Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 31

Ačiū, merginos, pagyrusios mano pončą
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2014 10 20, 07:33)
Pagaliau šioks toks didesnis mezginys SAU flirt.gif Vėjo apgaubtukas, kurį galima nešioti keliais būdais. Nepasikuklinsiu - mane pačią labai džiugina rezultatas  blush2.gif

Labai vykes mezginys thumbup.gif .
Kazi kaip ant modelio atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras. Kas prašė, išsiuntinėjau arašymus. ax.gif Kasdarnorit, geriau rašykit Až, nes galiu neperskaityt temoj.

QUOTE(jblmami @ 2014 10 20, 19:19)
Labai vykes mezginys thumbup.gif .
Kazi kaip ant modelio atrodo? bigsmile.gif

Asirengus atrodo super, šiandien išbandžiau flirt.gif Gaila tik, kad nėr kaip nusifotkint doh.gif Gal ryt pabandysiu. 4u.gif Ir tikrai labai patogus. Seniai jau buvau tokia patenkinta mezginiu sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 20 spalio 2014 - 20:18
Megztas vilnonis sijonukas "Dryžius" mamai gimtadienio proga.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2014 10 17, 14:45)
didelis šalis
angora+vilnelė
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-SOdfcbKS90E/VEENcMmXFrI/AAAAAAAACRc

thumbup.gif idekite schemute 4u.gif
Atsakyti
dar vienas pukuotukas...
user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš vienas iš naujesnių komplektukų mergaitei :
user posted image

user posted image
Atsakyti
Pagaliau baigtas "kišenėkas" smulkiems daiktams vonioje ar prie kūdikio lovytės susidėti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2014 10 20, 08:33)
Pagaliau šioks toks didesnis mezginys SAU flirt.gif Vėjo apgaubtukas, kurį galima nešioti keliais būdais. Nepasikuklinsiu - mane pačią labai džiugina rezultatas

4u.gif Tikrai dar nematytas ir praktiškas mezginukas. thumbup.gif labai intriguoja pabandyti nusimegzti, nors dar mezgimo sezono nepradėjau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2014 10 20, 08:33)

Nuostabus !!! Nukonkuravai be konkurencijos visas su savo darbeliu wub.gif wub.gif wub.gif

Ir as noriu schemutes, manau, mielai toki nusinarpliociau sau.. toks mano stiliukas smile.gif)
AČIŪ ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2014 10 20, 07:33)

Labai įdomiai atrodo, suintrigavo ir mane šis kūrinys, norėčiau pabandyti. Gal galėčiau ir aš gauti schemutę?
Atsakyti
Atšalus orams - štai tokios riešinės

user posted image
Atsakyti