Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 31

Riešinės skirtos katinų Sfinksų parodai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ką tik numegztas plonytis, bet labai šiltas vilnonis pončas.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Villyte, nuostabūs darbeliai 4u.gif
Suknutė rudeniui
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Minkštumėlis švelnumėlis smile.gif

user posted image

Daugiau nuotraukų smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pusvilne Merino Gold-is dvigubo siulo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 15 spalio 2014 - 18:14
Jau su tokios pirštinėm net šilčiausias žiema nebaisi smile.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita.t: 15 spalio 2014 - 18:32
Dėkliukas telefonui, kuris turi visą istoriją. biggrin.gif
Mano draugė ėjo vieną gražų vakarą Palangoje gatve ir sutiko tokį varganą šunytį, kuris buvo labai toks liesas ir neturėjo šeimininko. Pasitaikė tam šuneliui susitikti su mano drauge netoli "Luizos" baro ir jis įgavo vardą LUIZITAS. Įsimylėjo jį ta mano draugė ir nupiešė jo atvaizdą, kurį paskui visą dieną dar piešė, trynė, piešė, trynė ir ant languoto popieriaus, o aš jį išmezgiau smile.gif.... O kitoje dėkliuko pusėje ramiai tupintis katinas BALTRAMIEJUS, kuris irgi yra realus veikėjas ir jį kasdien matome tupinti priešais esančiame namo lange smile.gif... Šis dėkliukas telefonui su LUIZITU IR BALTRAMIEJUM yra realių veikėjų atspindys biggrin.gif biggrin.gif. Spalvos tokios tamsios todėl, kad buvo vakaras, o LUIZITAS - juodas, BALTRAMIEJUS - baltas - tokie, kokie ir yra realybėje wink.gif wink.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 15 spalio 2014 - 20:54
Villyte, kaip visada, nuostabu 4u.gif thumbup.gif
Suknelė šaltesniam orui
user posted image
Atsakyti
Nors vasara jau senai baigėsi, bet...pradėta birželį, nerta pribėgnt kada galėjau ir po nemažo laiko be įkvėpimo, pagaliau baigta ax.gif Belieka susirast ilgą pasuknėlę ir vasarą pasitikt pasipuošus biggrin.gif
suknutė
Atsakyti