Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 11

QUOTE(Kikker @ 2014 11 11, 18:46)
Be abejonės norint turėti ne traktoriuką turite bet jau pradėti ieškoti nuo 2200 Lt tada prašau triukšmo lygis skalbiant: 48 dB ,triukšmo lygis gręžiant:74 dB  bet jai nėra galimybės tokios nusipirkti tada jau mielieji renkatės triukšmo lygis skalbiant: 58-51 dB triukšmo lygis gręžiant: 75 dB (A).

Sutinku. Bet galvoju, triukšmo lygį, vandens, elektros sąnaudas galiu pasižiūrėti specifikacijose, bet va niekur neperskaityti, kaip konkreti mašina iš tiesų skalbia. Nes tai visgi man būtų pirmoj vietoj, paskui taupumas, o tas triukšmas antraeilis jau dalykas. Gaila, kad čia mažai rašo jau skalbimo mašinas panaudojusių ir galinčių realiais įspūdžiais pasidalint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 17:57)
Sutinku. Bet galvoju, triukšmo lygį, vandens, elektros sąnaudas galiu pasižiūrėti specifikacijose, bet va niekur neperskaityti, kaip konkreti mašina iš tiesų skalbia. Nes tai visgi man būtų pirmoj vietoj, paskui taupumas, o tas triukšmas antraeilis jau dalykas. Gaila, kad čia mažai rašo jau skalbimo mašinas panaudojusių ir galinčių realiais įspūdžiais pasidalint smile.gif

Žinote yra vartotojų kurie nusipirkę visgi nesivargina čia rašyti gerus atsiliepimus nes panašu kad visgi išsipildė Jų lūkesčiai...čia komentuoja tik nusivylę ir ieškantys geresnės nei buvo....todėl iš savo pusės jau pasiūliau ir labai tikiuosi kai Jūs nusipirksite ateisite dažniau aprašyti savo atsiliepimus apie turinčią skalbyklę ko pasekoje vartotojas susidarys nuomonę ar jis nori tos firmos ar visgi geriau pirkti kitos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Būtinai parašysiu!
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 19:40)
Nu jooo... neturiu komentarų. Jei jūs pardavėjas, stebiuosi, kaip dar turit klientų smile.gif
Apie 1000 ir reiškia apie 1000.

Tai kad aš čia neprekiauju ir netempiu į savo krautuvę nieko schmoll.gif
Mano klientai žino ko nori ir vertina kompetenciją. O kaip jie parduos Jums - ne mano reikalas. mirksiukas.gif
Mano "prekybiniame pasaulyje" apie 1000 tą ir reiškia. O ne 1200 ar 1300.
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2014 11 11, 19:57)
...., bet va niekur neperskaityti, kaip konkreti mašina iš tiesų skalbia. Nes tai visgi man būtų pirmoj vietoj...

Ką pilsite į skalbiklio skyrelį, taip ir plaus. Pilkite normalioms šalims skirtą gero gamintojo skalbiklį (ant kurio pakuotės nėra nei žodžio jokia rytų europiečių kalba) - skalbs gerai. Pilkite "ekologijas" - tragiškai (palyginus su anuo rezultatu).
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 11, 19:44)
Mano "prekybiniame pasaulyje" apie 1000 tą ir reiškia. O ne 1200 ar 1300.

Praplėtus interpretacijos ribas, gal dar daugiau klientų atsirastų mirksiukas.gif O mandagumas niekam nepakenkė, net ir suskirsčius klientus į kastas smile.gif Bet kokiu atveju, ne pyktis atėjau, tik šiaip kartais kai kurie dalykai pribloškia. Tai belieka Jums sėkmės prekiaujant palinkėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2014 11 11, 19:48)
Ką pilsite į skalbiklio skyrelį, taip ir plaus. Pilkite normalioms šalims skirtą gero gamintojo skalbiklį (ant kurio pakuotės nėra nei žodžio jokia rytų europiečių kalba) - skalbs gerai. Pilkite "ekologijas" - tragiškai (palyginus su anuo rezultatu).

Na mūsų senutė Indesit ir mano tėvų 5 metų Miele idealiai skalbė/skalbia su ekologiškomis priemonėmis smile.gif O Lietuvoje vargiai nusipirksi prekę be lietuviško aprašymo smile.gif Tik jis dažniausiai priklijuotas būna, net ant mano eko skalbiklių, kur visi kiti aprašymai originalo kalba būna dažniausiai (net nuėjau pažiūrėti, dauguma vien angliškai, vienas vien pranzūziškai).

