siandienos vizitu pas U Ir OK. Situacija mazu maziausias siaubinga. Pirma nuejau pas U sake nelabai man cia kas matosi reik laukt. Gali buti kad dar ir persileidimas bus. Vaistu jokiu nekeite. Sakau kodel prg mazas ka darom tai israse vardiniu vaistu kuriuos vos radau vilniuje. Paskui nuejau pas OK padare foto vaisiaus sake puikiai matosi nestumas atitinka mano 5 sav. Tik salia milziniska mioma!!! Ir nors mano kelnaites jau svarios sake kad kraujuoju. Israse labai daug vaistu ir ukoliuka. Viso 14 tableciu 2crinone ir 1 ovitrelis.... Del prg OK sake kad ji didelio demesio stimuliuotoms moterims del to prg neteikia tipo skaiciai gali issikraipyti biski. Liepe gulet ir laukt stebuklo.
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 23, 17:53)
Na ka prisiduodu po siandienos vizitu pas U Ir OK. Situacija mazu maziausias siaubinga. Pirma nuejau pas U sake nelabai man cia kas matosi reik laukt. Gali buti kad dar ir persileidimas bus. Vaistu jokiu nekeite. Sakau kodel prg mazas ka darom tai israse vardiniu vaistu kuriuos vos radau vilniuje.  Paskui nuejau pas OK padare foto vaisiaus sake puikiai matosi nestumas atitinka mano 5 sav. Tik salia milziniska mioma!!! Ir nors mano kelnaites jau svarios sake kad kraujuoju. Israse labai daug vaistu ir ukoliuka. Viso 14 tableciu 2crinone ir 1 ovitrelis.... Del prg OK sake kad ji didelio demesio stimuliuotoms moterims del to prg neteikia tipo skaiciai gali issikraipyti biski. Liepe gulet ir laukt stebuklo.

Tai laikom toliau kumstelius ir laukiam stebuklo...O kada sekantis vizitas?ir pas kuria? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 09 23, 17:57)
Tai laikom toliau kumstelius ir laukiam stebuklo...O kada sekantis vizitas?ir pas kuria? 4u.gif

Ok po savaites. Idomu nieko tokio kad ovitreli leisiuos ten parasyta nesciosioms neleisti.
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 23, 18:05)
Ok po savaites. Idomu nieko tokio kad ovitreli leisiuos ten parasyta nesciosioms neleisti.

O HCG dar seksi?del ovitrelio nieko nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Tekle777 @ 2014 09 22, 23:15)
Eina sau.. ruosiuos 3 IFV, bet skaitant foruma suprantu, kad nieko nzn. Nedare man PRG tyrimo (buvau nėščia 10 sav), neliepė vartot jokių papildų. Tik folinę. Netyrė dėl kraujo krešėjimo....

O kur lankeisi iki šiol? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 23 rugsėjo 2014 - 17:59
QUOTE(Justuteee @ 2014 09 23, 18:12)
O HCG dar seksi?del ovitrelio nieko nezinau...

Manau ne nes berods ovitrelis gali iskraipyti hcg skaicius
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 23, 18:01)
Manau ne nes berods ovitrelis gali iskraipyti hcg skaicius

Tai U nemate net miomos???? doh.gif kazkoks nesusipratimas su tais daktarais...
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 23, 17:53)
Na ka prisiduodu po siandienos vizitu pas U Ir OK. Situacija mazu maziausias siaubinga. Pirma nuejau pas U sake nelabai man cia kas matosi reik laukt. Gali buti kad dar ir persileidimas bus. Vaistu jokiu nekeite. Sakau kodel prg mazas ka darom tai israse vardiniu vaistu kuriuos vos radau vilniuje.  Paskui nuejau pas OK padare foto vaisiaus sake puikiai matosi nestumas atitinka mano 5 sav. Tik salia milziniska mioma!!! Ir nors mano kelnaites jau svarios sake kad kraujuoju. Israse labai daug vaistu ir ukoliuka. Viso 14 tableciu 2crinone ir 1 ovitrelis.... Del prg OK sake kad ji didelio demesio stimuliuotoms moterims del to prg neteikia tipo skaiciai gali issikraipyti biski. Liepe gulet ir laukt stebuklo.

Laikom kumstukus, kad maziukas ir toliau augtu, o ovitrelis ir yra HCG hormonas, padeda palaikyti nestuma, kuo didziausios sekmes!!! wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Ir aš po truputį jungimosi ir vėl prie jūsų likimo draugės. Šiandien buvau konsultacijai tai man siūlo daryt ta strech bet šiam cikle per vėlu teks laukt kito ciklo. Ir tada taikys trumpą schemą. Turiu klausimą ar galima tyrimus pasidaryt pas šeimos gydytoją ar tik privačiai?

Atsakyti