Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas Nr. 31

QUOTE(Inetux @ 2014 10 16, 21:44)
Nors vasara jau senai baigėsi, bet...pradėta birželį, nerta pribėgnt kada galėjau ir po nemažo laiko be įkvėpimo, pagaliau baigta ax.gif  Belieka susirast ilgą pasuknėlę ir vasarą pasitikt pasipuošus  biggrin.gif
suknutė

kaip grazu 4u.gif niekaip siulu neiziuriu- mocheriniai? g.gif ar cia nuotraukos spalvu zaismas ?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 10 17, 07:06)
kaip grazu 4u.gif niekaip siulu neiziuriu- mocheriniai? g.gif ar cia nuotraukos spalvu zaismas ?

ačiū 4u.gif Plonytis linas čia smile.gif Nuotraukos kokybė ne kokia doh.gif
Atsakyti
Žiemai artėjant šiltesnis megztinis
user posted image
Atsakyti
didelis šalis
angora+vilnelė
user posted image
Atsakyti
Rodausi ir aš smile.gif
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
uudraa, dailus šalis.

Juodos su įvairiaspalviais karoliukais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 10 11, 19:05)
Ką tik numegztas plonytis, bet labai šiltas vilnonis pončas.

Labai dailus poncas, na toks praktiskas ir toks jaukus kaip silti namai.
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2014 10 11, 18:05)
Ką tik numegztas plonytis, bet labai šiltas vilnonis pončas.

Labai labai dailus 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau šioks toks didesnis mezginys SAU flirt.gif Vėjo apgaubtukas, kurį galima nešioti keliais būdais. Nepasikuklinsiu - mane pačią labai džiugina rezultatas blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 20 spalio 2014 - 07:35
[quote=Amade,2014 10 20, 08:33]
Pagaliau šioks toks didesnis mezginys SAU flirt.gif Vėjo apgaubtukas, kurį galima nešioti keliais būdais. Nepasikuklinsiu - mane pačią labai džiugina rezultatas blush2.gif

user posted image

Labai gražus, gal galima schemą ar bent patį principą nupasakoti, kaip mezgėte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2014 10 20, 08:54)

Labai gražus, gal galima schemą ar bent patį principą nupasakoti, kaip mezgėte?  4u.gif

išsiunčiau AŽ 4u.gif
Atsakyti
gražus ir įdomus megztukas, Amade, prisijungiu prie pagyrų smile.gif 4u.gif Ir spalva tokia pritaikoma ,, Ir aš noriu schemos, jei nesunku drinks_cheers.gif Ačiū biggrin.gif
Atsakyti