P.S. kalba eina ne apie dėmių išėmimą, o apie audinio tausojimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 11 lapkričio 2014 - 18:55
Sveiki smile.gif
Reikia tokio visiškai studentiško skalbyklės varianto, kuriai keliami reikalavimai - pakraunama iš priekio, iki 800 pinigų (iš bėdos kiek daugiau galima, jei tikrai verta..) ir kad skalbtų smile.gif)
Naudojama bus retokai ir neperkraunant skalbiniais, garsų nebijom. Va tik ar realu tikėtis, kad tokios išgyvens bent kelis metus be meistrų pagalbos? Skalbikliams (kitaip nei pačiai mašinai) netaupom, jei tai ką keičia...
Dar galvojau apie visokias išparduotuves, kur pažeistom pakuotėm pigiau galima rast, bet kai čia pasiskaičiau tiek postų, tai net nežinau ar verta nesuprantančiam eit ir pirkt 'ant durniaus'.
Kitą vertus - kai tokia kaina, tai gal visos tos mašinos vienodas š ir reiktų rinktis tik pagal grožį? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Raimisu @ 2014 11 11, 22:40)
Sveiki smile.gif
Reikia tokio visiškai studentiško skalbyklės varianto, kuriai keliami reikalavimai -  pakraunama iš priekio, iki 800 pinigų (iš bėdos kiek daugiau galima, jei tikrai verta..) ir kad skalbtų smile.gif)
Naudojama bus retokai ir neperkraunant skalbiniais, garsų nebijom. Va tik ar realu tikėtis, kad tokios išgyvens bent kelis metus be meistrų pagalbos? Skalbikliams (kitaip nei pačiai mašinai) netaupom, jei tai ką keičia...
Dar galvojau apie visokias išparduotuves, kur pažeistom pakuotėm pigiau galima rast, bet kai čia pasiskaičiau tiek postų, tai net nežinau ar verta nesuprantančiam eit ir pirkt 'ant durniaus'.
Kitą vertus - kai tokia kaina, tai gal visos tos mašinos vienodas š ir reiktų rinktis tik pagal grožį? smile.gif)

Perkate nauja ekonominį variantą....gaunate 2 metus garantijos + dasiperkate +3 metus papildomos garantijos kainuos 7 procentai nuo sumos ir 5 metus plaunate be jokių problemų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimisu @ 2014 11 12, 00:40)
Sveiki smile.gif
.....

Jei skalbyklę matysite pakuotėje, tada žinosite ką perkate.
Perkant naują "stipriai biudžetinės kategorijos" - maždaug taip, kaip Kikker sudėstė.
Atsakyti
Dėkui! apie garantija nebuvau pagalvojęs.
o gal yra gamintojai ar modeliai kurių reiktų vengt arba kaip tik atkreipt dėmesį?
Matau pardavyklose visokių negirdėtų pavadinimų - bet kažkokia logika galvoj krebžda, kad gal geriau tokių privengt dėl atsarginių detalių gavimo problemų.. tai realu?
Atsakyti
QUOTE(Raimisu @ 2014 11 12, 09:52)
Dėkui! apie garantija nebuvau pagalvojęs.
o gal yra gamintojai ar modeliai kurių reiktų vengt arba kaip tik atkreipt dėmesį?
Matau pardavyklose visokių negirdėtų pavadinimų - bet kažkokia logika galvoj krebžda, kad gal geriau tokių privengt dėl atsarginių detalių gavimo problemų.. tai realu?

Be abejonės geriau pirkti ekonomini variantą bet jau girdėtos firmos ...Beko,Indesit,Blomberg,Samsung...
Atsakyti
O kaip Gorenje W7743L? Parametrai tai labai geri. Ir firma bent anksčiau buvo labai gera, mano tėvai šaldytuvą ir įmontuojamą orkaitę jau daugiau nei 10 metų turi, super viskas.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 12, 14:28)
O kaip Gorenje W7743L? Parametrai tai labai geri. Ir firma bent anksčiau buvo labai gera, mano tėvai šaldytuvą ir įmontuojamą orkaitę jau daugiau nei 10 metų turi, super viskas.

Ir dabar gera tik skalbyklė nėra orkaitė ar šaldytuvas.....parametrai šaunus ..šiai dienai vyksta akcija šiai skalbyklei ....kodėl gi ne g.gif
Busite mūsų informatorė apie Gorenje skalbyklės kokybę mirksiukas.gif
Atsakyti