Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Siūlau naujus, labai dailius ir kokybiškus FAUZIAN JEUNESSE odinius aulinukus, tinkami kokiam 40 dydžiui, labai gaila, bet man dideli verysad.gif verysad.gif 320 Lt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 29 rugsėjo 2014 - 10:22
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixxx: 29 rugsėjo 2014 - 10:57
QUOTE(ramimama @ 2014 09 29, 09:37)
sveikutes ,  gal patarsit ka vartoti imunitetui  stiprinti  g.gif , mano jaunuolis pradejo daznai pulinga angina sirgti  , visas perbales nuo  antibijotiku  verysad.gif

GNLD acidophilus Plius pavartokite, jie ne tik vartojant antibiotikus, bet ir profilaktiškai gerai- stiprina imunitetą-juk bet kokia liga yra bakterijų disbalansas
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Temos neseku blush2.gif is Justarm jokiu ziniu?370 ktm dezute jau gauta?labai savo MK laikroduko laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, man gal ir kvailas klausimas iskilo, bet ar siustumet kisenini peiliuka?Ar cia koks nors saltasis ginklas skaitos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2014 09 29, 07:58)
mano ilgi ir daug tu plauku, erzina pats plovimo ir dziovinimo procesas, bet tai buna tik kas 3 diena. kiekviena ryta visiskai nieko nedarau, net nesukuoju  rolleyes.gif

Kur ieskoti vyrui geru kokybisku marskiniu, kad butu slimfit'as ir kad audiniai butu idomesni?  g.gif

kas del plauku,tai pati turejau panasius kaip ant mano avataro,nu sakes,rytais net bijodavau atidaryti pastininkei duris,kaip noredavo taip stovedavo,gelbedavo tik kranas,dabar jau turiu truputi ilgesnius,jega thumbup.gif

visai neblogu marskiniu uzmaciau ideeli,tik nezinau ar jie ten slimfit

QUOTE(Rutule @ 2014 09 29, 08:21)
Labas rytas.
Carters greit pirksit?

kai prisijungs daugiau norinciu,siuo metu turime tik kelis uzsakymus

QUOTE(Lyn @ 2014 09 29, 10:07)
Merginos,  tai  bergdorf  neberinksit ?  siandien  iki 15  val galioja  nuolaida

jau nebe schmoll.gif

QUOTE(Leonelle @ 2014 09 29, 10:10)
Laba.

Gap nuolaidą kokią šiandien taiko  g.gif ir ar viskam (išskyrus tą ilgąjį sąrašą išimčių)  biggrin.gif ?

nuolaida -40%, ne viskam taiko smile.gif

QUOTE(gėlužė @ 2014 09 29, 11:19)
Laba diena 4u.gif

kokia šiandien sieroje nuolaidėlė? smile.gif

-35%, EDR6147X
Papildyta:
QUOTE(Birutia @ 2014 09 29, 12:00)
Sveikos, man gal ir kvailas klausimas iskilo, bet ar siustumet kisenini peiliuka?Ar cia koks nors saltasis ginklas skaitos?  biggrin.gif

siunciam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 29 rugsėjo 2014 - 11:06
QUOTE(nedovile @ 2014 09 29, 10:44)
Laba diena 4u.gif
Temos neseku blush2.gif is Justarm jokiu ziniu?370 ktm dezute jau gauta?labai savo MK laikroduko laukiu rolleyes.gif

jau rašė,kad gavo ir šiandien keliaus į paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 09 29, 10:41)
GNDL karotenoidai ,koks vit C naturalus plius zuvies taukai.
Dar yra LT vaistinese ,uzkrito pavadinimas,grizus galeciau paziureti ,zoliniai tokie ,jie stipriai stimuliuoja imuniteto atsigavima po antibiotiku .

nepykite uz simtaji ta pati klausima- kas geriau- GNLD ar AMWAY?
Noriu geru zuvies tauku ir vaikams ko nors imunitetui 4u.gif kokie populiariausi ir geriausi produktai? ir kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 29 rugsėjo 2014 - 12:17
Sveikos merginos!o kur jus ieskote batuku vaikams iki 2 metu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pranase @ 2014 09 29, 10:49)
Mergaites o kur uzsisakinejom is amazon vaikiskus Crocs- kas nors gavot patvirtintinima kad uzsakyta?  4u.gif
Susirupinau nes orai atvesta, o kol dar iki LT atkeliaus...

Pasikartosiu - gal uzsakymas nesusirinko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pranase @ 2014 09 29, 13:55)
Pasikartosiu - gal uzsakymas nesusirinko?  unsure.gif

dar nesusirinko
Atsakyti
Sandrixx man gal naujienu turite? blush2.gif
Atsakyti